Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,522
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

airboat' Alıntı:
Enver Dede,Yarı adaşım oluyorsun,Mahallemde banada Seyfi Dede derler,
yanıt olarak Ankara ve kar görüntüleri gönderecektim.21 Şubatdan bu yana hata veren Forum tekrar hata gösterdi.Günlerdir aynı şey.Siz resimleri nasıl yüklediniz.
Selamlar.

Seyfettin hocam benim dedelikte yan sanayi,Yeğenlerin çocuklarından dedeliğimiz :smiley: ben bu aralar sorun yaşamıyorum forumda ,eskiden olduğu gibi yükleyebiliyorum resimleri.Ekstra bir şey yapmadım.

Etiketler

Başka türlü bir şey (8 dakikada dünya turu) (http://dipnot.tv/25032/.aspx)

İki mühendis arkadaş, Özcan Bostancı ve İsmail Özger’in bir hayali vardı: “Dünyayı gezmek”. Hayal kurmakla yetinemeyeceklerini anladılar. Bir gün işlerinden istifa edip dünya turuna çıktılar. 13 ay süren gezi sırasında 26 ülke ve yaklaşık 100 şehir gezdiler. Şubat ayı içerisinde bu yolculuğu tamamlayıp ülkeye döndüler...

İşte kaçırılmaması gereken bir video:
http://www.youtube.com/watch?v=MJySZ6K0Ppg

Bu da siteleri: http://www.baskaturlubirsey.com/

Cavid Sezen

Bebelere sağlıklı ve uzun ömür, ebeveynlere kolaylıklar dilerim. Dedemiz ve büyükanneye hürmetler.

Zaloğlu ailesine ve bu çileli dünyaya göz açan ikizlere sağlıklı mutlu yıllar dilerim.

Nihat hocam yerine artık Nihat dede diyeceğiz ;D ,
bebişlere hoşgeldiniz diyelim, sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim

İlhan Bey, birkaç gündür forumda yoktunuz; umarım herşey yolundadır...

Cavid Sezen

Teşekkür ederim Cavid abi,
Hafta sonu Pazatesi dahil Karacabey-Boğaz bölgesindeydim,
Bir günde Haldun ile fabrikaya yeni bir araç (5 yıl sonra bizede düşe bilir diye) arayış yaptık.
Havaların soğuk olması dar alana hapis haliyle king, okey gibi gençlerle takıldım.

Umarım sizlerde iyisinizdir..

*Havalar soğuk bile olsa, Karacabey-Boğaz sözünü duymak hoş; özellikle mayısta gidilesi bir yer... Özlemedim dersem yalan olur. :smiley:

*Hayrola İlhan Bey, araç değiştirenler kervanına siz de mi katılıyorsunuz yoksa? :D

*İyiyiz.. :smiley:

Cavid Sezen

Cavid abi,

- En sevdiğim aylar Nisan-Mayıs, doğanın uyanması hoşuma gider.
- İşyerine araç gerekiyor, bende bencillik edip en azından 5 yıl sonra karavana uygun olacak aracı araştırıyorum.

Saygılar.

Nihat hocam Allah analı babalı büyümek nasip etsin, mutluluğunuz daim olsun inşallah.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR