dalyan' Alıntı:ÖZELEŞTİRİ
Merhaba arkadaşlar,
Şu son günlerde bir takım forum sayfalarında sıkça iletilerimi görmüşsünüzdür.
Ama halklı ama haksız bir çok yorumda bulundum,bir çoğu gereksiz hatta saçma sapandı,
Bunun için tüm GEZENBİLİR camiasından özür dilerim.
Biraz fevri davranmış olabilirim,üzgünüm.
Her insanın bir davranış kalıbı vardır,sanırım ben biraz abarttım.
Ama şunuda belirtmek isterimki,hiç bir iletimde provoke amaçlı davranmadım.
Daha öncesinde değişik sitelerde de bulunmadım,çet amaçlı yazı eleştrisi aldığım için açıklama getirmek istedim.
Bu günden sonra da forumlarda olacağım,ancak ilgili konularda elimden geldiğince katkı amaçlı olacak,az ve öz.
Bu özeleştiri dahilinde,istemeden de olsa kalbini kırmış olduğum arkadaşlardan bir defa daha özür diliyorum.
Saygı ve sevgilerimle
Ertan Özer
BİBS' Alıntı:Merhaba Ertan Bey (Sayın Dalyan)
Siz Sinirli şekilde Tuşlara basarken, Bende birşekilde kendimi, Yangına körükle gitmiş olarak görüyor, Yaşanan olumsuz luklar sonucu, daha önce Özür dilemiş olduğum tüm karavan sevdalılarından birkez daha ve şahsen sizdende özür diliyor, Sevgi ve Saygılarımı sunuyorum. Hakkınızı helal edin.
Yusuf kardeşim,işte daha önce de değindiğim gibi.Yusuf Aybek' Alıntı:İsmail abi bizim pasaportlar kırmızı idi ve basın aracılığıyle zor aldık işin içinde Yunanistan oldumu biraz düşünmek lazım ayrıca basın olduğumuz için sivil bir ekip tarafından 3 gün boyunca 10 metrelik mesafeden sürekli takip edildik,bence en doğrusu konsolosluktan öğrenmek sürekli yeni yasalar yeni kurallar çıkıyor.
Şunuda ekleyeyim o kadar ülkeye giriş çıkış yaptık bu sene Azarbaycan'a gidişimizdeki eziyeti başka biryerde görmedikhesapta kardeş ülke her ülkede geçen yeşil sigorta Azarbaycanda geçmiyor ayrıca biz aracı kiraladığımızdan araç sahibinden yurt dışına çıkarmak için vekalet aldık bu vekalet her yerde geçiyor Azarbaycanda geçmiyor
araya konsolosluk, oranın cumhurbaşkanlığı basın bürosu ve TRT avaz yetkilileri girdi 4 saat bir kapı çilesinden sonra ruhsatımıza el konup fotokopi verildi 1 hafta içinde çıkış yapmazsanız ruhsatınız yırtılıp atılacak ve araca el konulacak dendi yada 6 bin dolar istendi
yol boyunca gördüğümüz tüm tır parklarındaki Türk şöförler aman abi dikkat edin Azarbaycanmı dediler hatta düşmanımız olan Ermenistana gidin oraya gitmeyin dendi
daha çok yaşanmış var ama aklıma geldi yazdım konu karıştı kusura bakmayın.....
Mesajınızı farkedememişim,kusura bakmayın.BİBS' Alıntı:Merhaba Ertan Bey (Sayın Dalyan)
Siz Sinirli şekilde Tuşlara basarken, Bende birşekilde kendimi, Yangına körükle gitmiş olarak görüyor, Yaşanan olumsuz luklar sonucu, daha önce Özür dilemiş olduğum tüm karavan sevdalılarından birkez daha ve şahsen sizdende özür diliyor, Sevgi ve Saygılarımı sunuyorum. Hakkınızı helal edin.
Merhaba Ertan Bey (Sayın Dalyan)
Mesajınızı farkedememişim,kusura bakmayın.
Helal olsun,sizde helal edin
Film sektörü çok hızlı. Onlar benden almışlar.mayıstosböce' Alıntı:Ferhat ın yeni avatarında kimden esinlediğini anlamış bulunuyorum,dün akşam seyrettim evde çok güzeldi.Tavsiye ederim.
Ferhat Carter
http://www.youtube.com/watch?v=f6PtNr69gxY&feature=related
berkcantp' Alıntı:Erden-Serap Bayraktar (Erdenbay) ailesinin bir torunu oldu, kutlarım, Allah analı babalı büyütsün