Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
Değerli dostlar herkese iyi akşamlar dilerim.Ağustos ayında sahip olduğum vitara V6 (97 model) yı halen bilmediğim bir nedenle sattıktan ve kendi kendime "niye sattım ki" sorusunu bir çok kez sorduktan sonra,üstelik arada geçen 4 ayda da yerden bitme toyota yaris ve corsa kullanmak zorunda kalan biri olarak vitara yerine alabileceğim aracı araştırdım. Araçlar bölümünde jeep ve LR başlıklarında Deep (mert) ,CJ7 (orkun),Discovery ve ismini yazamadığım , hatırlayamadığım arkadaşlarımın hepsine çok çok teşekkür ederim.Kendilerinden aldığım görüş ve önerileri diğer yazılardaki genel eğilimler ile birleştirince LR discovery V8 - GC 5.2 zj ve 4.0 xj 'nin dışında listenin hepsini eledim.Nihayetinde bugün 98 model discovery V8 3,9 otomatik aldım. Arç şu anda standart hali ile (sadece üzerinde 245/75/16 wrangler AT var )Bugün arabayı aldıktan sonra hiç bir yere uğramadan hiç kimse görmeden direkt ömerli göl civarına indim.Tork ve güç dehşet verici...arabayı genel olarak bir elden geçirdikten sonra gezilerde sizlerle sanal ortamın dışında da tanışmayı isterim.