Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 601,791
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

tamam ama mavi cj5 de çok güzel denge kolu falan var dimi senin makinada ben var diye biliyorum ama senin makinada canavar gibi burada resimini ve videolarını görmüştüm. ;) ;)

Etiketler

bildiğimiz cj-5 ile biraz oynadık o kadar.. Fatsa ya geleceğiz inşallah orada görebilirsin..
Resimek-00052.jpg

off o lastik Ne öle gelin Tabiki bekleriz Ya aracın uzaktan bu kadar güzel gözükmüyordu off süpermiş aracın yaw o lastiklerin fiyatı ne kadar?BU ARADA ARACIN ÇOK GÜZEL ;) ;) ;)

çokta pahallı yav 1850 falan geliyo ama lastik süper ya hoşuma gitti benim arabada bundan olcak varya parçalarım oraları 6 jeep şenliğine gelirken sap gibi gelmeyin yanlız 1 çadır kalın giyisiler ve lastikleri unutmayın çünkü geceleri hava soğuk oluyor ;) ;)

Arkadaşlar, forum kurallarını okuyun ve aşağıdaki uyarılarıma dikkat edin lütfen!...

- Mesajlarınızda türkçeyi düzgün kullanın ve imla kurallarına uyun.
- Mesajlarınızın tamamını büyük harf kullanarak yazmayın.
- Peşpeşe çekilen birkaç mesajda anlattıklarınızı, tek mesajda verin.

Serbest Muhabbet bölümünü Jeep'in teknik konuları ile doldurmayalım. Lütfen Jeep bölümüne geçin. Mesajı yazmışken;
CJ-5'in orjinal hardtop u yok. Kapılar S kapı olduğu için hem sıkıntı var, hemde çok çirkin oluyor. Bestop tente 1.250USD civarı, Tar oto Tarkan Yücel'den alabilirsiniz. Genel tercih CJ-5'e tente , 7'e hardtop yakışır şeklinde olup orjinalide böyledir.

Kürek milli takımına tayt giydiler diye saldırıdda bulunmuşlar allahsızlar dinsizler diye inanamıyorum içimden sapancaya gidip sapanca gibi güzel biyere sapancanın güzel insanlarına yakışmayan bu soysuzlara taaruzda bulunmak geliyo çünkü 18 yaşından kücükler diye serbest bırakılmışlar... bu sitede siyasi yazılara sıcak bakılmaz biliyorum ama dini siyasete alet edenler utansın...üzüntüden sinirden oturup ağlıycam nerdeyse zamanında söylediler size yobazlığı bağnazlığı yavaş yavaş şırınga edicez diye diyanet işleri parfüm süren kadın günahkardır diye açıklama yaparsa bu ülkenin evlatları sadece sporcusunun kafasını kırmakla kalmaz.

Herkese yeniden merhaba ben gökalp kırmızı vitaralı askere giden. Gitmeden önceki halim aşagıda :smiley: umarım hatırlarsınız.

IMG_9228.jpg

Kısa dönem çawus olarak yaptığım askerliğimde araç komutanlığıda yaptım. Bu sebepten ötürü faliyete çıkmadan herkes avadanlıklarını dizecek ve sizleri kısa bi denetimden geçircem. örnek teşkil etsin diye bu resmi gönderiyorum.

DSC00939.jpg

bende sizleri kendi aracımla takip edicem hani olurda bi sorun çıkarda vinçlenmeniz gerekir, çekilmeniz gerekir filan:smiley:

DSC00933.jpg

nadir abi. şile dönüşü tepestü istikametinden eve döndüm. daha önce de konuştuğumuz senin arabanın modelinden olan arabaya satılık levhası koymuşlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,626
Kaydolan Son Üyemiz
cumhur kaya

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR