Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 914,896
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Muhhtesem
http://www.youtube.com/watch?v=83zSxu5qFp8&NR=1

Veya arasina bosluk koyarak yaziyorum
http://www. youtube.com/watch?v=83zSxu5qFp8&NR=1

Etiketler

http://www.bozcaadatenedos.com/documents/saraptadim.html

bozcaada-sarap-tadim-gunleri.jpg
P6256765.jpg

p_Resim_169.jpg

p_Resim_182.jpg

p_Resim_178.jpg

tadim_1.jpg

5_BSTG__davetiye_1.jpg

26 Cuma - 28 Pazar Bozcaada Şarap Tadım Günleri

26 Cuma

19.00 / 22.00 Tüm Firmaların Profesyonellere Yönelik Şarap Tadımı (TALAY Fabrikası)

20.30 / 22.00 Fabrika Önünde Müzik Dinletisi (ÇAMLIBAĞ Fabrikası)

27 C.tesi

19.00 / 21.00 Davetlilere Ada Şarapları Tadımı

20.30 / 22.00 Fabrika Önünde Müzik Dinletisi ( TALAY Fabrikası)

28 Pazar

19.00 / 21.00 Davetlilere Ada Şarapları Tadımı (Kale içi)

20.30 / 22.00 Fabrika Önünde Müzik Dinletisi ( ATAOL Fabrikası)

Düzenleyen; ATAOL, ÇAMLIBAĞ, CORVUS, TALAY Şarap Fabrikaları Bozcaada Belediyesi Bozcaada Kaymakamlığı

Karavan dostlarından bu etkinliğe gidecek olan var mı?

Belki birçoğunuz bu adresi biliyorsunuz ama, ben bilmeyenler için vermek istedim. Güzel bir rota planlama adresi. Çıktığınız ve varacağınız noktaları yazın size alternatifli harita çıksın....
http://www.mercedes-benz.com.tr/Internet/TR/Hizmetler/Route/

Sayin taiga buna gitmek istemeyen varmidir,ada-sarap-muzik-karavan allah askina mahserin dort atlisi gibi,keremle asli ferhat ile sirin biraraya gelmis guvercin takla oynar gibi ah ah dur bakalim zaman neler gosterecek orada kamping varmiydi hos ona gerekte yokya.

2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali ne gitmeyi düşünen varmı ? (19-21 Haziran 2009)
az gün kaldı. İlginize...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34136

mayıstosböce' Alıntı:
Sayin taiga buna gitmek istemeyen varmidir,ada-sarap-muzik-karavan allah askina mahserin dort atlisi gibi,keremle asli ferhat ile sirin biraraya gelmis guvercin takla oynar gibi ah ah dur bakalim zaman neler gosterecek orada kamping varmiydi hos ona gerekte yokya.
Bunada gidelim yaw :smiley:)))

mayıstosböce' Alıntı:
Biri beni mi andı. ;) ;D
Ferhat Şirin

osak' Alıntı:
2. Geleneksel Gezenbilir Doğa Sporları Festivali ne gitmeyi düşünen varmı ? (19-21 Haziran 2009)
az gün kaldı. İlginize...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=34136
Kesinlikle, çok büyük ve güzel bir organizasyon oluyor.

Su anda Omer ile Karyattayiz. Bekleriz. İnsel

Arkadaslar ben cumadan cikmayi dusunuyorum saatleri denk getirebilirsek adapazarinda otobanda ki herhangi bir park yerinde bulusup gidebiliriz festivale.

fsirin' Alıntı:
Biri beni mi andı. ;) ;D
Ferhat Şirin
Artık nedersiniz bilmem ama akşam eve dönerken sözünüzdeki nükteyi anladım,beyin otomatik olarak sizin yazınızı fsirin olarak tamamlamıştı sayın ferhat sirin,arabada giderken anladım (ben sizin şarap müzik karavan kelimelerini kastettiğinizi zannetmiştim) gülünce eşimde sordu onada anlattım beraber güldük.

Arkadaşlar festival ilanı yayınlanmış ben bilgilendirme amaçlı aşşağıdaki yazıyı yazdım,biz de kendi aramızda bu sayı işini çözümlersek iyi olur kanaitindeyim.Ayrıca ilanı okursanız faydası olur sanırım.

Selamlar,arkadaşlar Karavan grubunun küçük bir grubu da gelecek(aracım mikro caravan olsada),gelecek arkadaşların sayısı netleştiğinde bilgi veririz ama şahsen park eden araçlar içinde olmayı isteyeceğimizi zannetmiyorum bunun için araç sayısına göre bir yer ayarlanabilirse sevinirim ben bunu karavan grubu adına değil bilgilendirme amaçlı yazıyorum sayımızı kendi bölümümüzde çözümleyip size döneriz.(daha önceki listede bilgi olarak yazmıştık karavan grubunu)

Ben de gidiyorum festivale ama karavanım olmadığı için karavan grubunda değerlendirmeyin beni. Çadırda kalacağım. Orada görüşürüz inşallah Bülent Bey. Sizinle tanışmak isterim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR