Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 912,959

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Maalesef yok aracı Eskişehir çimentonun karşısında Hisarlar'ın oto parkında inceleme fırsatım oldu ..geçen hafta Perşembe günü araç hala arada duruyordu teslimatı gerçekleşmemiş veya satış amaçlı sergileniyor olabilir.....

2-3 gün önce Ford tourneo (transporter muadili) nun yüksek tavanını İzmit-Adapazarı arasında gördüm.3 tane ,arkasından da Transit in yüksek tavan kısa şasesini gördüm.Transit kısa şase Transporter muadilini aldırmayacak cinsten baya güzel.Haftasonu tourneo custum (koltuklu camlı olanı city van) burada alışveriş merkezinde inceledim,vito ile transporter arasında ön gövde güzelliği arasında ki fark vardı,şimdi vito ile custom arasında da böyle bir fark var bana göre.

ford-tourneo-transit-custom-5.jpg

volkswagen-transporter-interior-4.jpg

Ekli dosyalar

• 2003-mercedes-benz-vito-interior-photo-340533-s-1280x782.jpg
    2003-mercedes-benz-vito-interior-photo-340533-s-1280x782.jpg
    144.1 KB · Görüntüleme: 170

Bende Adapazarına giderken Köseköyde ışıklarda yanyana durduk customla.Arkadan diğer fortlarda geliyordu,motor gürültüsünü sordum diğerlerinde var bunda yok dedi şoför.Demekki yine makyaja devam kalite aynı.

slm degerli karavan dostları sizler guzel bir haberim var karvanınız misafiriniz var ama yatacak yer sorunu mu var portatif ozel uretim tamamen yerli ister karavanın ustune isterseniz cekici aracın ustune monte edebilirsiniz misafiriniz veya aileden biri
rahat bir sekilde konaklayabilir

ilhami usta 0 536 2757384

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=98349.0 gorebilirsiniz

Merhaba,
Ben Fio adlı üyenizim. Üyelerinizin göndermiş olduğu fotoğrafların açılmadığı için göremiyorum.Neden?

yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler.

http://gezenbilir.com/index.php?topic=97240.0 Bu konuda son sayfalarda gerekli acıklamalar yapıldı. Biraz daha olmuyacak calısmlarar devam ediyor.

Belki bir ihtiyacı olanın işine yarayabilir diye yazıyorum.

Yan duvara monteli katlanır oto koltuğu. TASİŞ Sirkeci'de gördüm.

IMG01946.jpg

Her kafadan bir ses çıkıyor ama çözüm yok çünkü sorunu bilen bir yöneticide yok...eski fotolar açılmıyor gitti deniyor yenileride açılmıyor...Ama nedense reklamlar açılıyor..........Lütfen bizi biraz ciddiye alın artık....Bırakın bu umursamaz tavırları...Yeri geldimi heryeri herkesi eleştiriyoruz ama kendimize gelince bakım var oluyor......Lütfen net ve doğru bir açıklama yapın...(ayrıca sorun nerdeyse 4 ay oldu) Bilginize..Sayın moderatörler.....

Arkadaşlar İzmirden iyi bayramlar. Bende tam foruma girip şöyle bir gezineyim dedim ama hevesim kursağımda kaldı. Gerçekten resimlerin açılmaması uzun süredir sıkıntılı bir durum. Bu konuda bizim yapmamız gereken birşeyler varsa lütfen söyleyin, herhangi bir ayar, program atma vs. bu konuda ilgili arkadaşlarımız yol gösterirlerse seviniriz. Yoksa görüntüsüz bir forumun hiç zevki olmuyor. Yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyor iyi akşamlar diliyorum.
Sevgiyle ve gezerek kalın..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR