Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 598,757

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Sevgili dostlar, erkeklerin daha iyi araç kullandığını savunmadığıma dikkat çekmek istedim. Yukardaki düşüncelerim tamamen kendi deneyimlerim sonucu gözlemlediklerime ilişkin bir sonuçtur ;)

SDC, yengeç yengeç yaklaşma bir tabirdir; yan yan geliyordu demek istedim. Takılmayın lütfen :smiley:

Ben ilk ifademde özellikle böyle aşağılayıcı bir ifade kullanmadığımı düşünüyorum ve buna da özen gösterdim. Kaldıki yaşadığım olayda söz konusu olan bayan sürücünün kötü araç kullanması değil hepimizin zaman zaman başına gelebilecek dikkatsizlik dalgınlık sonucu yaşanan bir olay olması.Ayrıca bayanlar kötü araç kullanır diye bir yargıda da bulunmadım çünkü kabul edelim ,erkeklerde de çok kötü kullanan var 18-20li yaşlar da kötü kullanan var yani her cinste her yaş grubunda iyi kullananlar olduğu gibi çok kötü araba kullananlar dikkatsiz araba kullananlar var .kendi servisimden biliyorum pilotgibi bayan sürücü müşterileirm var.muhtelif firmalarda akşama kadar trafikte direksiyon sallayan bayan cambaz gibi arkadaşlerımız da var...lütfen mesajlar yanlış yöne çekilmesin

Bu muhabbetin ardından iyi gelecek diye düşünüyorum...
Hem de kar gezileri yaptığımız yada hayal ettiğimiz şu günlerde...

Picture2.jpg

Picture11.jpg

Picture7.jpg

Picture1-1.jpg

Picture3.jpg

Picture10.jpg

Çok geçmiş olsun... kazadır olur ama olaya 2 açıdan da bakmak lazım, bu kadar bilinçsiz ve şaşkının arasında tam şase sağlam araç kullanmak tabii ki de güvenlik sağlıyor. Ama bizim bilinçli olmamız lazım, araçlarımızın çoğunda metal tampon var, tamponlarımız yukseltme kiti yüzünden olması gerekenden yukarda, lastiklerimiz dişli ve olması gerekenden büyük, dolaylı olarakda fren mesafelerimiz de uzun.

Ne yazık ki, özellikle küçük sınıf araçlarda sürücü veya yolcu kapısından çarpmamız halinde darbe direk omuz, boyun ve yukarsına geliyor ki, biz her ne kadar güvende olsak da, hata bizde olmasa da bir insanın hayatı söz konusu oluyor, hayat boyu çekilecek vicdan azabından hiç bahsetmiyorum...

Uzun süredir yazmayı planladığım bir konuydu vesile oldu, tekrar geçmiş olsun...

Bu mesajımdan lütfen kimse şahsına birşey alınmasın. SDC hanım bilinçsiz ve şaşkın laflarını bayanlar için kullanmadım...

4 çekerlerin şehirlere girişinin yasaklanması için web sayfaları bile var
http://www.axlesofevil.com/

Katılıyorum Orkun. Bizler, normal araç kullanan sürücülere göre çok daha fazla dikkatli olmalıyız.
Bizim araçların benzerlerinin karıştığı olaylarda kişilerin, olumsuz önyargılarla yaklaştıklarını çok gördüm...

Karlı bölgelerdeki gezilerimizde de dikkatli araç kullanmalıyız!

Hayvan çıkabilir...
Picture12.jpg

Kaza yapabiliriz...
Picture9.jpg

yazdıklarınıza fazlasıyla katılıyorum.Asla ve asla bana bir şey olmadı gerisi düğün bayram mantığında değilim.İnanın yaşarken bitmek bilmeyen ama topu topu 2-3 saniye süren kaza sırasında kendimden fazla karşımdaki araç için endişelendim.Bundan önceki aracımı kullanırken (vitara)hiç böyle düşünmemiştim ama bu sınıf bir aracı kullanırken gerçekten yazdığınız gibi çoktan daha fazla dikkatli olmamız gerekiyor.arçlarımız hata kabul etmiyor.
...ve son olarak diyorum ki :
KONTROLSÜZ GÜÇ GÜÇ DEĞİLDİR.

Jeepcj7' Alıntı:
Bu mesajımdan lütfen kimse şahsına birşey alınmasın. SDC hanım bilinçsiz ve şaşkın laflarını bayanlar için kullanmadım...

Arkadaşlar...
(Orkun sizden alıntı yaptım ama sözüm sadece size değil)
Rahatsızlık duyduğum bir konuda tepkimi belli etmem neden beni alıngan we Serkan'ın deyimiyle polemikçi yapıyor?Sürücü koltuğunda benim baktığım yerden gördüklerim sizinkiyle aynı değilse neden bunu ifade etmem huzursuzluk yaratıyor?
Birtakım kaygılarla foruma girmiyorum,her zaman we heryerde olduğu gibi burada da kendimi gizlemedim.Bundan rahatsız olan warsa da kusura bakmasın,bu böyle...

Sevtap merhaba...
Bu sitede tanıdığım kişilerin tamamına yakını, iş ve günlük yaşam stresinden uzaklaşıp, hayat felsefesi aynı olan -ki bu felsefe çok çok özet olarak 'bardağa dolu tarafından bakmak' olarak anlatılabilir- kişilerle hoşça vakit geçirip, genellikle ekip ruhu gerektiren hobilerini gerçekleştirmek istiyor.
Şunu da bilmelisin ki, katıldığımız aktivitelerde hiçbirimiz yüzdeyüz aradığımızı bulamıyoruz.
Grup içinde de birbirimize, bulamadıklarımızı değil de bulduklarımızı yansıtıyoruz...
...ama aramaya da devam ediyoruz. Keyifli olan da bu zannediyorum.
Hedeften çok hedefe varmak için alınan yoldaki çaba keyiflidir diye düşünüyorum...

Seni, genellikle olaylara olumsuz yönünden bakan, katıldığı aktiviteler tam istediği gibi olmayınca hemen mutsuz olan ve bu mutsuzluğu/tatminsizliği çevresine duyurmaktan da hiç çekinmeyen, hatta keyif alan biri olarak hatırlıyorum.

Bu yönün beni hiç rahatsız etmez. Bazı insanlar böyledir diyerek gülüp geçebilirim...
Fakat "arkadaşım" olarak baktığımda; senin aktivitelerde aradığını bulamamış, buldukları ile yetinmeyen ve sürekli şikayet eder durumda görmek: "Beni üzer..."
Pek çok arkadaşımın da bu düşüncelerimi paylaştığına eminim...

Duygu ve düşüncelerim de yanılıyorsam kusura bakma.
Özellikle bayanların az olduğu aktivitelerimizde seni hep aramızda ve mutlu görmek istiyoruz...
Kal sağlıcakla... Sevgiler.

'' Everybody loves Raimond '' dizisinin yerli versiyonu '' Cümlealem Receb'i sever '' çekiliyormuş.
Düşündümde , başrolde bizimki mi acaba ? ;D

mogzilla' Alıntı:
'' Everybody loves Raimond '' dizisinin yerli versiyonu '' Cümlealem Receb'i sever '' çekiliyormuş.
Düşündümde , başrolde bizimki mi acaba ? ;D
Rejeep abi Gezenbilir'de her daim başrolde değil mi zaten Nadir abi :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR