Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,760

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Burak kardeşim aramıza hoş geldin yeni aracın hayırlı olsun en kısa zamanda karavanınızı bitirip aramıza katılmanıza kısa zamanda bekliyoruz.Sadece şunu anlatmakta yarar görüyorum şu anda yazmış olduğunuz bu Gezenbilir aile ve paylaşım sitesinde aradığınızın çok fazlasını bulacaksınız çünkü burda bulunan bir birinden değerli dostlar ve karavanlarını yapan arkadaşlarım var onun içinde bu bizim sitemizde boş muabet yok kime bir şey sorsanız anında cevap alırsınız kimse kimseyi burda aşalamaz küçük görmez size herkonumda yardımcı olmaya hazırız 1980 tarihli bir karavancı olarak..Saygılarımla

Kartalka'yadan kış sezonun ilk gününden tüm karavancı arkadaşlara selamlar.

image.jpg

image.jpg

image.jpg

Özgür bey:arkadaşım ve eşlerimiz ile iki günlük kaçamak yapıp çocuklar olmadan sezonu bıkasıya kadar kayarak açalım dedik.

Buranın yolu karavanların çıkışı için biraz zor. Ayrıca otellerinde izin vereceğini hiç sanmıyorum. Sezonu açtık. Hava -8 derece . Saat 4 'e dek kaydık. Sonra tipi bastırdı.

image.jpg

image.jpg

Süpersiniz kardeşim ya işte güzel olan bu saten yerin yakın olması size kolay gitmek ama bizede sizin görüntüleriniz yeter..Bu siteyi niye çok seviyorum boş boş muabet yok burda eş var tost var paylaşım var..güzel olanda bu saten..Kendinize iyi bakın arkadaşlara selam...

58ayhan' Alıntı:
Süpersiniz kardeşim ya işte güzel olan bu saten yerin yakın olması size kolay gitmek ama bizede sizin görüntüleriniz yeter..Bu siteyi niye çok seviyorum boş boş muabet yok burda eş var tost var paylaşım var..güzel olanda bu saten..Kendinize iyi bakın arkadaşlara selam...
Ayhan abi bizdende selam olsun en yakın zamanda sağlığına kavuşman dileği ile.

58ayhan' Alıntı:
Burak kardeşim aramıza hoş geldin yeni aracın hayırlı olsun en kısa zamanda karavanınızı bitirip aramıza katılmanıza kısa zamanda bekliyoruz.Sadece şunu anlatmakta yarar görüyorum şu anda yazmış olduğunuz bu Gezenbilir aile ve paylaşım sitesinde aradığınızın çok fazlasını bulacaksınız çünkü burda bulunan bir birinden değerli dostlar ve karavanlarını yapan arkadaşlarım var onun içinde bu bizim sitemizde boş muabet yok kime bir şey sorsanız anında cevap alırsınız kimse kimseyi burda aşalamaz küçük görmez size herkonumda yardımcı olmaya hazırız 1980 tarihli bir karavancı olarak..Saygılarımla
Ayhan Bey çok teşekkürler iyi dilekleriniz için.Aracı aldığımı yazdıktan sonra bir çok arkadaş bizzat telefon edip yardıma hazır olduklarını belirttiler.Dayanışma ve bağlılık çok güzel.Selamlar

Her canlı bir gün ölümü tadacaktır.Rahmetli babam 95 sene sağlıklı bir ömür geçirdi,son dört ayının biraz sıkıntılı geçmesiyle çarşamba günü sabah saatlerinde maalesef kaybettik.Foruma giremediğim için cevap yazamadım,kusuruma bakmayın herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.Dostlar sağolsun.

Salih bey, başınız sağolsun,Allah geride kalanlarada Rahmetli gibi sağlıklı uzun ömür versin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR