Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,339
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Levent abi çok güldüm teşekkürler. :D :D :D
Kebapçının bröşüründe doğruluk payı yok mu sizce?

Etiketler

ben en çok sunta gibi bisküvilere güldüm, hakikaten sunta tadında ;D ;D

Yusuf kardeş yarın bir arabaya bakmaya gideceğim eğer beğenirsem almayı düşünüyorum, heyecan bastı, içim kıpır kıpır

valla dua ediyorum inşaallah temizdir, en güzel tarafı ilk sahibi ve km bayağı düşük ağır yük görmemiş, hayırlısıysa olsun zaten

Sayın Levent bey gerçekten çok teşekkürler.Bende lise çağlarında İSTANBUL u gezdim ve gördüğüm kadarı ile biliyorum.İSTANBUL bence dünyanın en güzel şehri fakat ne yazıkki bu sel felaketinden çok olumsuz etkilendi.Bu şehir böyle afat ları haketmiyor.Böyle yönetilmeyi haketmiyor.TÜRKİYE de sadece bir tek İSTANBUL turizm ve kültür tarih olarak büyük bir kazançsağlar.Bu bütçe ile inanın TÜRKİYE kalkınır.Burada yaşayan her insan kazanır.Eski fotoğraflar ve nostalji benide aldı götürdü.Yeni yeni paylaşımlar dileği ile SEVGİ ve SAYGILAR:

Metin ağbi ben teşekkür ederim bir nebze olsun hatıraları canlandırdık, istanbulun bugünkü durumu satılmış oyların neticesi, fazla söze gerek yok

Levent Bey,
İstediğiniz gibi bir araç olmasını diliyorum. İyi dileklerimiz senden yana. Bol şanslar.

kenan akca' Alıntı:
Levent Bey,
İstediğiniz gibi bir araç olmasını diliyorum. İyi dileklerimiz senden yana. Bol şanslar.

Kenan bey çok teşekkür ederim, inşaallah öyle çıkar nasip

Levent abi hayırlısı inşallah. Ne desem, neler söylesem de bir tur kapsam diye düşünüyorum ama aklıma birşey gelmedi :D İnşallah yarın sevincini, sevincimiz olarak paylaşma imkanı buluruz.

arkadaşlar iyi dileklerini için teşekkürler, bugün araca bakmaya gittim araçta ufak tefek vuruklar var(zaten istanbul şartlarında normal) vuruklarıda yaptırıp vermesi şartıyla 15500 pazarlığı bitirdim kaporo verdim, araç 2004 model dukato hız sabitleme,sis farı,ısıtmalı aynalar, merkezi kilit,elektirikli camları olan dinamik dedikleri modelden, lastikleri iyi ve araç orjinal 83000km.de
sevistende şse ve motor numaralarını kontrol ettim, 30-40-50-60-70000km yağ değişimi ve bakımlarını rutin olarak yaptırmış, ilk sahibinden olduğu içinde yedek anahtarıda mevcut

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR