Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 598,775
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

4L..Hem hayırlı olsun..hemde geçmiş olsun..

Mustafa abi garajdaki donmuş araç sanki Jeep ZJ....

Etiketler

Arkadaşlar aşağıdaki link ilginizi çekebilir....

doğuşlu arkadaşımızın, outdoor giysiler ile alakalı mükemmel bir girişimi :smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,9377.0.html

Tüm yeni gelen üyelerimiz hepiniz hoşgeldiniz :smiley:

Arkadaşlar sitede herkes kendi düşüncesini özgürce savunabilir. Ne tartışma ortamı yaratmaktan ne de kendi düşüncenizi savunmaktan korkmayın. Ancak bu şekilde doğru olanı ve/veya daha iyi olanı bulabiliriz. Tek dikkat edeceğimiz husus çatışanların sadece kavramlar ve düşünceler olmaları... ;)

Jeepcj7' Alıntı:
Farukcum senin için iyice göbeklendi diyorlar :D

Sorma Orkuncum dedikleri kadar var valla..Ama sende benden aşağıda kalmamışsındır sanırım..Yaww otur otur nereye kadar..Benim makinanın off-road göstergeleri dibe vurdu bildiğin gibi değil..Artık yıkatmak ve yağını benzinini koymak fayda etmiyor..Yani ikna olmuyor..

baylar bayanlar bu hafta da idare edelim de bizim gazinin yaralarını saralım hafatya kendi makinamızla gelelim tanışırız inşallah

Geçen konuştum benim makine emekli oldu sanmış, yok oğlum dedim daha işimiz var, ihtiyar zaten :D :D
şu işlerden bi kurtulsammmm...

frkbdr' Alıntı:
Sorma Orkuncum dedikleri kadar var valla..Ama sende benden aşağıda kalmamışsındır sanırım..Yaww otur otur nereye kadar..Benim makinanın off-road göstergeleri dibe vurdu bildiğin gibi değil..Artık yıkatmak ve yağını benzinini koymak fayda etmiyor..Yani ikna olmuyor..

Musatafa abi şuradaki dağ yollarına baksana süper görünüyorlar
hele bu yağmurlardan sonra nasıldır acaba ???

Picture1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR