Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 598,610

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Faruk bence sen fazla ses çıkarma.Sana iade faturası bile gelebilir. :D :D

Doğru söylüyorsun Mert..yakında tamamen off-road mekanik power adı altında servis açmaya hazırlanıyor bu Yüksel..Aramıza tüccar olarak girme planları yapıyor..

Alpercim sana şimdiden hayırlı tezkereler diliyorum. Hayırlısıyla gider dönersin inşallah. Kardeşin bize emanet hiç merak etme.

Deep' Alıntı:
Yüksel abi, sen yavaş yavaş offroad ekipmanı yapmaya başlıyorsun, tampon ve karter koruma ile girdin işe, devamı gelir artık :smiley:

Sorma Mert,harbiden fena sardık bu işe.Şimdi sırada Uğur abinin godzillaya bir arka tampon yapmayı düşünüyorum.Şöyle afilli,fiyakalı godzillaya yakışır bişey olacak şekilde.

frkbdr' Alıntı:
Doğru söylüyorsun Mert..yakında tamamen off-road mekanik power adı altında servis açmaya hazırlanıyor bu Yüksel..Aramıza tüccar olarak girme planları yapıyor..

Yaw öyle deme be Faruk cum.Millet bizi tamponcu falan zannedecek.Hem senden daha büyük tüccar tanımıyorum, forumda.. :D :D Benden olsa olsa işportacı olur, ;) :D :D :D

İşportacılıktan kurtulup tüccar olabilmen için 10 fırın "köfte" yemen lazım senin Yüksel.

yuysal' Alıntı:
Şimdi sırada Uğur abinin godzillaya bir arka tampon yapmayı düşünüyorum.Şöyle afilli,fiyakalı godzillaya yakışır bişey olacak şekilde.

Bugün 1 Aralık 2007 ..Yazdım bir kenara..Tüm Gezenbilir şahit :D :D

Bende bilmezdim ticaret/tüccar-köfte ilişkisini... Geçen hafta "dank" etti kafama.

Jeep34' Alıntı:
Bugün 1 Aralık 2007 ..Yazdım bir kenara..Tüm Gezenbilir şahit :D :D

Aaa ama hemen öyle pres yapmak yok.Sıkıştırma beni abi.Havamda olmam lazım. :D :D Valla telmaşadan bir tampon yaparım sonra. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR