Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,391

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Seyfettin Bey bana verseler hic kiyarmiydim. Ben onlara en az 10 sene daha binerdim. Oradaki Hymer'a benzeyen Fiat ducato karavanin yada Midas'in benzerlerinin ulkemizde hala kullanildigini ve ne kadara satildigini goruyoruz. :smiley:

ilk Karavan niyetine kullandim

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Bild0807.jpg

Ekli dosyalar

• Bild0701.jpg
    Bild0701.jpg
    232.4 KB · Görüntüleme: 213

Aynisi bende var 55in. Sizinkinin temizligine hayran kalmamak elde degil. Gule gule kullanın. Bana kalirsa en islevsel ic tasarima sahip 55. Yeni yapma kasa yapacaklar 55in ic tasarimina bakmadan lutfen karar vermeyin.

Dün eklediğim karavan fotograflarım ve ilgili yazım neden sohbet bölümünden silindi
Merak ediyorum

mystic' Alıntı:
Dün eklediğim karavan fotograflarım ve ilgili yazım neden sohbet bölümünden silindi
Merak ediyorum

Silinmediler Tanışma Bölümünde yayında,Selamlar

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11651.msg1299256#msg1299256

gülmek isteyen baksın :smiley:

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/49130-yasam-inanilmaz-darwin-odulleri-/10

fsirin' Alıntı:
:D
Güzel espri yapmışlar ama bir mantık hatası var. karavanların atık su tankının benzin depo kapağına benzer kapağı olmaz ki. Olsa olsa temiz su tankıdır. ::smiley:

dedektif gibisin, benim aklıma gelmedi doğru söylüyorsun ;)

Dostluk karavani.
TrtTürk kanalinda rastladim.

http://m.haber10.com/haber/default.aspx?id=469415

http://youtu.be/uNuIk2LSFMs

Son zamanlarda muhtemelen guzel oldugu dusuncesiyle bu karakterlerle hazirlanan ilanlar verilmeye baslandi.
Zaten noktalama, dil bilgisi kurallarina riayet etmeyen milletiz, bir de bu zor okunan karakterleri
Kullanarak ilani iyice anlasilmaz hale getiriyorlar.

image.jpg

Merhaba,ben aslen motorsiklet kullanıcısıydım tamki efsaneyi yaptırana kadar.Sonra motorsiklet gezilerine efsaneyle katılınca motorsiklet grubundaki arkadaşlarım da karavan sevdalısı oldular.Ama büyük karavan istediklerinden alkovenli karavanlara bakmaktayız.Ama bir senedir efsaneyi kullandığımdan artık camper ler hakkında tecrübe ve bilgim var.Bakınca ilan ve resimlere neleri eksik veya neresi hoşuma gitmiyor anlıyorum.
Fakat şu ana kadar ne kadar Alkovenli veya semi integral karavan baktıysak ki sanki çok biliyormuşum gibi beni götürüyorlar yanlarında,gezenbilirden okuduğum kadarıyla bakıyorum hepsi su almış çıktı.Bu tür karavanların standart sıkıntısı mı bu veya baktığım firmalar mı bu işi yapamıyor anlayamadım.Gecegün bir tane baktık arac orjınal ıveco 35 C 11 alkovenli karavan 36.000 km de heryerinden alkoven su almış kurutmuşlar ama kapakların içini bir açtım dökülüyor .Bunun tamiri mümkün mü ve araç yolda esnediğinden birleşim yerlerinden açılıyır hepsi böyle midir?Nelere dikkat etmek lazım Alkovenli alırken tecrübeli abilerimiz biraz rehberlik ederse sevinirim.
İzmir den selamlar

Gültekin' Alıntı:
Son zamanlarda muhtemelen guzel oldugu dusuncesiyle bu karakterlerle hazirlanan ilanlar verilmeye baslandi.
Zaten noktalama, dil bilgisi kurallarina riayet etmeyen milletiz, bir de bu zor okunan karakterleri
Kullanarak ilani iyice anlasilmaz hale getiriyorlar.
Yayınladığınız metni görünce; ilan sahibinin satmaya niyeti yoktur diye düşündüm. ;)

merhabalar
elektrikli scooterımı (yuki dünya 1000 watt) aracımda şarj edebilmem için ne yapmam gerekir çakmak girişinden direk çekilen kablo iş görür mü? bu konuyla ilgili başlık var mı? yardımcı olursanız sevinirim

emperor03' Alıntı:
Abi tabiki destekleyelim,iyi ürünler çıksın alıp kullanalım ama bizim ülkemizde de karavan imalatı yeni değil ki,10-15 yıldır hatta bazıları daha uzun zamandır imalat yapıyor,bu kadar sürede bu işin belli bir seviyeye gelmesi gerekmez miydi?
Muhammet bey belki konu dışı olacak ama sizin bu avatardaki karavanın markası nedir öğrenebilirmiyim acaba?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,555
Kaydolan Son Üyemiz
07ZirveNet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR