Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,345
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

atranslator' Alıntı:
Levent bey,
Allah tamamına erdirsin, inşallah aracın direksiyonuna geçmiş halde tamamlanmış halini görmek de nasip olur (hep birlikte). Bizler de en az sizin kadar heyecanlıyız inanın.
çok teşekkür ederim Ahmet bey, Allah sizlere daha iyisini nasip etsin, sevgiler

Etiketler

iyi fikir aslında ankaraya kadar gelebilirsen haftasonu olmak şartıyla 300 km lik her yöne seni atabilirim her ilde bunu yapsalar 1 ayda türkiye turu

orsaalabanda' Alıntı:
Arkadaşlar sizde durum nasıldır bilmiyorum ama etkisi azaldığı söylenen kriz bizde (perakende mağazacılık) her geçen gün daha can acıtıcı olmaya başladı. Bu kışı da böyle geçirirsek elimizdeki avucumuzdaki birikmişi de kaybedeceğiz. Benim karavan hayali de suya düşecek. Şu an bir ducato araç almaya yetecek imkanım var. Yaz sezonu hareketli olur biraz üzerine eklerim, geri kalanı da krediyle hallederiz diyordum... Olmadı.. Kışın da keseden yersek iyice gerilere düşeceğiz. Bu durumda tek bir çözüm kalıyor, arkadaşlardan karavanlarını ''bir tur'' ödünç almak. ;D
Forumun her halta maydanoz karavan delisi olarak, herkesten birer tur kapabilirsem, iki yıla kalmaz dünya turunu tamamlarım. ;D ;D

benimde tek korkum işler, fakat elimdeki parada çarçur olacak, dayanamayıp sıkışan arkadaşlarıma yardım edeyim derken elimdeki para da gidecek karavan hayalide, elinizde para varsa vermem diyemiyorsunuz gözümü kararttım krize karşı Allah büyüktür.
eğer imkan varsa dukatoyu al derim ben(tabiki bu benim düşüncem)
şu tur işini nasıl çözeceğiz bilmiyorum daha ortada araba yok, bizdeki gırgıra bak ;D ;D ;D
in arabadan Cem ön koltuğa ben oturacağım ;D ;D ;D

kyaz75' Alıntı:
iyi fikir aslında ankaraya kadar gelebilirsen haftasonu olmak şartıyla 300 km lik her yöne seni atabilirim her ilde bunu yapsalar 1 ayda türkiye turu

haydi Cem arabanın biri hazır

Arabayı almadan direksiyona beni oturttun abi helal olsun :D Vallahi binmiş kadar oldum sağol. Hele bir anahtarları al eline de.. Asıl gevezelik o zaman başlayacak. :D

kyaz75' Alıntı:
Oleyyy! Siftah senden, bereket Allah'tan.. Bayramda Ankara'dayım arkadaşlar. :D :D

bir fıkra anlatayım ortalık şenlensin ;D araba alacağız ya

Tilki ormanda nefes nefese koşuyormuş. Karsısına çıkan kaplumbağa:
-'Tilki kardeş ne bu telaş?'
-'Ormana maliyeciler gelmiş' demiş tilki. 'şimdi bir bakarlar bende kürk, hanımda kürk, çocuklarda kürk, dünyanın vergisini yazarlar.... '
Bunu duyan kaplumbağa telaşla yürümeye başlamış.

Onu telaşlı gören leylek:
-'Hayrola kaplumbağa kardeş ne bu telaş?' diye sormuş.
-'Maliyeciler ormanda' demiş kaplumbağa. 'Bende ev, hanımda ev, çocuklarda ev, yakalanırsak dünya vergi alırlar.'

Leylek de hemen uçuşa geçmiş. Ağaçların üzerinden maymun seslenmiş:
-'Leylek kardeş, ne iş? Bu ne acele?'
-'Vergi memurları herkese ceza yazıyormuş. Bende yazlık, hanımda yazlık, çocuklarda yazlık, vergi borcundan batarız...'

Maymun bunu duyar duymaz koşarak ağaçtan ağaca atlamaya başlamış. Papağan sormuş,
Neden ve kimden kaçıyorsun? diye.
-''Maliyeciler ormanda' demiş Maymun, 'Benim kıçım açık, hanımın kıçı açık, çocukların kıçı açık...Alacak bir şey bulamayınca bunların ne yapacağı belli olmaz. '

buralpdi' Alıntı:
notere gideceğiz ruhsat değişecek maliye iş başında ;D ;D ;D
Notere gitmesen, araba almasan ne olacak? Aldığımız nefesin, attığımız adımın bile vergisi yok mu sanki? Bu gidişle forumda sakıncalı piyade olacağım.. neyse..
Ne diyelim, Allah devletimize zeval vermesin..

Epey geç olmuş. Her gece olduğu gibi rutin sahibinden.com aramamı yaptıktan sonra yatayım ben :smiley: Herkese iyi geceler..

Bir solukta okudum hepsini,herkes aynı tedirginliği yaşamış bu pazartesi konusunda umarım herşey istediğiniz gibi olur.Pazartesi sendromu yaşayacağız hepimiz,hayırlısı...Alında hep beraber sucukları boğalım ''kim ki sucuk sevmes ise karavancı değildir''gibi bir test yöntemi geliştireceğim,,ayrıca kim karavan yaparsa yada alırsa sucuk partisi versin ama kendi şehrinde yada herkese orta yer Bursada(cem yine dörtayak),yada kim karavan alır yada yaptırırsa diğerleri o arkadaşa sucuk alsın, :smiley:)

En iyi döner nerede yenir diye başlık var ama En iyi sucuk nerede yenir diye başlık mı açsak
bayramda nasipse afyon cumhuriyetten alacağım geçerken

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR