Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 598,683
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Merhaba daha önce de araç tavsiyesi konusunda bir kaç danışma sorusu sormuştum. (100. sayfa civarı)
Site üyesi arkadaşlardan Range Rover Classic kullananların yorumunu alabilirmiyim?
Bulduğum araç döşeme, boya, motor aksamı olarak tamamen yenilenmiş. Güçlendirilmiş akslar, Detroit Locker ve 4' yükseltme kiti takılmış.
Bir de çok uygun fiyata standart 97 model 4.6 HSE modeli var. Yalnız HSE için şu ana kadar arazi modifikasyonu örneği görmedim. Aracın kronik sorunları dışında modifikasyon konusunda ilk olmak biraz zor gibi geliyor. Ne dersiniz?
Teşekkürler,
Onur

Etiketler

Onur bey merhabalar ,
sanırım Range Rover Classic konusunda en azından bu sitede size en çok bilgiyi verebilecek kişi olarak kendimi görüyorum. (bilmediğim herkesin affına sığınarak )
bulduğunuz araç sanırım sahibinden.com da satılan lacivert renkli classic. Eğer o ise o araç hakkında birkaç arkadaşımın yaptığı araştırmalr sonunda bazı sorunlar olduğu gözlemlendive tedbirli olmanızı ve iyi araştırmanızı öneririm.
( duyduğum bilgilerdir benim net bir bilgim yok )
söylediğiniz 97 4.6 içinse söyleyebileceğim arazi modifikasyonu açısından ilk olmayacaksınız eğer alırsanız
araç için modifikasyon yapmak mümkün fakat classic kadar kolay olmadığı ve daha pahalı olduğunu belirtmek isterim
ayrıntılı bilgi alamk veya fikir alışverişinde bulunmak isterseniz hiç çekinmeden benimle iletişime geçebilirsiniz
saygılarımla

MK51' Alıntı:
Hoşgeldin 4L.

Yeni arkadaşlar; sizce bir sakıncası yoksa, nic'lerinizin altına isimlerinizi de yazın.
Kimlik sayfalarınızdaki bilgileri tam olarak doldurun, fotoğrafınızı koyun...

Arkadaşlar aramıza hoş geldiniz..Mustafa abi kayıt aşamasında unutuluyor zannedersem senin yazdıgın konu..Bu isim kısmını admin arkadaşlar doldurulması zorunlu alan haline getiremezmi acaba?

Sevgili 4L,

Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın...

4L

aracınız hayırlı olsun

bir kişinin daha doğru yolu bulmuş olması sevindirici :smiley:)

naci doğancı
96 DS1 - 3.9 V8

Musa kardeşimiz( ZJ5.2) ..Yeni almış olduğu G.Cherokee ZJ 5.2 hayırlı olsun..Allah kaza bela vermesin..
Artık seni aracınla aramızda görmek istiyoruz :smiley:

Musa önce Nick'ini zeje 5.2 aldı..sonra aracını...Az bulunur türdendir arkadaş :D

4 L' Alıntı:
Değerli dostlar herkese iyi akşamlar dilerim.Ağustos ayında sahip olduğum vitara V6 (97 model) yı halen bilmediğim bir nedenle sattıktan ve kendi kendime "niye sattım ki" sorusunu bir çok kez sorduktan sonra,üstelik arada geçen 4 ayda da yerden bitme toyota yaris ve corsa kullanmak zorunda kalan biri olarak vitara yerine alabileceğim aracı araştırdım. Araçlar bölümünde jeep ve LR başlıklarında Deep (mert) ,CJ7 (orkun),Discovery ve ismini yazamadığım , hatırlayamadığım arkadaşlarımın hepsine çok çok teşekkür ederim.Kendilerinden aldığım görüş ve önerileri diğer yazılardaki genel eğilimler ile birleştirince LR discovery V8 - GC 5.2 zj ve 4.0 xj 'nin dışında listenin hepsini eledim.Nihayetinde bugün 98 model discovery V8 3,9 otomatik aldım. Arç şu anda standart hali ile (sadece üzerinde 245/75/16 wrangler AT var )Bugün arabayı aldıktan sonra hiç bir yere uğramadan hiç kimse görmeden direkt ömerli göl civarına indim.Tork ve güç dehşet verici...arabayı genel olarak bir elden geçirdikten sonra gezilerde sizlerle sanal ortamın dışında da tanışmayı isterim.

Hayırlı olsun.Kazasız belasız günler dileklerimle.

Jeep34' Alıntı:
Musa kardeşimiz( ZJ5.2) ..Yeni almış olduğu G.Cherokee ZJ 5.2 hayırlı olsun..Allah kaza bela vermesin..
Artık seni aracınla aramızda görmek istiyoruz :smiley:

Musa önce Nick'ini zeje 5.2 aldı..sonra aracını...Az bulunur türdendir arkadaş :D
eyvallah ugur abi çok teşekkür ederim

Musa hayırlı olsun. Tam bedenine uygun geldi herhalde... Aracınla görelim artık seni aramızda.

musa baba 5.2 hayırlı olsun 4L disco'da hayırlı olsunallah beygirlerinize torkunuza zeval vermesin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR