Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,424

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Recep hoşgeldin. Sen lider olursan, herkes önde gitmeni isteyecek... biliyorsun değil mi?

Hoşbulduk arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ediyorum...

MK51' Alıntı:
Recep hoşgeldin. Sen lider olursan, herkes önde gitmeni isteyecek... biliyorsun değil mi?

Onu hiç düşünmemiştim Mustafa abi, ben vazgeçtim liderlikten ;D ;D

2 oy tamam.3 daha buldummu konsey kararı ile bittin sen Recep.
Kantinden , hem de benim aldığım simitlerin parası ile ev alırsın ha.
Hele sen bi dur, 45 sene sonra beni bulduğuna seni pişman etmezsem bana da Tatar Ramazan demesinler.

638763.jpg

Ne kadar zamanda aldı evi bu adam Nadir? Hem de "simit" ile nasıl olur bu iş?
Geçenlerde bizide baltacıya götürdü. Üçer-beşer balta aldırdı. Güya adam siparişle, ayda iki tane balta yapıyomuş.
Bir numarası mı var ki? Sapına bile ayrı para verdik vallahi. Yalı falan mı alacak acaba?

vay vay vay kamikazeye bak on numara hortumcuymuş ;D simit satıp katlar yatlar sen yıllar sonra kamikaze adıyla gezenbilire sız sonrada simitten baltaya yatay geçiş yapıp izini kaybettirmeye çalış :p nadir abi bence biz kamikazeyi bir gezide ayaklarından başaşağı ağaca vinçleyelim ;D

Valla abi gerisini de Sedat düşünsün.Patron o.Çok yakında sitesi '' recepbilir.com'' diye elinden kaçarsa hiç şaşırmam. ;D
Her yeni buluşmamızda adamın yeni bir marifeti çıkıyor.Hele Ömer'in anlattığı Bebek'te balık tutanlarla bir rakı muhabbeti var ki , arazide dinlerken öldüm gülmekten.

Recep abi siteye yeni bir başlık açmış " Turkiye'nin en iyi yemişlikleri" gezenbilir tabiii :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR