Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,159
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Bu parçayı biz aramızda "emeklilik şarkısı" diye adlandırırız... :D

Etiketler

Haldun, Emeklilik ne zaman..
Biz emekli olalı 2 sene oldu ama bir yere yerleşemedik, sadece eve çok yerleştik, masraf olmasındiye evden çıkamıyoruz, sen emekliliği boşver, haftada 3-4 gün tatili olan bir iş bul...

atiladi' Alıntı:
Haldun, Emeklilik ne zaman..
Biz emekli olalı 2 sene oldu ama bir yere yerleşemedik, sadece eve çok yerleştik, masraf olmasındiye evden çıkamıyoruz, sen emekliliği boşver, haftada 3-4 gün tatili olan bir iş bul...

biraz daha gayret atilla bey :smiley:İntibak yasasına ne kaldı şunun şurasında,bak bizim işe gandi kemal'de el attı :D bol,bol gezeriz bundan sonra ;D

Enverdede, şimdi doğrusunu söyliyeceğim, "emeklilik rezillik" diyeceğim, bu sefer karavancılığı emeklilikde yapmayı planlayanların umutları kırılacak, ama gerçek bu...

klasikleşmiş bir akyaka fotosu taptaze benden hava ısınır ısınmaz attık kendimizi yine yollara okullar kapanmadan sahillerin tadını çıkaralım

100_3368.jpg

atiladi' Alıntı:
Enverdede, şimdi doğrusunu söyliyeceğim, "emeklilik rezillik" diyeceğim, bu sefer karavancılığı emeklilikde yapmayı planlayanların umutları kırılacak, ama gerçek bu...

hele birde 2000 öncesi emeklisi isen ???

2008 nisan emeklisiyim, ama 2006 de verdim, bağkur ile SSK'nın birleşmesi 2 sene sürdü..Beni süründürdüler..

karartmayın içimizi ;D emekli olunca bol bol gezeceğiz diye hayal kuruyoruz

buralpdi' Alıntı:
karartmayın içimizi ;D emekli olunca bol bol gezeceğiz diye hayal kuruyoruz

Levent bey kardeşim,sen sıkıntısını çekme şimdiden daha 20 yılın var emekliliğe(65 yaşa göre) sağlığına kavuşup bir an önce başladığın karavanın bitince çalışırkende bol ,bol gezme fırsatın olur.çoğu yıllar ki bu önümüzdeki 10 yıl içinde dini bayramlarımız yaz sezonuna denk gelecek,ağırlıklı olarak 10 ar gün oradan birde yıllık izinler dedinmi.Benden fazla gezersin.önce sağlık kardeşim,sonra nasip ,kısmet.

atiladi' Alıntı:
enverdede' Alıntı:
hele birde 2000 öncesi emeklisi isen ???

Bunlar içinizi karartmasın arkadaşlar,bence aydınlatsın.Herkesin içinde bir Ağustosböce yaşar, önemli olan o böce susturmamak,hangi yaş olduğu önemli değil ama genç olanlar biraz daha şanslı

tabi ;)..bu yüzden oyuna devam

Oyuna devam
Biz hiç yorulmadık
Biz hiç yenilmedik
Desem yalan
Oyuna devam
Oyuna devam
Biz hiç kaybolmadık
Biz hiç kaybetmedik
Desem yalan
Oyuna devam
Rakipler kaçak güreştiler
Hepsinin yumrukları vardı
Dünyayı değiştirmek için
Verdiğimiz kırıntılardı
Oyuna devam
Biz hiç aldanmadık
Biz hiç aldatmadık
Desem yalan
Oyuna devam
Oyuna devam
Biz hiç kaybolmadık
Biz hiç kaybetmedik
Desem yalan
Oyuna devam
Küçüktüm ufacıktım
Şimdi büyüdüm çocuğum var
Ben hep sorular sorardım
Karşımda aynı sorular
Oyuna devam
Biz hiç kaybolmadık
Biz hiç kaybetmedik
Desem yalan
Oyuna devam

BÜLENT ORTAÇGİLBÖCEE

Emekli olduğunuz güne, sıfır sakat, hiç borçsuz, karavan tam teşekküllü eksiksiz hazır vaziyette girebilirseniz, aldığınız maaşla gezebilirsiniz...Karavan almayı veya yapmayı, emekli oldukdan sonraya bırakırsanız, geçmiş olsun, yeriniz halka açık belediye parkları...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR