Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 918,338

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Karadut suyu ilginizi çekerse:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=88435.msg1147766#msg1147766

Cavid Sezen

Ehliyetler değiştikten kısa bir süre sonra AB Türkiye yi "tamam oldunuz" diyerek ısrarla kendi bünyesine katacaktır.
;D ;D ;D

Bir de internet sitesinde böyle olacak diye fotolar koymuşlar benim Fransız ehliyetimi geçiyorum bakalım aynı mı? Bir kağıt parçasından farklı değildir. Keşke burada da sağlam bir şeyler yapsalar ama AB standardı falan değil yani.

fotoğrafx.JPG

fotoğraf-2.JPG

ÖZELEŞTİRİ
Merhaba arkadaşlar,
Şu son günlerde bir takım forum sayfalarında sıkça iletilerimi görmüşsünüzdür.
Ama halklı ama haksız bir çok yorumda bulundum,bir çoğu gereksiz hatta saçma sapandı,
Bunun için tüm GEZENBİLİR camiasından özür dilerim.
Biraz fevri davranmış olabilirim,üzgünüm.
Her insanın bir davranış kalıbı vardır,sanırım ben biraz abarttım.
Ama şunuda belirtmek isterimki,hiç bir iletimde provoke amaçlı davranmadım.
Daha öncesinde değişik sitelerde de bulunmadım,çet amaçlı yazı eleştrisi aldığım için açıklama getirmek istedim.
Bu günden sonra da forumlarda olacağım,ancak ilgili konularda elimden geldiğince katkı amaçlı olacak,az ve öz.
Bu özeleştiri dahilinde,istemeden de olsa kalbini kırmış olduğum arkadaşlardan bir defa daha özür diliyorum.
Saygı ve sevgilerimle
Ertan Özer

Merhaba; Ertan bey,
Kendimdende biliyorum, bazen önceki davranışımız için keşke kelimesini aklımızdan geçiririz.
Burada yaptığınız bu açıklamanız bir erdemliklir.
Bazı insanlar özür dilemez, onlar için hep karşı taraf hatalıdır, kendilerinde hata payı olsa bile bunu kabullenmezler.
Herkes yapamaz ama,Hatalı olun veya olmayın gönül almak hoş bir şeydir. İnsanlar gerekirse el öper, özürde diler..Bunu yapmak kişiye birşey kaybettirmez.
Çok güzel bir davranışta bulunduğunuz için sizi kutluyorum.

Kutluyorum Ertan Bey; özeleştiri ve özür dileme olgunluğu, önemlidir...:smiley:

Cavid Sezen

Teşekkür ederim sevgili arkadaşlar,ağabeyler,
Övgü dolu sözlerinize ve bana olan güveninize layık olmaya çalışacağım.
Hatalarımdan kendim ders aldım,artık yeni bir sayfa açıyorum.
Sevgilerimle.

Evet.
Gönul almak , hoş bir seydır.
Yapabilmek , üstün meziyyet olmalı bence.
selamlar.

Ertan bey,

Olgunluk göstermişsiniz; Bu halkanın büyüyebilmesi için en temel ihtiyacımız saygı ve sevgiden başka birşey değildir.
Forumu takip eden katılımcılar için, karavan dünyası için teşekkürler ve selamlar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR