Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,357

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

İnşallah bir pürüz çıkmaz. Ben de heyecanlandım şimdi. Hakkınızda hayırlısı.. Heyecenla bekliyoruz.

kyaz75' Alıntı:
levent bey size ve karavan camiasına hayırlı olsun
çok teşekür ederim, sağolun :smiley:

orsaalabanda' Alıntı:

:'( :'( :'( :'(

kyaz75' Alıntı:
bir tur atma olayını çözmeye çalışıyoruz ;D ;D ;D

orsaalabanda' Alıntı:
İnşallah bir pürüz çıkmaz. Ben de heyecanlandım şimdi. Hakkınızda hayırlısı.. Heyecenla bekliyoruz.

anahtarı elime almadan iş bitmiş saymıyorum, inşaallah pürüz çıkmaz

ya arkadaşlar nereden çıkardınız bu suscuk meselesini zaten kanım kaynıyor gitmek istiyorum gidemiyorum her sene iş yerinden arkadaşlarla Belgrad ormanına iftara gideriz,ama bu sene organize olamadık daha önümüzde 1 hafta var ama çalışma saatlerini ayarlayamadık bir türlü işkence oluyor bu durum ;D

yaybek' Alıntı:
Aman abi yedek anahtarına dikkat et yenisi 300 lira ;D
valla özellikle sordum var dediler, dosyasıda mevcut ilk sahibi olunca sorun olmayacak herhalde bir notere gidersek rahatlayacağım

yaybek' Alıntı:
Bu pazartesi gelmez artık,pazar neden varki olmaada olurdu. ;D ;D ;D
son dakika sanki bir pürüz çıkacakmış gibi hissediyorum,
geeellllll pazartesi gggggggggggggeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllll ;D ;D ;D

aslanahmet' Alıntı:
Levent Bey, hayırlısı olsun. Şimdiden güle güle kullanmanız, iyi geziler yapmanız temennisi ile...

çok teşekkür ederim, sağolun

teos' Alıntı:
Levent bey,
Hayırlı uğurlu olsun. Yarısını halletmişsiniz :smiley:
Oğuz

sağolun Oğuz bey daha notere gidip aracın işini bitiremedik inşaallah erken kutlama yapmıyoruzdur

erdenbay' Alıntı:
Bir karavan sevdalısı daha muradına erdi.
Şimdiden kutluyorum Levent bey...

Erdem bey sağolun, çok teşekkürler

yaybek' Alıntı:
Bu kadar hayır duadan sonra çıkmaz inşallah geç olsun güç olmasın demiş atalar..

inşaallah Yusuf

Levent bey,
Allah tamamına erdirsin, inşallah aracın direksiyonuna geçmiş halde tamamlanmış halini görmek de nasip olur (hep birlikte). Bizler de en az sizin kadar heyecanlıyız inanın.

Arkadaşlar sizde durum nasıldır bilmiyorum ama etkisi azaldığı söylenen kriz bizde (perakende mağazacılık) her geçen gün daha can acıtıcı olmaya başladı. Bu kışı da böyle geçirirsek elimizdeki avucumuzdaki birikmişi de kaybedeceğiz. Benim karavan hayali de suya düşecek. Şu an bir ducato araç almaya yetecek imkanım var. Yaz sezonu hareketli olur biraz üzerine eklerim, geri kalanı da krediyle hallederiz diyordum... Olmadı.. Kışın da keseden yersek iyice gerilere düşeceğiz. Bu durumda tek bir çözüm kalıyor, arkadaşlardan karavanlarını ''bir tur'' ödünç almak. ;D
Forumun her halta maydanoz karavan delisi olarak, herkesten birer tur kapabilirsem, iki yıla kalmaz dünya turunu tamamlarım. ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR