Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,275
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ahmet bey bende tanismayi cok isterim ayrica sizin caadir tarafinda olmaniz gereksiz cadir grubunda arkadasiniz varsa o ayri, yazilarmizi okuyan sayin yetkililer sanirim buna bir cozum bulabilir.Biliyorsunuz sonucta bende de cem beyin dedigi gibi mikro karavan var.siz araclami geleceksiniz aracla gelmiyorsaniz istediginiz birsey varsa soyleyin ben caydanlik cay tup ve o tarz malzemeler zaten olacak siz getirmeyin, kisaca siz neyle geleceginizi soyleyin ben ona gore malzeme getiririm.hic yuk olacak gibi algilamayin,bendeki araca sigdigi surece sorun yok.

Etiketler

İnce düşünceniz için teşekkür ederim Bülent Bey. Binek aracımla geleceğim. Gerekli temel malzemeleri bagajımda getirireceğim.

Ne demek Ahmet bey,sayın Osak aslında sizin araca remork takılabilse sizin zihni sinire bir alıcı bulabilirdik belki.

Cok kesin olmamakla birlikte sanirim Duzce'ye biz de katilacagiz.

Seviniriz sayın mebus,ozaman biz kendi içimizde şöyle bir liste yapalım ve sonucu gezenbilire bildirelim aracın ne olduğu önemli değil çadırda olur ama biz bukadar kişiyiz diyebilelim ,bu yüzden liste genel olarak aşşağıdaki gibi herkes ekleyerek devam etsin.Kişilerin bir önemi yok araç sayımız önemli araç sayısını daire,yarım ay şeklinde,yanyana bir şekilde dizebilirsek sorun olmaz sanırım tecrübeli arkadaşlar bu konuda düzeltmeler yaparsa sevinirim.Liste ne kadar çabuk oluşturulursa sanırım okadar iyi olur.
1-Osak
2-Aslanahmet
3-Fsirin-2 kişi
4-Taiga(karavan bölümüne mi niva bölümünemi katılacaksınız bilmiyorum siz düzeltirsiniz.
5-mayıstosböce-2 kişi
6-Mebus

mayıstosböce' Alıntı:
Ne demek Ahmet bey,sayın Osak aslında sizin araca remork takılabilse sizin zihni sinire bir alıcı bulabilirdik belki.
Küheylanın çeki demiri var ama sırtımda o yükü taşımak istemiyorum :smiley:))

mebus' Alıntı:
Cok kesin olmamakla birlikte sanirim Duzce'ye biz de katilacagiz.
Yaw insel ne zaman girdinde yazdın bunları. Ben kamptan ayrılırken sen denizdeydin :smiley:))))) Aksam sohbet çok güzeldi. Oradaki dostlara selam

mayıstosböce' Alıntı:
Seviniriz sayın mebus,ozaman biz kendi içimizde şöyle bir liste yapalım ve sonucu gezenbilire bildirelim aracın ne olduğu önemli değil çadırda olur ama biz bukadar kişiyiz diyebilelim ,bu yüzden liste genel olarak aşşağıdaki gibi herkes ekleyerek devam etsin.Kişilerin bir önemi yok araç sayımız önemli araç sayısını daire,yarım ay şeklinde,yanyana bir şekilde dizebilirsek sorun olmaz sanırım tecrübeli arkadaşlar bu konuda düzeltmeler yaparsa sevinirim.Liste ne kadar çabuk oluşturulursa sanırım okadar iyi olur.
1-Osak
2-Aslanahmet
3-Fsirin-2 kişi
4-Taiga(karavan bölümüne mi niva bölümünemi katılacaksınız bilmiyorum siz düzeltirsiniz.
5-mayıstosböce-2 kişi
6-Mebus

Bülent hocam,

Biz 5 araç olarak cuma akşamından şenlik alanına geleceğiz, lakin ctesi öğleden sonra ortamdan ayrılacağız.
Bu durumu site yöneticisi Sedat (Yol) ile konuşup, bildirerek izin aldım.
Dolayısıyla "karavan grubu" listesinde yer alamıyorum.
Ancak Cuma akşamı ve Ctesi günü alanda olan karavancı dostları gidip bularak kabul ederlerse sohbetlerine katılmak istiyorum.
Şenlkte görüşmek umuduyla...

Sevgili Omer, dogru durust vedalasamadik haklisin ama her daim online olmayi nasilsa basardim. Karyattin en guzel gunleri sanirim. Her taraf yemyesil. Hele cozzun guler yuzlu ve dost insanlarina ragmen o otopark havali yerinden sonra karyati daha cok sever oldum. Son senesi karyatin tadini cikarin ve seneye nereye gidecegiz bulmaya calisin. Tek umidimiz sensin Omer.

mayıstosböce' Alıntı:
1-Osak
2-Aslanahmet
3-Fsirin-2 kişi
5-mayıstosböce-2 kişi
6-Mebus
ctesi nasipse saat 15 gibi iş çıkışı düzceye ankaradan hareket edeceğim orda görüşmek dileğiyle
Akaradan bir isteğiniz var mı?

taiga' Alıntı:
Bülent hocam,

Biz 5 araç olarak cuma akşamından şenlik alanına geleceğiz, lakin ctesi öğleden sonra ortamdan ayrılacağız.
Bu durumu site yöneticisi Sedat (Yol) ile konuşup, bildirerek izin aldım.
Dolayısıyla "karavan grubu" listesinde yer alamıyorum.
Ancak Cuma akşamı ve Ctesi günü alanda olan karavancı dostları gidip bularak kabul ederlerse sohbetlerine katılmak istiyorum.
Şenlkte görüşmek umuduyla...

şenlikte görüşmek üzere..slogan gibi oldu artık, keyif alırız sanırım çoğumuz ilk defa karşılaşacağız.
kyaz75' Alıntı:
ctesi nasipse saat 15 gibi iş çıkışı düzceye ankaradan hareket edeceğim orda görüşmek dileğiyle
Akaradan bir isteğiniz var mı?

Sayın kyaz75 ozaman sizi listeye dahi ediyoruz Ankaradan sağ salim ve yavaş gelin yeter

1-Osak
2-Aslanahmet
3-Fsirin-2 kişi
4-kyaz75
5-mayıstosböce-2 kişi
6-Mebus

mebus' Alıntı:
Sevgili Omer, dogru durust vedalasamadik haklisin ama her daim online olmayi nasilsa basardim. Karyattin en guzel gunleri sanirim. Her taraf yemyesil. Hele cozzun guler yuzlu ve dost insanlarina ragmen o otopark havali yerinden sonra karyati daha cok sever oldum. Son senesi karyatin tadini cikarin ve seneye nereye gidecegiz bulmaya calisin. Tek umidimiz sensin Omer.
Allah büyük hocam ,seneye kim öleeee kim kala :smiley:)) buluruz bir yerler

mebus' Alıntı:
Karyat'ta sonunda beton istilasına teslim mi oluyar. :'(
Karyat bize veda etmeden, dediğiniz gibi tadını çıkartmak lazım. 8)
Seneye Allah Kerim :-\

Alakası yok ama yine de yacazağım . Bizim 20 senelik arkadaşlarla oluşturduğumuz bir forum var. Orada herkez kendi engellerini kaldırarak yazmaya çalışır. Sanırım gezenbilir onu başarıyor çok daha genelde. Herkez samimi ve çekinmeden yazıyor. En azından takip ettiğim karavan bölümünde. Buna vesile olan Özdal Bey'e teşekkürler .

Ben bilgisayarı açtığımda ilk açtığım sayfa Gezenbilir,hemen bakarım kimler var ve ne yazmış inanın ailem gibi oldunuz tüm samimiyetimle yazıyorum gittiğim her yerde bu forumu anlatıyorum öyle içten heyecanla anlatıyorumki millet ağzı açık dinliyor,iyiki varsınız değerli dostlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri