Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
dalyan' Alıntı:
Ayrıca,burada bir sıfatın varsa(moderatör,karavan yönetim)istisnasız gezilere yorum yapmalısın arkadaş,görmezden gelemezsin.
Ertan bey merhaba,
alıntı yaptığım yazınızda yönetime yöneltiğiniz beklentinize cevap yazmak istedim.
Yönetimin öncelikli işlevi forum düzeninin sağlanmasıdır, özellikle spam mesajlar olmak üzere yapılması gereken alan temizliği
öncelik arz eden sorunlar bunun yanında özelden yazan üyelerimizin talep ve beklentilerine yetişebilmek ve tabiki mesajları
okuyup geri dönüş yapabilmek ayrıca bizlerde paylaşımları okurken keyifli zaman geçirebilmek çabasındayız.
2012 yılının son döneminde yapılacak etkinlikler, yarışma organizasyonları gibi konularda yönetim sayfalarında yaptığımız faaliyet
içersindeyken sadece siz değil tüm arkadaşlarımız için geçerli bazı beklentileri kaçırmış olabiliyoruz bu anlamda tüm arkadaşlarımızın gönlünü almak gerekecek sanırım.
Gezi yazınıza gelince konuyu açtığınızda karavanınızı iyi günlerde kullanın mesajımı okudunuz sanırım halende aynı temennideyim
ancak geziniz boyunca bitmeyen sitemleriniz ve herkesden beklediğiniz ilgi ve klişelerden arınmış çağdaş insan profilini öncelikle
sizinde ortaya koyabiliyor olmanız gerekmekte.
Müslümanların kutsal ayı ramazanda kimsenin mecbur olmadığı oruç tutma ibadetinde elbet sizlerde hür ve özgürsünüz ancak
bu ibadetini yerine getiren arkadaşlarımıza saygıda bizleri birbirimize daha çok yaklaştırıp onurlandırmanın diğer yöntemi olacağı
düşüncesindeyim. Zira birbirimizi onurlandırma salt tebrik mesajı yada teşekkür et butonuna basmaktan ibaret olmamalıdır.
Kendimden bir örnek vermek isterim, çocukluk ve gençlik yıllarımın geçtiği İst.Şişlide her dine mensup insanın yaşadığı mahallemizde bizim bayramlarımızda Rum ve Ermeni komşularımızada el öpmeye giderdik, onlarda kendi bayramlarında bize
paskalya çöreği ve boyalı yumurta gönderir büyüklerimizde mutlaka iade-i ziyarette bulunurlardı.
Sizi eleştirmiyorum neden diyede sormuyorum ancak sizin şahsınızda tüm arkadaşlarımın dikkatine sunuyorum. Kaybettiğimiz
milli ve manevi değerlerimizin yerine ne koyduk ne yapıyoruz.
Din,Dil ve Irka dayalı eylemlerin bir parçası olarakmı yaşayacağız yoksa Hür ve Demokrat bireyler olarak özgürlüğümüzün başkasının özgürlük alanın başladığı alanda son bulduğunun bilincinde olarak ortam paydamızın karavan ve bunun bize sunduğu dostluk ve paylaşımın saygıdeğer bireyleri olmayamı çabalayacağız.
Yakın tarihte olmasını arzuladığımız buluşmamızda sizleri ve tüm dostlarımızı birarada görebilmek,sohbet edip sorun olduğunu
sandığımız birçok konunun aslında suni gündemden başka birşey olmadığının ispatı içinde vesile olacağından eminim.
Sevgi ve Selamlar.