aslanahmet
Zirve
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Bülent Bey, Poyrazlarda kar varmıdır şimdi?
Bülent Bey, Poyrazlarda kar varmıdır şimdi?
yaybek' Alıntı:Arkadaşlar merhaba 2 gündür foruma giremiyorduk şükür bugün tamam.Hayat damarlarımdan biri koptu sanki bu arada.Birde Perşembe günü akşam saat 18.30 gibi Nişantaşı'nda çekim yapıyorduk ihtiyaç gidermek için Teşfikiye camii'nin lavabosunu kullandım kapı arkasına astığım bel çantamı aceleden orada unuttum 5 dakika sonra hatırlayınca geri döndüm ama geç kalmışdım tüm aramalarıma rağmen bulamadım karakolda uzun bir rapor tutanak faslı yaşadım.Bir gün sonra sabah işe giden kafede çalışan bir arkadaş cüzdanı bulmuş fakat ruhsat ve arabanın anahtarı yok anlayacağınız herşeye yeniden başlayacağım.Muayene ruhsat arabanın kilit sistemi derken hatrı sayılır bir meblağ çıkacak bununla karavanın biraz malzemesini alabilirdim bu beni 2 ay daha geri attı bakalım hayırlısı sanki herşey karavanım olmasın diye üst üste geliyor.
drares' Alıntı:Yusuf bey geçmiş olsun, insanın başına ne zaman, nerede, neyin geleceği belli olmuyor. Önemli olan can sağlığının olması, mala mülke gelen her şeye gülüp geçin, hepsinin telafisi vardır. Burada bahsetmemiştim ama geçen pazartesi günü 16 yaşındaki oğlumu apandisitten ameliyat ettirdik, inanın o ameliyattayken sanki zaman durdu, nefes bile alamadık, 1,5 saat sonra, önce cerrah arkadaşım, sonra da oğlumuzu görünce sevinçten dünyalara sığamadık, oğlumuz sanki yeniden doğdu. Dedim ya sağlık olsun...
mayıstosböce' Alıntı:Ahmet bey kar filan yok hava güzel ama gelirseniz yanımda teneke ve odun da getiririm üşümezsiniz poyrazlar düşündğünüzden daha güzeldir inanın,orman parkıdır ama yapacak birşey yok en azından temiz oluyor...tuvaletleini hiç kullanmadım ama temizdir herhalde.