i.güneş
Zirve
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Desenize borçlu olanın, hevesi kursağında kaldı.
Desenize borçlu olanın, hevesi kursağında kaldı.
Bence etkilendiler bile. Şirince için ömrü-hayatında hiç bu kadar tanıtım yapılmadı. Yoğun sezonde bile, hiç bir zaman bu kadar turist almamıştır. Artık Şirince, Şirince'yi bilen bilmeyen, herkesin aklının bir köşesinde yer etmiştir. O tarafa yolu düşenler de meraktan mutlaka uğrayacaktır. Şirince için hayırlı olsun. ;Dderindeniz1' Alıntı:Bu işten ençok Şirince'liler beklentileri gerçekleşmedi diye etkilenecekler.
fsirin' Alıntı:Bence etkilendiler bile. Şirince için ömrü-hayatında hiç bu kadar tanıtım yapılmadı. Yoğun sezonde bile, hiç bir zaman bu kadar turist almamıştır. Artık Şirince, Şirince'yi bilen bilmeyen, herkesin aklının bir köşesinde yer etmiştir. O tarafa yolu düşenler de meraktan mutlaka uğrayacaktır. Şirince için hayırlı olsun. ;D
balı dogan' Alıntı:arkadaşlar bu mayalar işine bir anlam veremedim kıyamet olacak diye şirinceyi tıka basa dolduran insanlara sormak lazım mayalaramı yoksa ALLAHAMI inanıyorlar
fsirin' Alıntı:Bence etkilendiler bile. Şirince için ömrü-hayatında hiç bu kadar tanıtım yapılmadı. Yoğun sezonde bile, hiç bir zaman bu kadar turist almamıştır. Artık Şirince, Şirince'yi bilen bilmeyen, herkesin aklının bir köşesinde yer etmiştir. O tarafa yolu düşenler de meraktan mutlaka uğrayacaktır. Şirince için hayırlı olsun. ;D
gezmen' Alıntı:Hafta sonu, bayram ve diğer dinlence günlerinde görme amaçlı bile uğramayın derim; suyu çıkan yerlerden biri. (Zaman sorunu olanlara birşey diyemem kuşkusuz. )
Cavid Sezen
airboat' Alıntı:Öğretmenim,
Sizi dikkatle izliyorum,hiç bu kadar olumsuz düşündüğünüze tanık olmadım,acaba??
gezmen' Alıntı:Demem odur ki; Şirince, Cumalıkızık, Safranbolu, Alaçatı hatta Beypazarı gibi çok medyatik bir yer oldu. (Başka örnekler de verilebilir)Turizm, birçok değerin ortaya çıkmasına ve korunmasına yarar sağlasa da, kazanç güdüsü nedeniyle, doğallıklara da zarar verebiliyor ama bu açmazı da çözmek kolay birşey değil. Neyse, bu tip yerleşimlere, olanağı varsa, hafta içi ve ulusal&dinsel bayram günleri dışındaki zamanlarda gitmede yarar var, gidilecekse. Hafta sonu ve diğer dinlence günlerinde buraları, adeta istilaya uğruyor. Müthiş bir izdiham oluyor; omuz omuza geziliyor. Sakinlik, sessizlik arayanlar için uygun değil. Emekliler, bu anlamda şanslı; seçme olanağımız var. Ben, böyle yapıyorum, yapmaya çalışıyorum. Bunların, kişisel tercihlerim olduğunu da belirtmeliyim.
Selamlar öğretmenim.
Selamlar; Gezmen Öğretmenim,
Tesbitlerinizde oldukca dağil,çok çok haklısınız.
Doğru yargıya haklısınız denir.
Haklısınız!!!!!!!!
Cavid Sezen
balı dogan' Alıntı:arkadaşlar bu mayalar işine bir anlam veremedim kıyamet olacak diye şirinceyi tıka basa dolduran insanlara sormak lazım mayalaramı yoksa ALLAHAMI inanıyorlar