Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,508

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Nihat kardeşim,

Güzünüz aydın...

Allah analı babalı büyütme nasip etsin..

Ankara'dan kar görüntüleri,

15012012421.jpg

15012012422.jpg

Nihat bey,
Gözünüz aydın;Allah analı babalı büyütsün,uzun ömürler ve mutluluklar versin.

centilmen' Alıntı:
Ben Nevzat beyle e posta ile haberleştim.. İşte yazdıkları.

Sayın Ümit bey; Verim: Yaptıgımız uygulamalarda (kamyon ve hafif ticari araclar) kamyonlarda bilhssa BMC ve benzeri olanlarda %20 arası yakıt tasarrufu saglandı. Hafif ticarilerde (Ford connect gibi) %25-30 civarında tasarruf elde edildi. Netice olarak motord ki yanma verimi bir gaz yakıt olan LPG nin ilavesiyle artıp daha iyi bir yanma neticesi mazotun yanmayan kısmıda yanmaya iştirak ettiği için toplamda mazot ve lpg ye verdiğiniz para da tasarrufunuz oluyor.Yani normalde100 tl ödediğiniz para sistem devreye girdiğinde 70-80TL ye düşüyor. Uygulama Ücreti küçük araçlar için 4000TL idi Ancak bazı kritik parcalar yurt dışından ithal ettiğimiz için yüksek kalıyordu. Bunu düşürmek üzere bazı çalışmalar yapıyoruz.Bazı parcaların daha türkiyede üretilmesi için ama bu tabiiki biraz zaman alacak. Yeniden yapılanma ve yeni atölye ve bayilik sistemi oluşturma nedeniyle su anda montaj işlemlerini özelliklede Ankara dışında olanları rölantiye aldık. Montajı kendiniz yapmak isterseniz LPG deposu ve Multıvalf hariç tüm parcaları size kit olarak gönderebiliriz.Kit fiatı hafif ticari ve 12voltluk araçlar için 1750.-TL dir. Eğer kit olarak almak isterseniz montajın nasıl yapılacagına ve sistemin ayarları için gereken hertürlü teknik destek verilecektir. Bilgilerinizi rica ederim. SAYGILARIMLA Nevzat ADABAĞ
Bilgileriniz için çok sağolun hiç deyilse bilgi sahibi olduk saygılar

arkadaşlar kartal yan yoldaki FULL benzin istasyonunda mazot 3,49 - benzin 4.10 kuyruk var değerlendirin

Levent kardeş oda bitecek birgünnnnnnnnnnnnnnnn boşveeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr zevk almaya bak malum ..... kaçınılmazsa ....
Hadi iiii geceler........
Tamer

tamercetin' Alıntı:
Levent kardeş oda bitecek birgünnnnnnnnnnnnnnnn boşveeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr zevk almaya bak malum ..... kaçınılmazsa ....
Hadi iiii geceler........
Tamer

hani kuş kafesinin pardon akvaryumun belki sıvıya ihtiyacı vardır diye yazdım ;D ;D ;D
iyi akşamlar :smiley:

Benim araç buradaki en az yakan kamperrrrr o yüzden 1 depo 1 sene falan gidiyor...Onun için ne zaman mazot aldığımı unutuyorum ben tekrar alana kadar 2 3 kere zam geliyor mazota ama bu modelden TR de sadece bende var lütfen kıskanmayalım....
Hürmetler...

tamercetin' Alıntı:
Benim araç buradaki en az yakan kamperrrrr o yüzden 1 depo 1 sene falan gidiyor...Onun için ne zaman mazot aldığımı unutuyorum ben tekrar alana kadar 2 3 kere zam geliyor mazota ama bu modelden TR de sadece bende var lütfen kıskanmayalım....
Hürmetler...

::smiley: ::smiley: acaba bende değiştirsemmi camperimi seninki iyiymiş valla ;D ;D

saygı bizden 8)

Cumartesi yürürken Ankara Çayyolunda karşılaştığım iki karavan birtaneside satılıktı.

Fotoğraf0056.jpg

Fotoğraf0057.jpg

Fotoğraf0058.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR