Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 598,757

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

musa hayırlı olsun güle güle çamurlan

4L sizin araçta hayırlı olsun
kazasız sürüşler diliyorum sizlere

Arkadaşlar önce ilgi ve iyi dilek temennileriniz için teşekkür ediyorum.hep beraber inşallah araçlarımızı güzel günler de kullanırız. Ancak dün hoş olmayan bir şey yaşadım : Ben servis işletiyorum dün arabanın genel bakımlarını yaptım sağını solunu elden geçirdim.Bostancı Sanayiye arabanın tavan döşemelerini yeniletmek için götürürken yan yolda abla seat ibiza ile ara yoldan önümüze çıkınca seatı soldan vurdum ve ekspertiz tecrübemle söylüyorum seat pert...Az önce kaza raporunu aldım abla (karşı taraf) madde 7 (şeride tecavüz) 'den % 100 kusurlu... neyseki cana bir şey gelmedi zira seatın hali çok kötüydü.Bizim makinede pek bir şey yok çamurluk far tampon ve ıvr zıvır şeyler.Genede allah kimsenin başına vermesin.şimdi ihbar yaptım eksper bekliyorum

4 L' Alıntı:
Arkadaşlar önce ilgi ve iyi dilek temennileriniz için teşekkür ediyorum.hep beraber inşallah araçlarımızı güzel günler de kullanırız. Ancak dün hoş olmayan bir şey yaşadım : Ben servis işletiyorum dün arabanın genel bakımlarını yaptım sağını solunu elden geçirdim.Bostancı Sanayiye arabanın tavan döşemelerini yeniletmek için götürürken yan yolda abla seat ibiza ile ara yoldan önümüze çıkınca seatı soldan vurdum ve ekspertiz tecrübemle söylüyorum seat pert...Az önce kaza raporunu aldım abla (karşı taraf) madde 7 (şeride tecavüz) 'den % 100 kusurlu... neyseki cana bir şey gelmedi zira seatın hali çok kötüydü.Bizim makinede pek bir şey yok çamurluk far tampon ve ıvr zıvır şeyler.Genede allah kimsenin başına vermesin.şimdi ihbar yaptım eksper bekliyorum

Geçmiş olsun hocam. Ben de aracı ilk aldığım gün komşunun tamponunu almıştım nazar değmesin diye ::smiley: Bu tip şeyler olur, umarım moralinizi bozmazsınız. Geçen hafta içerisinde ben de dediğiniz duruma benzer bir olay atlattım, yine aynı şekilde bir kadın sürücü Ibiza ile yengeç yengeç geliyordu, frenlemesem sizinkiyle aynı durum oluşacaktı. Allah kötüsünden saklasın.

eneteresan olan "çok net hatırlıyorum" kazadan 1-2 saniye önce hızıma baktığımda 50 olmamıştı bu hızda bir araba perte çıkarken benim araba da far sinyal tampon köşe bakaliti falan basit şeyler var.Ne yakarsa yaksın vergisi ne olursa olsun trafikte şaseli kemikli arabaya bineceksin...ki seneye de allaha başka bişe vermezse arabanın vergisini ödeyebilmeyi garantileyeceksin

Herşey iyi de bayan sürücüler hakkında kullandığınız sıfatlar üzücü...Kabul bayan sürücülerin çoğu yanlış zamanlamalar yapıyor,ürkek we korkak araç kullanıyor ama bunun sebebi genellikle bu kadın sürücüleri hazmedemeyen erkek sürücülerin trafikteki yanlış dawranışlarıdır.Doğrusu sizlere yakışmadı..

Hangi sıfatlar bir hakaret niteliği taşıyor anlamadım?

Ayrıca kadın sürücülerin bu davranışlarının erkekler tarafından oluşturulduğu düşüncenize katılmıyorum. Bomboş yollarda kadın sürücülerle yaşadıklarımı anlatsam sayfalar dolusu sürer, gerek de yok zaten. Ben bu durumu daha çok kadın sürücülerin şuursuz ve dikkatsiz araç kullanımına bağlıyorum.

Sevtap söylenenlerde bi hakaret söz konusu diil
neden bu kadar alınganlık yapıyorsun anlamıyorum
lütfen sitede yeni bir polemik yaratma

Hiç üzlmeyin
erkek egemen bir toplumda olunca bundan daha iyi sözler duymak olası değil :D :D :D
çünki onlar her zaman en iyisini bilirler ve en iyi şekilde araç kullanırlar ;D ;D ;D ;D ;D
diye iddia ediyorlar , ne diyeyim onlar öyle bilsinler hehehe :D :D :D

SDC' Alıntı:
siz şimdi bunları şuurlu mu yazmış oluyorsunuz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR