Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Çevrimdışı marmariscj7
marmariscj7
Kamp III
Teşekkür: 2
Teşekkür Et
View Gallery
Profili Görüntüle E-Posta Kişisel İleti Gönder (Çevrimdışı)
Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım
« Yanıtla #3 : Dün, 22:05:58 »
Herkes kullandığını övüyor kimisi motokaravan diyor kimisi çekme karavan diyor kimiside 4 çekerle gidemeyeceğim yeer yok diyor acaba kaç kişide 4 çeker araç var bir tanr 4 çeker kaç lira bunu herkes alabilirmi herkesin cebi aynımı bunu hiç düşünen varmı benim bir arkadaşım her zaman şöyle derdi herkezin arbası kendine güzeldir derdi ne dersiniz
Share Post | Moderatöre rapor et Bu ileti sebebiyle uyarı gönder 88.244.127.151 (?)
Çevrimiçi melihbozkurt
Melih Bozkurt
Zirve
Teşekkür: 39
Teşekkür Et
View Gallery
Profili Görüntüle E-Posta Kişisel İleti Gönder (Çevrimiçi)
« Yanıtla #4 : Bugün, 01:30:40 »
Arkadaslar bu tartismalar cok oncedende yapildi. Kisinin gezme ve konaklama zevklerine gore kullanacagi arac elbette degisir. Kimisi genis mekanda ve guvenli bir yerde konaklamayi tercih eder. Kimisi sehrin merkezine kadar girebilmeyi. Bunlar hep kisisel tercihler ve arac seciminizde kisisel tercihlerinize gore sekillenir. Bende ornegin Insel bey gibi durdugum yerde aninda konaklayabilmek isternim ve sehirlerinde iclerine kadar girmek. Biz sadece iki kisi oldugumuz ve cogugumuzda olmadigi icin araci iyice kucuktebiliyoruz. Gecen sene 6 ulkeyi kapsayan avrupa turumda Nissan NV200 araci kiralayarak kullandim. Yaklasik 5m3 hacimli mini bir arac ve cok memnun kaldim. Bir arabanin sigabildigi her yere sigdim. Yolda giderken uykumun geldigi yerde benzin istasyonlarinda uyudum. Baska bir konu basligi acmistim bu konuyla ilgili bu arac Turkiye'ye gelmiyor. Gelseydi kamp araci tercihim kesinlikle o olurdu.
Sonuc itibari ile hepsi kisisel tercih ve bunlari tartismak icin uygun baslik burasi degil. Biz burada satilik sitelerinde ki karavanlari tartisiyoruz. Cekme karavan vs. Campervan seklinde forumda bir kac baslik mevcut kendine ihtiyaclarina gore arac belirlemek isteyen daha yeni arkadaslar zaten o basliklara bakarak bilgi edinebilirler.
Share Post | Moderatöre rapor et Bu ileti sebebiyle uyarı gönder 91.125.86.105 (?)
Ayaga Kalk! Uyumak icin onumuzde sonsuzluk var.
Omer Hayyam
Çevrimiçi mustafayetim
Zirve
Teşekkür: 45
Teşekkür Et
View Gallery
Profili Görüntüle E-Posta Kişisel İleti Gönder (Çevrimiçi)
« Yanıtla #5 : Bugün, 09:02:49 »
Alıntı yapılan: marmariscj7 - Dün, 22:05:58
Herkes kullandığını övüyor kimisi motokaravan diyor kimisi çekme karavan diyor kimiside 4 çekerle gidemeyeceğim yeer yok diyor acaba kaç kişide 4 çeker araç var bir tanr 4 çeker kaç lira bunu herkes alabilirmi herkesin cebi aynımı bunu hiç düşünen varmı benim bir arkadaşım her zaman şöyle derdi herkezin arbası kendine güzeldir derdi ne dersiniz
Beyefendi sapla samanı karıştırmayalım çok sevdiğimiz arkaşımız İnsel bey çekme karavan karavan ile yaylalara çıkamazsınız deyince bizde cevap olarak motokaravan ile sizde çıkamazsınız aracınızın dört çeker olması gerekir gerekir ortalamasında bir cevap verdik.Bizim de yaylalara çıktığımız yok.
Sevgili Melih bey :çok haklı olarak bu konuyu tartışma yeri burası değil .Herkesin tercihlerine saygı duyuyoruz.İki kişi olarak tuvalet ve banyodan ve iç mekandan fedakarlık yaptıktan yemeğide dışarıda hallettikten sonra benim aracın koltuklarını yatırdığınızda engelsiz düz bir zemin oluyor .Gece ısınmak içinde sulu ebercpacherim'de var.İşte size mini bir camper bütün ara sokaklara girecek ve otel arama derdinden kurtaracak bir araç.Yanlız çok önemli bir sorunumuz var eşim ve ben prediabet hastasıyız gece en az bir iki kez tuvalete çıkıyoruz.Gece şehir içinde bizim araba ile sokakta kaldığımızda mini camperimizde bu ihtiyacımızı nasıl gidereceğiz.
Bu konuyu ilgisi olmayan bu bölümde uzattığımız için herkesten özür diliyor kalbini kırdığım bir arkadaşımız var ise hakkını helal etsin diyor bu konuda son sözümü söylüyorum herkese selamlar .
Share Post | Moderatöre rapor et Bu ileti sebebiyle uyarı gönder 85.108.241.99 (?)
http://www.sakaryadental.com/
Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88050.0#ixzz2kMPULydx
Çok gereksiz bir tartışmanın tarafı olduğunuzun farkındasınız, başlığa uygun konuları tartışalım lütfen.
Taraf tuttuğum çok iddalı bir söylem olmadımı