Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 919,545
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

bu aralar dede olma yarışı var galiba ;D
Mehmet ağbi Mürşide abla kutlarım Allah analı babalı büyütsün

Etiketler

Merhaba; Gezenbilir dostları,
Karavancı ve gezenbilir dostluğunun tarif edilemez bir mutluluk olduğunu belirtmek istiyorum.
Ankara'da bulunduğumuz 24/07/2012 günü (Raptor) Hikmet Özkan ve Ertuğrul Ayasun beylerin bize zaman ayırarak,
karavanımız ile ilgili özel işlerimize yardımcı olmak için sanki kendi problemleriymiş gibi gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı
büyük bir muttluluk içerisindeyiz.
Bu beyefendiler yaşadığımız ve yaşayacağımız problemlerin sorunsuz duruma getirilebilmesi için çaba göstermişlerdir.
Hikmet ve Ertuğrul beylere; Kendim, Eşim ve oğlum adına çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.
İşte Gezenbilir dostluğu aynı zamanda karavancı dostluğu bu.
tüm arkadaşlara sorunsuz mutlu günler dilerim.
Ahmet Özdemir

Motokaravanımız için yeni bir konu açtım.Aşağıda belirttiğim topikte gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=89114.0

Mehmet bey Mürşide hanım bende dede adayı olarak mutluluğunuzu düşünemiyorum.Yeni misafirimize tüm sevenleri ile sağlıklı mutlu bir yaşam diliyorum.

Evet arkadaşlar DEDE olduk;Çok güzel ve harika bir duygu,Zamanı geldiğinde hepinizin tadmasını dilerim.
Ben ve eşim kutlama mesajı gönderen tüm arkadaşlara teşekkür eder saygılar sunarız.

Merhaba, Mehmet bey;
Torununuzun sağlıklı olarak dünyaya gelmesine sevindim.
Mutluluğunuz daim olsun, Hayırlı olsun.Darısı henüz torun sevgisini tatmamışların başına...
Selam ve Saygılar

camper_02' Alıntı:
Evet arkadaşlar DEDE olduk;Çok güzel ve harika bir duygu,Zamanı geldiğinde hepinizin tadmasını dilerim.
Ben ve eşim kutlama mesajı gönderen tüm arkadaşlara teşekkür eder saygılar sunarız.

Dede olmak bir başka duygü.
Tüm aileyi kutlar,toruna; uzun ve mutlu bir gelecek dilerim.

Kolege ailesini kutluyorum. Allah analı babalı dedeli nineli büyütsün inşallah.

Allah hayırlı ömürler versin. Şimdi torununuz ne yerlere ne de göklere sığar. Çocuklarım bir haftadır anneanne ve dedenin yanındaydı. Onlardan mutlusu yok. Rabbim birarada sağlıkla güzel günler geçirmeyi nasip etsin.

Değerli Arkadaşlar;Karavancı Dostumuzdan bir uyarı aldım,Bayramdan Sonra(uygun bir zamanda)
Güveci,Bulgur pilavını,Yanınada buz gibi ayranı hazırlayıp (Kutsal bir toprakta)Dede oluşumuzu kutlamamız lazımmış.Boynumuz kıldan ince,Görevimizi yapacağız.Hem bu vesileylede uzun zamandır göremediğimiz dostlarıda
Görme fırsatımız doğar.Tebriklerinizden dolayı hepinize tekrar teşekkürlerimi sunarım.

herkese merhaba
eylul ayında doğu karadeniz yapmayı düşünüyoruz karavan ile 8 yada 9 gün bilgi paylaşımı rica ediyorum.
saygılar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR