Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8,705
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 595,725

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Gültekin, bence o teknik hem çok para hem de çok zaman götürür Navara ile :smiley: en iyisi yine yavaş geçme geçemezsen vinçleme tekniği bence :smiley: ya da sırf hoplamak zıplamak için bir buggy veya ATV almak mantıklı gibi

nezamandır görüşemiyoruz.
şöyle güzel bir kar yağsa çıksak maşukiye kartepe falan filan inşallah hep birlikte faruk abi,yüksel abi,hakan abi,serkan abi,uğur abi, corhunnabi, ve diğer abilerim.

nezamandır görüşemiyoruz.
şöyle güzel bir kar yağsa çıksak maşukiye kartepe falan filan inşallah hep birlikte mustafa abi mk51 ,faruk abi,yüksel abi,hakan abi,serkan abi,uğur abi, corhunnabi, ve diğer abilerim.

Buggy, ATV, CJ :D

Deep' Alıntı:
Gültekin, bence o teknik hem çok para hem de çok zaman götürür Navara ile :smiley: en iyisi yine yavaş geçme geçemezsen vinçleme tekniği bence :smiley: ya da sırf hoplamak zıplamak için bir buggy veya ATV almak mantıklı gibi

bull' Alıntı:
mustafa abi selam
ön diffransiyel kaça patladı nedir son durum

Merhaba Tarık. Öne bir şey yapmadım. Arka defransiyel kilidin balataları ve arazi şanzımanı değişti.
Daha işim bitmediği için toplam rakamı henüz bilmiyorum.

abi isoff oyunlara geliyorum kesin daha araba tam bitmediği için bende de yeterli deneyim olmadığı için güzel bir kombinasyon oluyor valla batarsam işallah çıkartırsınız. Takla atarsam ne olur bilemiyorum nasıl düzeltiriz ?

navarada biraz deneyim kazanayım ondan sonra bi unimog lazım :smiley:

orkun abi biliyosun cj ye olan sempatimi :smiley:

allah nasip eder bi cj yaparsam 4 şey kesin olucak

1 boru şase
2 fiber kupa
3 Nitro supercharged v8
4 Takla ve hastanede bol çiçek

e bi kolanya alır gelirsin heralde ziyaretime :smiley:

Herkese merhaba,
Arkadaşlar size bir sorum olacak.Bende XJ kullanıyorum ve XJ nin makasları ciddi olarak kapandı (birkaç kere zorlayınca dayanamadı :smiley: ) sanayide duzelttirebileceğim ve bir parça daha ekletip yukselttirebileceğim biyer tavsiye edebilecek olan var mı?
Teşekkurler

Oktay bey

Atilla abi birçok xj yaptı lift kit , demir tampon vinç vs. a dan z ye sizin işinizi çözer

02122769295 Maslak Atatürk oto sanayi...

Oktay arkadaşım, "makaslar kapandı" ne demek, açıklarmısın?
Aracın modeli kaç, standart hali ilemi, herhangibir yükseltme var mı?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,759
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR