Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,625
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Orada bir usta ayarlayayim mi ister misin? Senden once gider bakar. Tabii benim bildiklerimin t4ten anlamasi lazim. Eger evet dersen arastiririm.

Etiketler

tayfunsozer' Alıntı:
Değerli Haşmet Bey.Bin mesajlık bir yolu katetmişsiniz.Geçmiş mesajlarınıza bakınca bu yolu nezaket,sevgi ve dostlukla takip ettiğiniz görülüyor.Topiği işgal etmek bahasına küçük bir hikaye nakletmeden geçemiyeceğim.
'' Bir zamanlar Padişahın biri haber salmış.Ey Ahali, bir yarış yapılacak Falanca kasabadan saraya kadar en güzel koşana bir torba altın verilecek.Yarışa bir çok kimse katılmış.Kimisi güzel elbiselerle,kimi şarkı söyleyerek, kimi takla atarak,kimi dualar okuyarak saraya varmış.Bir yarışmacı Herkesden çok sonra Padişahın huzuruna gelebilmiş.Padişah sormuş bre kulum demiş Şu kadarcık yoldan sen niye bu kadar geç geldin .Kul cevap vermiş .Haşmetlü efendimiz yol çok taşlı idi ben de benden sonrakiler rahat yürüsün diye taşları temizliye temizliye geldim onun için geçiktim '' Yarışı kim kazanmış dersiniz ?

Daha nice 1000 mesajlar dilerim.

Sevgi ve saygılarımla
Tayfun Sözer
Tayfun bey siz de bizim aramıza çok sonra katılmanıza rağmen, bizler gibi olduğunuzu, üretmekten, paylaşmaktan yana bir insan olduğunuzu bize anlattınız. Sizlerin aramızda olması hepimize güç veriyor. Övgü dolu sözleriniz için teşekkür ederim...

Bülent bey (febülent) sizin de 1000 mesaja az yolunuz kalmış.Bekliyoruz...

taiga' Alıntı:
Ha gayret Bülent...
Senin dalya ya 24 kalmış... :D
Haşmet hocam, mesajlarınızdan öğrendiğim çok şey var...
Nice 1000 lere...
Teşekkürler Haldun bey, paylaşmak çok güzel hele bir de faydalı olabildiysek...

orsaalabanda' Alıntı:
Arkadaşlar, Ankara'da araç alım öncesi ekspertiz hizmeti verebilecek güvenilir bir VW ustası arıyorum. ??? ??? (T4 araç için)
Hayırlısı olsun Cem! umarım bir aksilik olmaz, gönlüne göre bir araç bulabilirsin...

Kadir'in T4'ü var mutlaka aracı ile alakalı ustaları tanıyordur kendisinin haberi olsa seve seve yardımcı olur telefonunu bilen varsa arasın yoksa zaten bu mesajı görürse size ulaşacaktır.

;D Pardon bende varmış istersen numarasını özele mesaj atarım.

insel' Alıntı:
Orada bir usta ayarlayayim mi ister misin? Senden once gider bakar. Tabii benim bildiklerimin t4ten anlamasi lazim. Eger evet dersen arastiririm.

İnsel, öncelikle benim görmem lazım. Fotoğraf dışında ben de görmedim. Ben olmadan ustayı yönlendirmek hem uygun olmaz hem de zahmet olur. Kendim gidip göreceğim, kafama yatarsa güvenilir bir ustaya araç sahibiyle birlikte gidip göstereceğiz.

yaybek' Alıntı:
Kadir'in T4'ü var mutlaka aracı ile alakalı ustaları tanıyordur kendisinin haberi olsa seve seve yardımcı olur telefonunu bilen varsa arasın yoksa zaten bu mesajı görürse size ulaşacaktır.

;D Pardon bende varmış istersen numarasını özele mesaj atarım.

Yusuf özelden iletebilirsen sevinirim.

Cem hayırlısı neyse o olsun, sevindim :smiley:, inşaallah istediğin gibi bir araç çıkar karşına

özür dilerim mesajı daha yeni gördüm tabiki beraber de gidebiliriz benim ustam ivedikte tuv istasyonuna yakın bir yerde Güngör Volkswagen Özel Servisi Adres: İvedik Organize Sanayi Melih Gökçek Bulvarı 88.oto sanatkarlar sitesi 36.cadde 746.sk No: 1 1.Bölge İvedik Ankara .. yada arayabilirsiniz beni 05054838277

taiga' Alıntı:
Ha gayret Bülent...
Senin dalya ya 24 kalmış... :D
Haşmet hocam, mesajlarınızdan öğrendiğim çok şey var...
Nice 1000 lere...

Haldun hocam seninde çok az kalmış ,amaç çoğunun nitelikli mesajlar olmasını sağlamak,bazen nitelikli , bazende nicelikli mesajlar oldu ama birçoğunun keyifli olduğunu söyleyebilirim.Birde haldun o fotoğraftaki ufaklık kim.Çok güzel poz vermiş.

Bülent bey yanlışlıkla mesaj sayınızı 100 olarak yazmışım, 1000 olarak düzelttim. Üzgünüm...

drares' Alıntı:
Bülent bey yanlışlıkla mesaj sayınızı 100 olarak yazmışım, 1000 olarak düzelttim. Üzgünüm...

bir sıfırın bizleri üzmesine izin vermeyelim haşmet bey olur arada sırada ben anladım siz üzülmeyin... tekrar nice 1000 lere :smiley:

orsaalabanda' Alıntı:
Mutlu sona henüz çok uzağım Bülent... Prensipte anlaştık ama aracı yakından görmedim henüz. 1-2 hafta içinde görmeye gideceğim.
Cem bey hayırlısı olsun.
Ben öyle bazı nimetlere insanın kendisini uzak görmesini pek tasvip etmiyorum.Bu bilgiyi hem tecrübelerimle hemde yapım itibarı ile sizlerle paylaşıyorum.
Başarılarda özgüven ile özleştirinin rolü çok büyüktür ve yeterki insan bu konularda olabildiğince kendine ve çevresine samimi olsun.
İstanbulda olabilecek ,çıkabilecek kısmetler için ben hazırım. Kaporta veya sac aksamı ile ilgili neresi varsa benden kolay kolay kaçmaz hatta havada uçsa bile. hatta ne kadar lüx olursa olsun ;) :D

Yardım taleplerini ileten tüm dostlara teşekkürler... Sanırım ben aradığım kişiyi buldum. Aramıza yeni katılan ''raptor'' nickli Hikmet arkadaşımız yardımcı olacak. Benim gözümden kaçmış, mesajlarda kendisini hem yedek parça hem teknik servis olarak VW'ci olarak tanıtıyor zaten. Sağolsun ricamı da kırmadı. Aksi beklenmedik bir durum olursa Kadir'le temasa geçerim artık.. Gerisi kısmet...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri