Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,032
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 913,508
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

.

Fotoğraf0059.jpg

Fotoğraf0060.jpg

Etiketler

Değerli dostlar 1 hafta sonra yola çıkacak ve yaklaşık 20 günlük anadoluda çekimler yapmak için karavan kiralamak isteyen arkadaşlarım var ekip 5-6 kişilik olacak karavanda yatma sadece yolculuk sırasında ekibin dinlenmesi için sırayla olacak konaklamalar yine otelde olacak bir ihtimal belki bende giderim ;) arkadaşlar ısrar ediyor ama benim başka işlerim var,bu bağlamda aracını kiralamak isteyen yada bildiği bir kiralık karavan olan varsa bana ulaşırsa sevinirim.ekibin yanında teknik malzemede olacak o sebeple büyük bir araç lazım.

tamercetin' Alıntı:
Benim araç buradaki en az yakan kamperrrrr o yüzden 1 depo 1 sene falan gidiyor...Onun için ne zaman mazot aldığımı unutuyorum ben tekrar alana kadar 2 3 kere zam geliyor mazota ama bu modelden TR de sadece bende var lütfen kıskanmayalım....
Hürmetler...

Senin, o karavana hiç mazot almadigini saniyordum. :D

tamercetin' Alıntı:
Benim araç buradaki en az yakan kamperrrrr o yüzden 1 depo 1 sene falan gidiyor...Onun için ne zaman mazot aldığımı unutuyorum ben tekrar alana kadar 2 3 kere zam geliyor mazota ama bu modelden TR de sadece bende var lütfen kıskanmayalım....
Hürmetler...

OOooOOOooh!... o da bişeymi bende bir kamper 6 aydır çeyrek depo mazotla idare ediyor. Hatta hiç bitirmedi desem yalan olmaz ;D Çok idareli bir kamper :D

Yusuf, Levent'in kamperi tam sizlik esasında ama vereceğini tahmin etmiyorum. Tuvaleti yeter ;D ;D

buralpdi' Alıntı:
arkadaşlar kartal yan yoldaki FULL benzin istasyonunda mazot 3,49 - benzin 4.10 kuyruk var değerlendirin
Teşekkürler Levent, iyiymiş. :smiley:
Böyle ucuz mazot bulanlar buldukça bildirirse birçok arkadaş faydalanabilir.

Benim bir depo 15 gün zor gidiyor. Bazen de bir günde bitiyor. Motoru bir baktırsam mı acaba. :( ;) ;D
tamercetin' Alıntı:
Hürmetler...
aslanahmet' Alıntı:
OOooOOOooh!... o da bişeymi bende bir kamper 6 aydır çeyrek depo mazotla idare ediyor. Hatta hiç bitirmedi desem yalan olmaz ;D Çok idareli bir kamper :D

sayın Cavit bey sonunda dediğiniz oldu avrupada akaryakıt konusunda kafaya oynuyoruz :-\ :-\ :-\ :-\
22 ocak 2012 tarihinden bugune kadar karavana yakıt almadım duyurulur ve hala depo dolu ;D ;D ;D ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=85386

Sedat Yol

Sevgili dostlar,

Aylardır kar kış demeden memleketin en zorlu hava şartlarında, en zorlu coğrafyalarını arşınlayarak sizler için en ilginç hikayeleri en güzel güzel görüntülerle harmanlamaya çalıştık. Son 10 yılın en sert kışını yaşadığımız bu dönemde Anadolu coğrafyasının en diplerini deştik. Öyle diplere indik ki termometremizdeki -35 sayısı sıradanlaştı, soğuğa öyle bir alıştık ki -10'larda tişört giyecek hale geldik. Horasan'ı geçip Karakurt'a gelirken yolda giden aracımızın tüm yakıt sistemi dondu. Artvin'in yol vermez dağ geçitlerini kar paletleriyle bile aşamaz olduk. Mahmutkaya Geçidi'nin 2 kilometrelik çığ hattında üzerimize çığ düştü. Macahel'de bir hafta mahsur kaldık. Geçirdiğimiz ölümcül kazaların sayısını hatırlamamız mümkün değil. Köpek ısırmalarını, kamerayla çamura düşmeleri, donmaları, ufak tefek yaralanmaları saymıyoruz bile
smiley.gif

Tüm bu tehlikeleri atlatırken çok güzel dostluklar edindik. Birbirinden ilginç insan hikayelerini çektiğimiz görüntülerle detaylandırdık. Aralık ayından bu yana devam eden çekimler sonucunda İstanbul, Bolu, Trabzon, Rize, Artvin, Ankara, Sivas, Kars ve Iğdır illerinde 15'e yakın bölümü tamamladık. Nisan ayında Batı Karadeniz, Marmara ve Ege, mayıs ayında Akdeniz, Güney Doğu Anadolu ve Doğu Anadolu bölgelerini ziyaret etmeye devam edeceğiz... Yazın sonuna doğruysa programımız (şimdilik sürpriz olan) muhteşem bir coğrafyada devam edecek
wink.gif

Programın danışmanlığı ve içeriği Gezenbilir ekibi olarak ben (Sedat AÇIL), Mert KİĞILI ve Oktay ONUŞ tarafından sağlanmaktadır. Yönetmenliğini ise Genbar Prodüksiyon'dan Serhat GENÇ yapmaktadır. Görüntü yönetmenimiz Hakan AĞSEREN, kameramanlarımız ise Bahattin TAŞTAN ve Yaser HÜKÜM. Tüm ekibe emekleri için bir kez daha teşekkür etmek istiyorum...

Ve nihayet sizlere ilk bölümümüzün yayın müjdesini vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Belgrad ormanının az bilinen eski bir off-road parkurunda en küçüğü 35" lastikli ekstrem araçlarla gerçekleştirdiğimiz adrenalin dolu bir haftasonu macerasını ve Orhan ustanın hünerli emektar ellerini izleyeceksiniz. Sizlere şimdiden keyifli seyirler dilerim. Umarım beğenirsiniz...

YAYIN BİLGİSİ:
"TRT BELGESEL" Kanalı
18 Mart Pazar
Saat: 14:30
Tekrarı: 00:30

(Digiturk kullanıcıları 190. kanalda bulunan yayını şimdiden kayıt listesine ekleyebilir
wink.gif
)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR