Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,653
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Bugün gündüz ve akşam, sanki bir sessizlik var!...

Cavid Sezen

Etiketler

Cavid kardeş,tuşlara dokunmaya korkar olduk.50 yıl önce okuduğumuz TÜRKÇE derslerinde öğretilenleri hatırlamaya çalışarak yazmak kolay olmuyor.Sanırım çok arkadaşımızda korkar oldu,zar-zor öğrendiğimiz bu bilgisayarın tuşlarına basmaya. Saygılarımla

Abdi Bey,

Herkes, "bilebildiği ve becerebildiği ölçüde" doğru yapmaya çalıştığında, sorun olmaz ya da kalmaz bence. Tümümüz, daha bir özenli olmaya çalışmalıyız. Bu yaklaşım, herşeyi dengeler bence.

Selamlar.
Cavid Sezen

erdenbay' Alıntı:
Sn. Ahmet bey.
Ruhsatında 2+1 mi, pek dikkat etmedim. Minübüs ten çıkma olmadığından (panelvan) herhalde 2
+1 olmalı. Karavan ruhsatlı olduğu için, yolcu adedi ne kadarsa, o yazılıdır herhalde.
"yaybek" arkadaşın dediği gibi proje çizdirip Karavan ruhsatını 2008 sonunda almış ve Şubar2009 da TÜV den geçmiş.

Istiap haddi 4ten fazla olursa sigorta bedeli de o oranda artiyor. 4 veya asagisi ise 175 lira. Bilginize.

Binek otomun sigortası doluyor. Sigortam.net ten aradılar beni. 250 TL teklif verdiler. Binek oto için çok değilmi?

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün iki kez siteye bağlanmada sorun yaşadım. Forumun ilk sayfasını (İlk sayfa,teknik olarak doğru bir söz mü, bilmiyorum?) açabiliyor, diğer bölümleri tıkladığımda, onarım diye bir yazı çıkıyordu. Öğleden önce ve akşam saatlerinde iki kez yaşadım. Sizlerde böyle bir sorun oldu mu? Yalnız şunu bu arada belirtmeliyim, ilk sayfada sizlerin mesaj başlıklarınızı da görebiliyordum. Teknik konuları hiç bilmiyorum desem yeridir. Bu aralar yanımda olan oğlumdan birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Site yönetimine soracaktım ama oğlum şu an yok; meramımı iyi anlatamam diye şimdilik kaydıyla vazgeçtim.

Cavid Sezen

Oldu oldu merak etmeyin. Sorunu sanirim hallettiler.

Cavit Bey sizin su fotograftaki gunesli deniz her seferinde beni alip goturuyor. Bu yagmurlu havalar bezdirdi mi beni ne?

İnsel Hocam,

mebus' Alıntı:
Cavit Bey sizin su fotograftaki gunesli deniz her seferinde beni alip goturuyor. Bu yagmurlu havalar bezdirdi mi beni ne?

Sözünü ettiğiniz yer, deniz değil; bir göl. Salda Gölü (Yeşilova- Burdur) Yaşamımda gördüğüm en güzel mavilerden birisini orada gördüm... Çok güzel bir yer bence; yaz mevsiminde kalınması tavsiye edilir. Görmediyseniz mutlaka görün derim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=5630.0

Cavid Sezen

Arkadaşlar ben hala normal şekilde giremiyorum,google crome da ve safari de yazdığımda da kullanılmayan yada hata bozuk diye uyarı yazısı geliyor hala.şimdi denedim explorer da aynısını yazıyor.ben şimdi safaride dün şu adresten deneyin denilen adresten 212 rakkamlarıyla başlayan adresten girebliyorum.opera yı da deneyeyim bakalım ne olacak..

arkadaslar neredesınız.
bu gun sıtede benden baska hıc katılımcı goremedım . tek basıma kalldım.
baska bır yere gıdıldı de benım haberım mı olmadı?
umarım kotu bır seyler olmamıstır.

Sayın orbay74,

Haklısınız, garip bir sessizlik var!?...

Cavid Sezen

Arkadaşlar merhaba 2 gündür foruma giremiyorduk şükür bugün tamam.Hayat damarlarımdan biri koptu sanki bu arada.Birde Perşembe günü akşam saat 18.30 gibi Nişantaşı'nda çekim yapıyorduk ihtiyaç gidermek için Teşfikiye camii'nin lavabosunu kullandım kapı arkasına astığım bel çantamı aceleden orada unuttum 5 dakika sonra hatırlayınca geri döndüm ama geç kalmışdım tüm aramalarıma rağmen bulamadım karakolda uzun bir rapor tutanak faslı yaşadım.Bir gün sonra sabah işe giden kafede çalışan bir arkadaş cüzdanı bulmuş fakat ruhsat ve arabanın anahtarı yok anlayacağınız herşeye yeniden başlayacağım.Muayene ruhsat arabanın kilit sistemi derken hatrı sayılır bir meblağ çıkacak bununla karavanın biraz malzemesini alabilirdim bu beni 2 ay daha geri attı bakalım hayırlısı sanki herşey karavanım olmasın diye üst üste geliyor.

Yusuf bey geçmiş olsun,fazla kafaya takmayın,Ahmet Oral beyin dün gönderdiği "Bir daha gelirsem eğer" adlı şiiri okuyup teselli bulmanızı tavsiye ederim.Ne yapalım bizim gibi bahtsız bedevileri çölde kutup ayısı kovalarmış. :-\

Inan cok uzuldum. Sagligina canina veya sevdiklerine birsey olmamis neyseki. Yinede cok cok gecmis olsun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri