Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,538
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Arkadaşlar ufak ufak toparlanıyoruz değilmi ?Hafta sonu off-road oyunları yaklaştı gelicek olan değer verdiğim arkadaş ve abilerime küçük bir hatırlatma yapmak isterim.
Araçlarımızı şöyle bir gözden geçirerek bakımını yaptıkmı ?

saygılarımla..

Etiketler

Uğur abi naber ? Hafta sonu gelicen inşallah.Yaw gelde şu makinayıda bir görelim.Artık biz yanında kartal gibi kalıcaz anladığım kadarıyla..Ama şimdiden ALLAH nazardan kazadan beladan kötü bakan gözlerden korusun..

Eyvallah Faruk'cum...İnşallah cumartesi akşamı gelicem...Valla arabamı bende göremiyorum..Özledim yaw...Yarın Yüksel'inkide çıkacak inşallah....

Aracın lastikleri 33' olunca,şanzıman yağı radyatörünü büyütmem gerektiğini anladım..

Sorunmu çıkardı 33 ler..Eyer öyleysede yapmayı takmayı düşünen diğer arkadaşlarımız içinde önemli bir bilgi olucaktır..açarmısın biraz..

Çıkarız tabi..Yarın akşam 9 da Pendik'e gelin..Tepelerde biraz zıplayalım..11._12 de dağılırız..Hafif
off-road :smiley:

Standartında olan 29'' lastiklerle sadece kumda battığım ve bayağı mücadele ettiğim zaman ''Transmision Isındı'' uyarısı veriyordu..1dk..rolantide bekliyor sonra devam ediyordum..
33'' olunca sanırım daha erken uyarı vermeye başladı..Pazar günü hafif denedim ve anladım..Aslında bu HER ARAÇ İÇİN geçerlidir, ama uyarı sistemi olmayanlarda dikkate alınmıyor..
Belki bende kulak asmaz isem bir şey olmaz ama risk işte..

Ufuk Tekin ile konuştum..Şanzıman yağı radyatörünü büyüt problem kalmaz dedi..Yarışlarda onlarda böyle yapıyorlarmış :smiley:

KML' Alıntı:
yucel abinin filmcisi nerede? autocar nerede ve faydasını gordun mu ? cızılıp cızılmedıgı hakkında denemen oldu mu ?
tesekkurler.
cok faydasını gordum filmin 5 yıl dayanım suresı varmıs enaz tavsiye ederım. modacar leventte

sevgili uğur abi ve mert,kimseye bir kızgınlığım, bu çalışma ve iyi niyetinize, lidere karşı çıktığım yok.kişilik olarakta agresif değilimdir.yazdıklarımdan sadece lider olgusuna karşı çıktığımı anlamışsınız.konvoy dağınık gitsinde demedim nereden çıkartınız.ayrıca senin sisteminde mert arkadan gelen araç değil önden giden araç arkasındakini kollamayacak mıydı.ayrıca elbette geziye katılmak kişinin kendi kararıdır.şimdi bu tartışmanın uzamasını istemediğimizi tahmin ederek bu konuda herkesin fikri alınsaydı klüp ve derneklerden daha yaratıcı sonuçlara ulaşılırdı ana fikrimi tekrarlıyorum.mert yüzlerce kişi ile bu kararlara ulaşmak zor olurdu diyorsun ama hep aynı insanların sitede yazdığı gözünden kaçmış sanırım.uğur abi bu kurallar için günlerce kafa patlatmanız gereksizdi birazdan bir link vereyim hepsi orada yazıyor zaten.ben çalışma saatlerimden dolayı ancak şimdi yazabiliyorum sönen bir konuyu alevlendirmek istemem ama yalnış anlaşılmak hoş olmazdı.

http://www.trplatform.org/diger-hobi-ve-ugraslar/150127-off-road-sporu.html
http://www.turkforumcu.net/forum/showthread.php/off-road-araclarinda-siniflama-donanima-gore-2874.html
http://www.tumarabalar.com/araba/off-road/967-off-road-teknik-suruc-bilgileri-ve-ne-oldugu.html

yani hala birşey ispatlama peşinde değilim ama bu günlerce kafa patlattığınız emek verdiğiniz şey zaten hazır bir bilgiydi.gezenbilir olarak pilotaja,uzun geziler ve kısıtlı zamanlarda araç hızlarına,harita okuma gps'e güvenmeme (nede olsa amerika uyduyu kaparsa çalışmaz),hangi ustaların kazıkçı,hangi yedek parçacıların insanların amatörlüklerinden nasıl yararlandıklarına da açıklamalar getirebilseydi gezenbilir.bir fark yaratabilseydik bu kadar çok iyi niyetli insanı bir arada bulmak zor oluyor herzaman

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,757
Kayıtlı Üye Sayımız
166,573
Kaydolan Son Üyemiz
kileri

SON MESAJLAR

SON KONULAR