Yusuf..
Zirve
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
;D ;D ;D
;D ;D ;D
Sucuk kardeşliği adına(teksas-tommiks zamanından kalma bir nara tipi,haybin kunduz gibi)).İnsel hocamla Osak hemen hemen herhafta kaçtılar gittikleri yerlerde biz buralardayız diye mail bile attılar bizde buralarda hayıflanıp durduk,sucuk kardeşliği,nerde bir mangal olayı varsa oraya bileğinde 2 sucukla(en az) gitmek demektir.Cem sen sucuk kardeşliği manifestosuna devam et.Ben birtek gezenbilire gidebildim şimdi havalar soğuyunca eşimi ikna etmek mikro kampırda biraz güç olacak ama olacak olmazsa bu anadolu çocuğu yinede gelecek.Ben kendi adıma birterslik olmazsa bahardan itibaren kopuk uçurtma olcağım gibi geliyor.orsaalabanda' Alıntı:Arkadaşlar,
Karavan yapımı, satılık ilanları, aksesuarlar derken... Unuttuğumuz çok önemli bir konu var gibi geliyor. Karavanlı gezilerimiz bölümünde ilk sayfalarda yer alan özellikle Özdal bey'in açmış olduğu konulara bir bakın isterseniz. Ben imreniyorum. Geçen yıl bu zamanlar gezenbilir ile ilk tanıştığım zamanlarda Özdal bey karavanını henüz satmamıştı. Bu konular da güncel sayılırdı. O fotoğraflar olmasaydı bugün bu sayfalara yazı yazıyor olmazdım emin olun. Öyle bir birliktelik, öyle organizasyonlar yaşayamayacak mıyız?
orsaalabanda' Alıntı:Arkadaşlar,
Karavan yapımı, satılık ilanları, aksesuarlar derken... Unuttuğumuz çok önemli bir konu var gibi geliyor. Karavanlı gezilerimiz bölümünde ilk sayfalarda yer alan özellikle Özdal bey'in açmış olduğu konulara bir bakın isterseniz. Ben imreniyorum. Geçen yıl bu zamanlar gezenbilir ile ilk tanıştığım zamanlarda Özdal bey karavanını henüz satmamıştı. Bu konular da güncel sayılırdı. O fotoğraflar olmasaydı bugün bu sayfalara yazı yazıyor olmazdım emin olun. Öyle bir birliktelik, öyle organizasyonlar yaşayamayacak mıyız?
hayırlı uğurlu olsun.buralpdi' Alıntı:evet arkadaşlar aldık alıyoruz derken iş bitti
bu gün artık resmi olarak bir ducato sahibiyim, almayı başardık yapmayıda başarırız inşaallah ;D ;D ;D
herkese sevgiler saygılar
nejat ural' Alıntı:hayırlı uğurlu olsun.
Ve en önemlisi, Allah sabır ve kolaylıklar versin.
gezgör' Alıntı:Bütün doga dostlarina merhaba.
Levent bey camper kisinda kullanmak istiyorsaniz izolasyonuna önem verin kisin da rahat oluyor yazinda. Icini düzenlemede basarilar dilerim.
Metin ağbi iyi dileklerin için çok teşekkürler, sağolunmetin0035' Alıntı:Sayın Levent bey yeni motokaravan adayı ducato nuz hayırlıolsun.Kendii gönlünüzce içini döşeyin ve sizi hayallerinize taşısın.ALLAH kaza bela vermesin.Yusuf bey gibi sizide ilgi ile izleyeceğiz.Tecrübe sahibi olmamıza neden olacaksınız.Yine buradan Orsablanda Cem beye deve diğer doğasever motokaravancılara da sevgi ve selamlarımla ;Bu sitede her sanatkara yer var.Üretimde yardımcı olacak Mak. Mühendisi.Elk .Elktronik çi,Ahşap kaplama deneyimi olanlar,Oto elk, sıhhites,dekarasyoncu,kaynak ustaları,Polyesterci,fiber kalıpçı,Trafik takip ve en önemlisi TEOS gibi deneyimli bilgi donanımlı her dostumuza ihtiyacımız olacak.Herkes bir ses verse bu proje ler hayata kısa sürede geçecek.Zaten plan ve proje şekillendi herhalde? Şimdiden iyi çalışmalar,hayırlı mesailer diliyorum.Sevgiyle ,saygıyla hoşçakalın.