Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,159
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

atiladi' Alıntı:
Aynen bende, bir araç almak için az bir eksiğim var, fitre ve zekatlarınızı kabul edebilirim, hayır duaları edebilirim..

şeker(ramazan) bayramını beklemen lazım ;D ;D ;D ;D

Etiketler

orsaalabanda' Alıntı:
Hibe etmek isteyen olursa her türlü sosyal projeye katkı sağlayabilirim. Gezenbilir'in tüm olanaklarından faydalanmanızı sağlayabilirim. Her türlü mesajı silinme korkusu olmadan yazabilirsiniz. Bilginize... ;D ;D ;D Markası Hymer olmasa da olur. Earthroamer, Euramobil, Dethleffs, Bürtsner hibe kabul edilir...

Allah gözünü doyursun...

Full+full T4 sahibisin, hala rabbena hep bana modundasın...

Birazda olmayanlar sebeplensin yahu... ;D

taiga' Alıntı:
Allah gözünü doyursun...

Full+full T4 sahibisin, hala rabbena hep bana modundasın...

Birazda olmayanlar sebeplensin yahu... ;D

Allah bana, ben size... Hibeyi aldıktan sonra biz de T4'ü dostlarımıza hibe ederiz olmaz mı öyle? :D

atiladi' Alıntı:
Haldun, artık karavandan hiç bahsetmiyorsun, ne oldu, rafamı kaldırdın..

Abi,

Naftalinledim, sandığa kaldırdım... :D

Değil karavan, bu sene offroada bile gidemedim... :'(

Bu OKS yi kaldırıp SBS yi 3 seneye yayanlara buradan en içten selamlarımı yolluyorum... :mad:

Açıkçası hibelik Hymer karavanım bile olsa, aküsü bitmesin diye gidip çalıştırabilirim en fazla...

Şu an için durumumuz budur abi...

taiga' Alıntı:
Bu OKS yi kaldırıp SBS yi 3 seneye yayanlara buradan en içten selamlarımı yolluyorum... :mad:

Meraketmeyin SBS kalkıyor,yeniden OKS gelecek :smiley: Daha küçük çocuğunuz varsa :smiley:

Yalnız bu arada sosyal projeler sözkonusu olunca herkes alan el olmak istiyor,"veren el" olmak istiyen yok hiç :smiley: Ya biz ne yapalım,tabanvay grubu :smiley:

orsaalabanda' Alıntı:
Allah bana, ben size... Hibeyi aldıktan sonra biz de T4'ü dostlarımıza hibe ederiz olmaz mı öyle? :D

Zaten hep söylemişimdir...
Sayın Moderatörüme Hymer yakışır diye... :D

lizz' Alıntı:
Yalnız bu arada sosyal projeler sözkonusu olunca herkes alan el olmak istiyor,"veren el" olmak istiyen yok hiç :smiley: Ya biz ne yapalım,tabanvay grubu :smiley:
veren el olmak , emek ister, gönöl ister, duygu ,düşünce ister, güç ister , yürek ister ,kısacası insan olmak ister. :smiley:

orsaalabanda' Alıntı:

Hibeleriniz alınır. :D :D bu arada benim defender'i karavan yapma çalışmalarım başladı. yakında buradan paylaşacağım.

güzel bir klip egeyi anlatıyor ilginizi çekeceğini düşünüyorum
http://www.dailymotion.com/video/x9quur_gonlum-gozum-egem_music

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Hibeleriniz alınır. :D :D bu arada benim defender'i karavan yapma çalışmalarım başladı. yakında buradan paylaşacağım.

Kolay gelsin Orhan Bey :smiley: Bu işlerden çok anlamam ama merakettim.Sizin araçlarda ne kadar değişme olabiliyo bu konularda..Banyo,mutfak gibi fonksiyonlara kadar giricek misiniz yoksa daha küçük çaplı mı olacak?

kaya48' Alıntı:
güzel bir klip egeyi anlatıyor ilginizi çekeceğini düşünüyorum

bir istanbulda yaşayan izmirli olarak şöyle bir donup kaldım kaya48. Aklımdan neler geçti neler. Hurşit Yenigünün bu şarkısını duymamıştım. Teşekkürler Kaya48

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR