Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,294

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

yaybek' Alıntı:
Arkadaşlar merhaba 2 gündür foruma giremiyorduk şükür bugün tamam.Hayat damarlarımdan biri koptu sanki bu arada.Birde Perşembe günü akşam saat 18.30 gibi Nişantaşı'nda çekim yapıyorduk ihtiyaç gidermek için Teşfikiye camii'nin lavabosunu kullandım kapı arkasına astığım bel çantamı aceleden orada unuttum 5 dakika sonra hatırlayınca geri döndüm ama geç kalmışdım tüm aramalarıma rağmen bulamadım karakolda uzun bir rapor tutanak faslı yaşadım.Bir gün sonra sabah işe giden kafede çalışan bir arkadaş cüzdanı bulmuş fakat ruhsat ve arabanın anahtarı yok anlayacağınız herşeye yeniden başlayacağım.Muayene ruhsat arabanın kilit sistemi derken hatrı sayılır bir meblağ çıkacak bununla karavanın biraz malzemesini alabilirdim bu beni 2 ay daha geri attı bakalım hayırlısı sanki herşey karavanım olmasın diye üst üste geliyor.

Yusuf kardeşim iyi akşamlar,
Forum daki sorunlardan dolayı olayını yeni okudum. Geçmiş olsun, 5 yıl kadar önce benzer bir olay benim başıma gelmişti. Yolda yürürken el çantamı bir araç ile kapıp kaçmışlardı. Çantamda senin gibi ruhsat araç anahtarlarım vs vardı. Aracım kaskolu olduğu için kilit değişim bedelini kaskodan geri almıştım, kaskom da bozulmamıştı. Fakata epey uğraştığımı anımsıyorum. Kaskon varsa faydalan derim. Tekrar geçmiş olsun.
Selamlar,

drares' Alıntı:
Yusuf bey geçmiş olsun, insanın başına ne zaman, nerede, neyin geleceği belli olmuyor. Önemli olan can sağlığının olması, mala mülke gelen her şeye gülüp geçin, hepsinin telafisi vardır. Burada bahsetmemiştim ama geçen pazartesi günü 16 yaşındaki oğlumu apandisitten ameliyat ettirdik, inanın o ameliyattayken sanki zaman durdu, nefes bile alamadık, 1,5 saat sonra, önce cerrah arkadaşım, sonra da oğlumuzu görünce sevinçten dünyalara sığamadık, oğlumuz sanki yeniden doğdu. Dedim ya sağlık olsun...

Haşmet kardeşim iyi akşamlar,
Forumdaki aksaklık yüzünden yaşadıklarınızı yeni okudum.
Oğluna ve sana geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Gençler bu tip sorunlarda hızla iyileşme kaydediyorlar.
Geçen senenin başlarında benim oğlum da benzer bir ameliyat geçirdi. Dediğiniz gibi sanki sizi ameliyat ediyorlar ve zaman kesinlikle geçmiyor. Tekrar geçmiş olsun ve dilerim kimse bu tip bir duyguyu yaşamasın.
Selamlar,

Haftasonu seyahatte olmam nedeni ile nete girmeyince Yusuf beyin ve Haşmet beyin karşılaştıkları sorunları görme şansım olmadı. Her iki dostumuza da geçmiş olsun diyorum.
Sağlık her şeyden daha önemli, gerisi boş.
Umarım her şey gönlünüze göre gelişir.
Oğuz

Ahmet bey kar filan yok hava güzel ama gelirseniz yanımda teneke ve odun da getiririm üşümezsiniz :smiley: poyrazlar düşündğünüzden daha güzeldir inanın,orman parkıdır ama yapacak birşey yok en azından temiz oluyor...tuvaletleini hiç kullanmadım ama temizdir herhalde.

mayıstosböce' Alıntı:
Ahmet bey kar filan yok hava güzel ama gelirseniz yanımda teneke ve odun da getiririm üşümezsiniz :smiley: poyrazlar düşündğünüzden daha güzeldir inanın,orman parkıdır ama yapacak birşey yok en azından temiz oluyor...tuvaletleini hiç kullanmadım ama temizdir herhalde.

Bana uyar...
Çadır+tulum ikilisi ile ben varım...

Arkadaşlar Adapazarı hudutlarındaki hemen hemen heryere beni yazabilirsiniz daha önce bir sözüm yoksa tabi.Ama acilen benim tavsiyelerinize ihtiyacım var kaliteli bir portatif tuvalet markasına ihtiyacım var eğer ilerde kampırda da kullanabileceğim bir model varsa daha güzel tabi..

İyi aksamlar , olaylar ve yazışmalar hızlı gelişiyor,okumaya bir gün ara verince yetişmekde zor oluyor :smiley: Öncelikle Yusuf ve Hasmet dostlara gecmişler olsun.
Poyrazlara gelince Levent beylerle 2007 29 ekiminde gitmştik oraya, bir bakın bakalım beğenecekmisiniz:smiley:
http://www.indexorg.com/071029poyrazlar/default.htm

Sevgiler,
Ömer Sak

Ben gezenbilir deki sayfaları göndermştim sayın osak.Birde size bir şey danışmak istiyorum[attachment=2]
connect in içine yatak uydurulmuş Ahmet bey az önce gönderdi.bende de aynı connet ten var panelvanıda koltuklusuda ama ben burdaki gibi koltuklu olanına(klimalı olduğu için) 2 kişilik yatak ilave etmek istiyorum portatif tabi.Bu fotodak resme bakıp mantalitesini çözebilirmisiniz.[attachment=1]..benim kafamda fikirler oluştu ama görmedğim birşey varsa diye bir sorayım dedim..o yatağın şasesi nasıldır nasıl öntarafa kadar bu şekilde orjinal uzatabiliriz.Hiç aklımda yoktu böyle birşey ama şimdi neden olmasın kısa gezilerde pekala olabilir,araç üstü çadırda var tabi ..şimdiden teşekkürler

vw-caddy-kuechenladen.jpg

ford-tourneo-connect-bett.jpg

Foruma zor ulaşmamdan dolayı mesajları yeni okudum.

Sn Yusuf arkadaşımıza yaşadığı talihsizlikten dolayı geçmiş olsun diyorum. Arzu ettiği şekilde karavanını birirmesini canı gönülden temenni ediyorum.

Sn. Haşmet beye de ailesi va çocuklarınla sağlıklı, mutlu bir ömür diliyor ve geçmiş olsun diyorum.

Bülent bey,

1. resim Connect ama 2.si VW Caddy olduğu için tam alarak sistem çözülmüyor.Sizin için yaptığım araştırma sonucunda aşağıdaki resimlerden sistemi rahatlıkla çözebileceğinize inanıyorum.

Kolay gelsin

ford-tourneo-connect-1.jpg

ford-tourneo-connect-2.jpg

Gerçekten çok aydınlatıcı oldu kendimi peşin satanlar gibi ellerimi oğuştururken buldum gerçekten hiç aklımda yoktu,kısa geziler için baya hoş gözüküyor.Tekrar teşekkürler Ahmet bey

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR