Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,038
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 923,625
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Çok teşekkürler dostlar umarım kimse benim düştüğüm duruma düşmesin arabayı ne zor şartlarda aldığımı ben bilirim halende muhafaza etmeye çalışıyorum tam biraz rahatladım arabanın içine başlarım diyordum bu iş geldi başıma ya'da yaklaşıyor umarım yetiştirebilirim.Kalın sağlıcakla.

Etiketler

Yusuf Bey,

Klasik bir söz olacak ama "geçmiş olsun", "sağlık olsun". Gerçekten herşeyin bir çaresi vardır; ölüm hariç. Sürekli yitirdiklerinize değil, sahip olduklarınıza da bakın biraz. Annemin bir sözü var, belli bir yaşa gelinince daha iyi anlıyor insan: Serine sağlık dile!

Karavan konusundaki durumunuzu izliyoruz birlikte. Bu konuda ne denli istekli olduğunuzu bilmeyen yok artık. Tüm içtenliğimle söylüyorum, karavan bir amaç olmamalı, araç olmalı bence. "Burası Türkiye". Üzülerek söyleyeyim, her çeşitten istikrarsızlığın kol gezdiği bir ülke. Karavana gelinceye değin, göğüslememiz gereken ne sorunlar var görüyoruz. Geçim kaygısı, geleceğin ne olacağının belli olmaması, dalga dalga gelen işsizlik.... ana-babaların uykusunu kaçırmakta. Geceleri kimler uyku uyuyamıyor acaba? Neyse uzattım ve karamsar bir tablo çizdim...

Bildiğim kadarıyla evlisiniz, çocuk/çocuklarınız da olabilir. Otomobiller, camper'lar... sağlığımızdan, aile mutluluğumuzdan, çocuklarımızın varlığından ve eğitiminden daha önemli değil.Kiranızı ödüyor, tencereniz kaynıyor, çocuklarınızın okul masraflarını karşılıyor ve gezebiliyorsanız, şanslısınız...( otomobil, panelvan, otobüs, minibüs, tren, uçak ... her ne ile olursa olsun.)

Cavid Sezen

sn. yaybek.
gercekten cok uzuldum .bende bılmeyerek sıze akıl vermeye calısmısım kusura bakma.
kısmetten otesı yok derler.dırencınızı kaybetmemenızı dılerım.

Yusuf kardeşim, geçmiş olsun. İnşallah herşey zamanla rayına oturur. Bizler de hayyallerimizi hep öteliyoruz. Ama hayal kurmadan gerçeklere de ulaşılmıyor.

Abilerim çok teşekkürler niyetim duygu sömürüsü yapmak değil tabi.ama sayın Cavid beyin belirttiği gibi heyecanım çok karavan konusunda,tabiki çocuklarımın ailemin önünde değil ama onlardan artanla bir şeyler yapmaya çalışıyorum bu gibi ekstra aksilikler işi geciktiriyor.Öncelik hepimiz için temennim sağlık sıhhat gerisi araç.Cavid bey evet 2 tane ellerinizden öper çocuğum var.Onlar için koşturuyoruz sebeplere yapışıyoruz.

Yusuf bey geçmiş olsun, insanın başına ne zaman, nerede, neyin geleceği belli olmuyor. Önemli olan can sağlığının olması, mala mülke gelen her şeye gülüp geçin, hepsinin telafisi vardır. Burada bahsetmemiştim ama geçen pazartesi günü 16 yaşındaki oğlumu apandisitten ameliyat ettirdik, inanın o ameliyattayken sanki zaman durdu, nefes bile alamadık, 1,5 saat sonra, önce cerrah arkadaşım, sonra da oğlumuzu görünce sevinçten dünyalara sığamadık, oğlumuz sanki yeniden doğdu. Dedim ya sağlık olsun...

Geçmiş olsun Haşmet bey.
Dilerim delikanlı iyilileşmiştir artık.

Cavid Sezen

Yusuf arkadaşım geçmiş olsun.Zaten aksilikler başladı mı hepsi üstüste gelir.Ama hep büyüklerimiz der ya cana geleceğine mala gelsin ya da sağlık olsun diye...Biz gençler de kulak asmayız.Hani bize hiç birşey olmaz ya...Ben bu sözlerin çok doğru olduğunu bu yaz uzun süren bir sağlık problemim dolayısıyla test ettim.İnanın hiçbir maddi sorun kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığından önemli değil.Beklenmedik her masraf canımızı sıkar.Hatta bütçede büyükçe bir delik açar.Ama inanın hiçbiri telafisi mümkün olmayan şeyler değildir.Sıkmayın canınızı.Hayatın cilveleri bunlar.

Geçenlerde kriz nedeniyle moralim iyice bozulmuş.Babamla sohbet ediyoruz,daha doğrusu ben sızlanıyorum o sabırla dinliyor...Ya baba dedim.Masraflar hiç bitmiyor.Şöyle bir belimizi doğrultmaya vakit yok.Arabanın kaskosu,evin sigortası,patlayan musluklar,çocuğun okul taksidi,kışın ortasında bozulan kombi,bilmemkimin düğün hediyesi,çamaşır makinasının bilmemkaçıncı taksidi.Her ay böyle.

Oğlum dedi.''Masraflar biterse hayat biter''

O an anladım.Demek ki ölene kadar mokoko!! .:D. Ufak tefek şakalar olarak değerlendirmek lazım. ;)

gezmen' Alıntı:
Geçmiş olsun Haşmet bey.
Dilerim delikanlı iyilileşmiştir artık.

Cavid Sezen
Teşekkürler Cavit bey, şimdi hızla iyileşiyor, genç olunca bazı şeyler daha kolay...

orsaalabanda' Alıntı:
Size ve oğlunuza da çok geçmiş olsun Haşmet bey.
Cem bey size de geçmiş olsun, babanızın dediği gibi hayat devam ediyor, oğlum da hızla iyileşiyor...

yaybek' Alıntı:
Haşmet bey teşekkür ediyorum dileğim kimsenin başına gelmesin bu gibi işler.Oğlunuzada Allahtan şifa diliyorum umarım tez zamanda sağlığına kavuşur.
Sağolun Yusuf bey...

Cem kardeş çok teşekkürler söylediklerinize katılıyorum.Bazen bir şoklama gerekiyor kendimize gelmek için aslında alınacak çok ders var ben biraz fazla gaza bastım sanırım bu şok olmasa belki duvara toslardım.Bundan sonra daha dikkatli hareket etmek gerekiyor.her konuda.

Cem Bey size de geçmiş olsun. Babanız bence haklı; "enseyi karartmaya gerek yok" değil mi?

Cavid Sezen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR