Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 598,678

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

yükselcim sen rakıyı bitir öyle gel zayi olmasın hatta bi dublede bana getir ko vereyim kendimi boğazın serin sularına bi duble rakıyla of of ;D

Fatihciğim yeni bir forum açıldı... Bir incele, hatta arada sırada gir takip et... Hatta sürekli takip et, abone ol...

- GENEL KONULAR
- SERBEST MUHABBET
- Hayat Bilgisi (Ders Çıkartılacak Anılar, Alıntılar...)

öptüm seni...

evde hertürlü içki var rakı yok çıldıracam canım çekti dur aklıma geldi uzo vardı onu açayım bari benziyo biraz tadı :smiley:

parodi' Alıntı:
yükselcim sen rakıyı bitir öyle gel zayi olmasın hatta bi dublede bana getir ko vereyim kendimi boğazın serin sularına bi duble rakıyla of of ;D
Bitti,zaten az vardı.Ama merak etme gelirken bi büyük alır gelirim .Eee bizi anca büyük paklar nede olsa derdimiz büyük.

valla rakıyı kutlama günü bugün ve cumhuriyet meyhanesinde gece vardı :(
tamamen unuttum offroad düşünmekten
iç yükselim iç bu akşam

Yüksel rakı içeceksen kederden içme en azından bugün
bugün dünya rakı günü
rakının şerefine rakı içmek gerek
ben yapamadım bugün sen benim yerime yap
bende senin yerine yarın offroad yapacam

cumhuriyetide çok severim serkan bugün işim erken bitti erken dedğim saat 22:00'de haber verseydin tabi gitseydin uğrardım ;D mustafa abi bizde anılarla idare edicez artık tabi köprüye gitmezsem köprüye gidersem kökten çözüyorum meseleyi ;D madem dünya rakı günü uzo içmek ayıp olur aslında başka bişey içmek ayıp olur onun için ben sahlep yapayım kendime içeyim ;D

Yapıyorum serkanım yapıyorum sen rahat ol bir dublede senin içiyorum şimdi.(çay bardağında içiyorum ben kadehte değil).

Ooo köfteciler,tüccarlar,rakıcılar,işportacılar, ALLAH muhabbetinizi arttırsın bi ben yokmuşum kaynatma muhabbetinde yaww..Bu arada Uğur abi o tampon meselesi baya bi zaman alır gibime geliyor..

Değerli dostlar herkese iyi akşamlar dilerim.Ağustos ayında sahip olduğum vitara V6 (97 model) yı halen bilmediğim bir nedenle sattıktan ve kendi kendime "niye sattım ki" sorusunu bir çok kez sorduktan sonra,üstelik arada geçen 4 ayda da yerden bitme toyota yaris ve corsa kullanmak zorunda kalan biri olarak vitara yerine alabileceğim aracı araştırdım. Araçlar bölümünde jeep ve LR başlıklarında Deep (mert) ,CJ7 (orkun),Discovery ve ismini yazamadığım , hatırlayamadığım arkadaşlarımın hepsine çok çok teşekkür ederim.Kendilerinden aldığım görüş ve önerileri diğer yazılardaki genel eğilimler ile birleştirince LR discovery V8 - GC 5.2 zj ve 4.0 xj 'nin dışında listenin hepsini eledim.Nihayetinde bugün 98 model discovery V8 3,9 otomatik aldım. Arç şu anda standart hali ile (sadece üzerinde 245/75/16 wrangler AT var )Bugün arabayı aldıktan sonra hiç bir yere uğramadan hiç kimse görmeden direkt ömerli göl civarına indim.Tork ve güç dehşet verici...arabayı genel olarak bir elden geçirdikten sonra gezilerde sizlerle sanal ortamın dışında da tanışmayı isterim.

Hoşgeldin 4L.

Yeni arkadaşlar; sizce bir sakıncası yoksa, nic'lerinizin altına isimlerinizi de yazın.
Kimlik sayfalarınızdaki bilgileri tam olarak doldurun, fotoğrafınızı koyun...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR