Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,328

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

bugün arabayı bakımdan çıkardım baskı balata değiştirdim bitmişti, debriyaj çatalı arızalıydı onuda değiştirdim, yağ filtresi mazot filtresi hava filtresi ve yağ değişimi yaptırdım bir tek frenlerine baktıramadım bayram sonrası artık, usta yanlış anlamış şanzıman yağınıda değiştirmiş arabanın motoru ve turbosu çok iyi çıktı orjinal 83000km zaten araştırdık
lastiklerimiz yeni, bir tek kaportada ufak tefek vuruklarımız kaldı onuda bayram sonrasına yaptıracağım, bir ay sonra muayenesi var aksilik o yüzden içine bir şey yapamayacağım muayenesini yaptırdıktan sonra içine başlarız

Bayramınız kutlu olsun.

bayram.jpg

selam,
öncelikle iyi bayramlar dilerim, sevdiklerinizle, sağlıkla mutlulukla...

sitede bir kere görmüştüm ama bugün bir türlü bulamadım, t4 veya t5 panelvan iç ölçüleri uzun şasede ne kadar;
- mutfak,
- 140x200 yatak olabilen çek yat,
- 60x1.90 3 kişi için yatak, (açılan tavanda) sığabilirse
- wc-duş ve kalan alanlara dolap ve normal panelvanı yükselir (açılıp-kapanan) tavan yapmak için türkiyede ne maliyet gerekir.
- az sayıda olan yüksek tavanlar gibi olan tavanı yaptırmak türkiyede mümkün mü..

mali

buralpdi' Alıntı:
bugün arabayı bakımdan çıkardım baskı balata değiştirdim bitmişti, debiyaj çatalı arızalıydı onuda değiştirdim, yağ filtresi mazot filtresi hava filtresi ve yağ değişimi yaptırdım bir tek frenlerine baktıramadım bayram sonrası artık, usta yanlış anlamış şanzıman yağınıda değiştirmiş arabanın motoru ve turbosu çok iyi çıktı orjinal 83000km zaten araştırdık
lastiklerimiz yeni, bir tek kaportada ufak tefek vuruklarımız kaldı onuda bayram sonrasına yaptıracağım, bir ay sonra muayenesi var aksilik o yüzden içine bir şey yapamayacağım muayenesini yaptırdıktan sonra içine başlarız

Önce hayallerinize bir adım daha yaklaştığınız için tebrik ederim.güle güle kullanın.Havalandırma çok önemli.önce havalandırma(üstte 2,yanlarda iki büyük,iki yataküstü sirkülasyonu için,birde banyo ve mutfak havalandırması.
Bunların biri eksikse sıkıntı oluyor.İzelasyonda da 5 cm lik taş yünü kullan.En ideali bu.Hatta ben kendim kapladım siz de yapabilirsiniz.İyi bayramlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR