halilo11
Zirve
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
allah analı babalı büyütsün
allah analı babalı büyütsün
Bilgileriniz için çok sağolun hiç deyilse bilgi sahibi olduk saygılarcentilmen' Alıntı:Ben Nevzat beyle e posta ile haberleştim.. İşte yazdıkları.
Sayın Ümit bey; Verim: Yaptıgımız uygulamalarda (kamyon ve hafif ticari araclar) kamyonlarda bilhssa BMC ve benzeri olanlarda %20 arası yakıt tasarrufu saglandı. Hafif ticarilerde (Ford connect gibi) %25-30 civarında tasarruf elde edildi. Netice olarak motord ki yanma verimi bir gaz yakıt olan LPG nin ilavesiyle artıp daha iyi bir yanma neticesi mazotun yanmayan kısmıda yanmaya iştirak ettiği için toplamda mazot ve lpg ye verdiğiniz para da tasarrufunuz oluyor.Yani normalde100 tl ödediğiniz para sistem devreye girdiğinde 70-80TL ye düşüyor. Uygulama Ücreti küçük araçlar için 4000TL idi Ancak bazı kritik parcalar yurt dışından ithal ettiğimiz için yüksek kalıyordu. Bunu düşürmek üzere bazı çalışmalar yapıyoruz.Bazı parcaların daha türkiyede üretilmesi için ama bu tabiiki biraz zaman alacak. Yeniden yapılanma ve yeni atölye ve bayilik sistemi oluşturma nedeniyle su anda montaj işlemlerini özelliklede Ankara dışında olanları rölantiye aldık. Montajı kendiniz yapmak isterseniz LPG deposu ve Multıvalf hariç tüm parcaları size kit olarak gönderebiliriz.Kit fiatı hafif ticari ve 12voltluk araçlar için 1750.-TL dir. Eğer kit olarak almak isterseniz montajın nasıl yapılacagına ve sistemin ayarları için gereken hertürlü teknik destek verilecektir. Bilgilerinizi rica ederim. SAYGILARIMLA Nevzat ADABAĞ
tamercetin' Alıntı:Levent kardeş oda bitecek birgünnnnnnnnnnnnnnnn boşveeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr zevk almaya bak malum ..... kaçınılmazsa ....
Hadi iiii geceler........
Tamer
tamercetin' Alıntı:Benim araç buradaki en az yakan kamperrrrr o yüzden 1 depo 1 sene falan gidiyor...Onun için ne zaman mazot aldığımı unutuyorum ben tekrar alana kadar 2 3 kere zam geliyor mazota ama bu modelden TR de sadece bende var lütfen kıskanmayalım....
Hürmetler...