Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 598,479

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

MK51' Alıntı:
yiyenbilir... içenbilir... nerede bu gezenbilir'ciler, bastıralım şunları...

Ben her zaman Gezenbilir ekibindenim.. Ayrıca yukarıdaki fotoğraflar da fotomontajdır ;D Yanımda oturuyormuş gibi gösterilen bayanı hiç görmedim, yanyana gelmedim ;D Montaj, şantaj, sabotaj, kabotaj... Hepsi yukarıdaki ilk iki kare de.... ;D ;D

hural' Alıntı:
Ben her zaman Gezenbilir ekibindenim.. Ayrıca yukarıdaki fotoğraflar da fotomontajdır ;D Yanımda oturuyormuş gibi gösterilen bayanı hiç görmedim, yanyana gelmedim ;D Montaj, şantaj, sabotaj, kabotaj... Hepsi yukarıdaki ilk iki kare de.... ;D ;D

Bre zındık...Sen varya sen.. :-X

Yahuu, ekibin fotoğrafcısına inanmıyormusunuz siz ;D Ben fotoğraftan anlarım, montaj var montaj ;D
Serkan.. Seninle ayrıca görüşecez sevgili pilotum.. ;D

mmm... siz bu yiyenbilir ve içenbilir gruplarına da girdiğinize göre... iyi gruplar olmalı bunlar... hiç te mutsuz gözükmüyorsunuz.

süper gruplar Mustafa abi :D
seni de aramızda görmek isteriz o gruplarda
hatta benim gezenbilir için bir içenbilir organizasyonu planım var
eğer çok katılım olursa süper olur
mekanı ben gayet uygun şekilde ayarlarım
nede olsa içenbilir ;D ;D ;D

Katılırız bir ikisine, bakarız duruma ;) yahu... O grupları da deneyelim... Bizim başımız kel mi ??? ??

offf burda da muhabbet eskisi gibi diil ki :(
çok yavaş ilerliyor
nooldu bu gezenbilire
gezmekten yorgun mu düştü
bilmekten kafası mı doldu
???

Sağolsun Faruk kardeşimizden veresiye 5mm.alt koruma saçı kaptık :D ..Soluğu Yüksel'in atölyede alıp 3 saat gibi uğraştan sonra eskisini yenilemiş olduk :smiley: Valla Yüksel çok uğraştı Allah var..sıkıldım yaw..Adam hırs yaptı sonuçta muradımıza erdik...

Grnt007.jpg

Grnt006.jpg

Grnt005.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,773
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
empacan

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR