Tayfun bey siz de bizim aramıza çok sonra katılmanıza rağmen, bizler gibi olduğunuzu, üretmekten, paylaşmaktan yana bir insan olduğunuzu bize anlattınız. Sizlerin aramızda olması hepimize güç veriyor. Övgü dolu sözleriniz için teşekkür ederim...tayfunsozer' Alıntı:Değerli Haşmet Bey.Bin mesajlık bir yolu katetmişsiniz.Geçmiş mesajlarınıza bakınca bu yolu nezaket,sevgi ve dostlukla takip ettiğiniz görülüyor.Topiği işgal etmek bahasına küçük bir hikaye nakletmeden geçemiyeceğim.
'' Bir zamanlar Padişahın biri haber salmış.Ey Ahali, bir yarış yapılacak Falanca kasabadan saraya kadar en güzel koşana bir torba altın verilecek.Yarışa bir çok kimse katılmış.Kimisi güzel elbiselerle,kimi şarkı söyleyerek, kimi takla atarak,kimi dualar okuyarak saraya varmış.Bir yarışmacı Herkesden çok sonra Padişahın huzuruna gelebilmiş.Padişah sormuş bre kulum demiş Şu kadarcık yoldan sen niye bu kadar geç geldin .Kul cevap vermiş .Haşmetlü efendimiz yol çok taşlı idi ben de benden sonrakiler rahat yürüsün diye taşları temizliye temizliye geldim onun için geçiktim '' Yarışı kim kazanmış dersiniz ?
Daha nice 1000 mesajlar dilerim.
Sevgi ve saygılarımla
Tayfun Sözer
Teşekkürler Haldun bey, paylaşmak çok güzel hele bir de faydalı olabildiysek...taiga' Alıntı:Ha gayret Bülent...
Senin dalya ya 24 kalmış...
Haşmet hocam, mesajlarınızdan öğrendiğim çok şey var...
Nice 1000 lere...
Hayırlısı olsun Cem! umarım bir aksilik olmaz, gönlüne göre bir araç bulabilirsin...orsaalabanda' Alıntı:Arkadaşlar, Ankara'da araç alım öncesi ekspertiz hizmeti verebilecek güvenilir bir VW ustası arıyorum. ??? ??? (T4 araç için)
insel' Alıntı:Orada bir usta ayarlayayim mi ister misin? Senden once gider bakar. Tabii benim bildiklerimin t4ten anlamasi lazim. Eger evet dersen arastiririm.
yaybek' Alıntı:Kadir'in T4'ü var mutlaka aracı ile alakalı ustaları tanıyordur kendisinin haberi olsa seve seve yardımcı olur telefonunu bilen varsa arasın yoksa zaten bu mesajı görürse size ulaşacaktır.
;D Pardon bende varmış istersen numarasını özele mesaj atarım.
taiga' Alıntı:Ha gayret Bülent...
Senin dalya ya 24 kalmış...
Haşmet hocam, mesajlarınızdan öğrendiğim çok şey var...
Nice 1000 lere...
drares' Alıntı:Bülent bey (febülent) sizin de 100 mesaja az yolunuz kalmış.Bekliyoruz...
drares' Alıntı:Bülent bey yanlışlıkla mesaj sayınızı 100 olarak yazmışım, 1000 olarak düzelttim. Üzgünüm...
Cem bey hayırlısı olsun.orsaalabanda' Alıntı:Mutlu sona henüz çok uzağım Bülent... Prensipte anlaştık ama aracı yakından görmedim henüz. 1-2 hafta içinde görmeye gideceğim.