i.güneş
Zirve
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Yok hocam bizde nerde boykot, aksine varillerle stok yaparlar.
Yok hocam bizde nerde boykot, aksine varillerle stok yaparlar.
gezmen' Alıntı:Böyle isyankar olmayın; büyüklerimizden daha iyi mi bileceksiniz bu işleri? Ne gerekiyorsa yapar onlar, rahat olun!.. ;D
Cavid Sezen
58ayhan' Alıntı:karavanım mazotlu ama gaz taktıracam.bandırmada bır gaz servisi bunu yapmış bilgisi olan olursa tartışalım lütven yoksam yolda bitecek mazotta saygılar
58ayhan' Alıntı:vallahi neden olmasın amaç burda nasıl oluyor taktırmaya değermi yahutta dizel binek araçta lazım olabilir %30 az deyıl maliyeti bir görmek lazım anacak bu arkadaşomızın meil adresı varsa orda yazışarak bilgi sahıbı olabiliriz belki.burda bu konu açılması ıyı olur bılen kısiler varsa fikrini açıklar sevınırız çok saoğlun hocam ilginize..ayrıca bugun yaptığım katrancı koyu ve kampıkten bılgılerle ve resimlere sızlere ulasacam saygılar
Gültekin' Alıntı:Böyle bir çeki aparatına TÜV ne der? Polis ne der?
Bilgisi, fikri olan?
hocam yeni gördüm teşekkürler kaydedecemairboat' Alıntı:Ayhan Kardeşim,
Dizel/LPG ile ilgilenen arkadaşın,Ad:Nevzat e-posta:fantom1951@gmail.com kendisini haberdar ettim.
Selamlar.
Ben Nevzat beyle e posta ile haberleştim.. İşte yazdıkları.58ayhan' Alıntı:hocam yeni gördüm teşekkürler kaydedecem
güngör' Alıntı:Yağmur oluğuna bağlanmış çeki demiri için TÜV'ün onay verebileceğini sanmıyorum, bu tip çalışmalar genel olarak
prototip olarak kalıyor. Herşeye rağmen çok fonksiyonel olduğunu kabul etmek gerekir.
Gültekin' Alıntı:İstenirse daha güvenli bir bağlantı yapılabilir ancak, "Olmaz hemşerim"ci bakış açısı ona da bir kulp bulur, kursakta bırakır sanırım.
enverdede' Alıntı:gitti gidiyor derken,herkes vebosta takacak bu gidişle 1 Mart 2012 acıbadem