Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 596,986

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Cüneyt, kusura bakma ben ne anlatmak istediğini artık malesef anlayamıyorum, gezenbilirde elimizden geldiği kadar bilgi paylaşımı için uğraşıyoruz, diğer forumlar kadar olamadıysak kusurumuza bakma, inşallah ileride başaracağız. Kuralları biz de internetten çektik ama daha çok "gezenbilir" için nasıl uyarlarız diye çalıştık, özellikle araç sınıflandırmasını, ben gece-gündüz çalışmadım zaten çok işim var ama zaman harcadım, toplantıya gitmek için bile zaman harcanıyor.
Yönetimi ilk offroad organizasyon gönüllüsü olan arkadaşlardan rastgele seçtik, bilgi ve deneyimi daha iyi olanları seçmedik, ordaki kişilerin özel bir statüsü de yok. Yüzlerce kişiyle karar almanın, organize olmanın zor olduğuna inanıyoruz, ilerde ihtiyaç oldukça yeni insanlar yönetime eklenir. Ben mevcut arkadaşları yönetime eklerken, acaba kabul ederler mi diye düşünüyordum, sonuçta maddi beklenti olmaksızın sorumluluk alıyorsunuz, şimdi bütün site yönetime girmek istiyor, bizim ne eksiğimiz var deniyor, kimsenin bi eksiği yok, yönetimdekilerin belki bi çok kişiye göre bilgi fazlası da yok, sadece seçilmiş gönüllüler o kadar. Sanki sadece onlar offroad yapacak diğerleri seyredecek gibi algılanıyor, böyle bir şey de sözkonusu değil. Sitede habersiz geziler oldu ve tepki çekti, bu gezilerden benim de haberim yoktu :smiley: Herkes istediği gibi gezi yapabilir, kural da olmaz, rahat takılırsınız ama "gezenbilir gezilerinde" kurallar olacaktır. Sitemizin kazalarla anılmasını istemiyorsak bu şekilde organize olmak durumundayız. Gezenbilir yine bir ailedir ve üyelerle bir yerlere gelecektir.

duman' Alıntı:
http://www.trplatform.org/diger-hobi-ve-ugraslar/150127-off-road-sporu.html
http://www.turkforumcu.net/forum/showthread.php/off-road-araclarinda-siniflama-donanima-gore-2874.html
http://www.tumarabalar.com/araba/off-road/967-off-road-teknik-suruc-bilgileri-ve-ne-oldugu.html

yani hala birşey ispatlama peşinde değilim ama bu günlerce kafa patlattığınız emek verdiğiniz şey zaten hazır bir bilgiydi.gezenbilir olarak pilotaja,uzun geziler ve kısıtlı zamanlarda araç hızlarına,harita okuma gps'e güvenmeme (nede olsa amerika uyduyu kaparsa çalışmaz),hangi ustaların kazıkçı,hangi yedek parçacıların insanların amatörlüklerinden nasıl yararlandıklarına da açıklamalar getirebilseydi gezenbilir.bir fark yaratabilseydik bu kadar çok iyi niyetli insanı bir arada bulmak zor oluyor herzaman

mert bence ne anlatmak istediğimi anlamışsın.benim yönetimden bile haberim yok.girmeyi çalışma saatlerimden dolayı bile istemem zaten.ben açıklama,payalaşma taraftarıydım ki bunu yapmışsın teşekkür ederim

aşağıda ne anlatmak istediğini anlamadım, teknik kısımda amatör ruhla insanlar bedelsiz bilgi paylaşıyorlar ve sen bunlar yetersiz diyorsun yanlış mı anladım? Emeğe saygısızlık değil mi bu? Gezenbilir zaten benim, sensin bi kurum değil, sen paylaşacan ki diğerleri de yararlansın, kimse para ödemiyor buraya ve bunu hizmet gibi beklemeye de hakkı yok bence

gezenbilir olarak pilotaja,uzun geziler ve kısıtlı zamanlarda araç hızlarına,harita okuma gps'e güvenmeme (nede olsa amerika uyduyu kaparsa çalışmaz),hangi ustaların kazıkçı,hangi yedek parçacıların insanların amatörlüklerinden nasıl yararlandıklarına da açıklamalar getirebilseydi gezenbilir.bir fark yaratabilseydik bu kadar çok iyi niyetli insanı bir arada bulmak zor oluyor herzaman

vaybe yönetimde varmış bizim offroad gurubunda kafamız bozulunca "yönetim istifa yönetim istifa" diye bağırabilecekmiyiz ;D yahu kimler yönetimde zatı muhteremleri bilelimde karşılaşınca önümüzü ilikleyelim ::smiley: ::smiley:

Deep' Alıntı:
aşağıda ne anlatmak istediğini anlamadım, teknik kısımda amatör ruhla insanlar bedelsiz bilgi paylaşıyorlar ve sen bunlar yetersiz diyorsun yanlış mı anladım? Emeğe saygısızlık değil mi bu? Gezenbilir zaten benim, sensin bi kurum değil, sen paylaşacan ki diğerleri de yararlansın, kimse para ödemiyor buraya ve bunu hizmet gibi beklemeye de hakkı yok bence

gezenbilir olarak pilotaja,uzun geziler ve kısıtlı zamanlarda araç hızlarına,harita okuma gps'e güvenmeme (nede olsa amerika uyduyu kaparsa çalışmaz),hangi ustaların kazıkçı,hangi yedek parçacıların insanların amatörlüklerinden nasıl yararlandıklarına da açıklamalar getirebilseydi gezenbilir.bir fark yaratabilseydik bu kadar çok iyi niyetli insanı bir arada bulmak zor oluyor herzaman
teknik kısım için ağzımdan bir laf çıkmadı.ama tartışma uzayıp gideceğine inşallah bir gün hep beraber kampta konuşuruz olmadı sitemizde yeniden açarız konuyu

Günaydın arkadaşlar.Bulunduğunuz yerlerde internet bağlanma hızında belirgin bir düşüş varmı ?
Ya da sadece bizde mi kötü ? Kaplumbağa hızı ile çalışıyor mübarek.
Yazarken aklıma geldi , Telekom grevi ile ilgili olabilir mi acaba ???

mogzilla' Alıntı:
Günaydın arkadaşlar.Bulunduğunuz yerlerde internet bağlanma hızında belirgin bir düşüş varmı ?
Ya da sadece bizde mi kötü ? Kaplumbağa hızı ile çalışıyor mübarek.
Yazarken aklıma geldi , Telekom grevi ile ilgili olabilir mi acaba ???

Abi günaydın...
Bizim burada bir düşüş var...
Dramatik olmasa da çok net hissedilir bir azalma mevcut...

Günaydın..Evet son günlerde belirgin bir düşüş var...3 yerdede bunu hissediyorum Mecidiyeköy,Kagıthane,İzmit.

Bağlantı kalite olarak düşük ve evet grev ile ilgisi var. Lakin Telekom'un hizmet kalitesi zaten sorunlu (1000 kullanıcı kaldıran hatta 5000 kullanıcı tıkıştırmak sebebiyle), ezcümle altyapı hem kalite hem de kapasite anlamında iyileştirilmediği sürece bu böyle sürer..

Kamikaze' Alıntı:
Merhaba Ben Recep. Ömer zaten üye olduğu için ve bende onunla birlikte geldiğim için bu zamana kadar üye olmaya gerek duymadım, lakin baktım ki lider seçmekte zorlanıyorsunuz, görmüş geçirmiş biri olarak yaşım itibariyle, meydanı sahipsiz bırakmaya dayanamadım üye olmaya karar verdim ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Sizleri çok seviyorum saygılarımı sunuyorum...

Abi hoşgeldin. Darbe duyurusu gibi olmuş ;D ;D ;D ;D ;D

arkadaşlar lider seçilmez ,kendi birikimi ,deneyimi.tecrübesi ve kişiliği öne çıkar .
bu arada büyük kampa son 2 gün şimdiden herkese iyi yolculuklar dilerim.........

recep abi hoşgeldin
sen şimdi liderliğide satarsın kaçtan alabiliriz ucuz bişeyler söyle yap bi güzellik kardeşine :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,587
Kaydolan Son Üyemiz
basenov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR