Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,842

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Yazın 6000km yol yaptım Türkiyeyi turladım 1200tl gaz parası verdim arabam şahin..

ne mutlu size ..devletime + olarak 800-900 tl gibi bir katkıda bulup akaryakıt verğisi ödemişşiniz..

>>büyüklerimiz ne diyor porche 'ye binmeyin..ne güne duruyor fiat ve vokswagen ..alırkenki ödenen vergisi sizi üzecekse bir ufagını al demiş.. ;D

gezerken nappcaz .? ya gezmiyecez ..yada dünyanın en pahalı akaryakıtını almaya devam ediçez.

bu yaz 2.0 suzuki vitara ile 3000km yaptım güneye gidip geldim..sırada karadeniz seferim var 2012 yazında 8 ay sonrası akaryakıt fiyatını kestirmek mümkün degil her sene erteleye erteleye bu seneye kaldı ;D..ya unutacam yada iyi hesaplarla olabilirini araştıracam.. ::smiley:

>>gerek net ortamında.gerekse medyanın ceşitli yerlerinde hükümet'i,partis'i ve kendisi hakkında olumsuz şeyler yazan'ı affetmiyen bir başbakanımız..var..! altını çizerim.. ::smiley:

>>bilim adamı,yazar,gazeteci,profösör,aydın ,entel,dantel,,vs gibi sıfata sahip insanlar,, sırf akıllı olduklarından yazdılar...cizdiler..sonrasında akıllarının yetmediği kadar paraları ödemekle yükümlü oldular..cıkarıldıkları mahkemelerce.. ;D ;D
bizler onların yanında yarım akıllı zor oluruz derim.. ;) gaza gelip gazlamayın derim..anlayan anlar.. ;D bizim gibi biride face boktan gazlamış o şimdi tatil de imiş.2 senecik.. :smiley: ;D

:'(

[attachment=1]

bicak-kemige-dayandi.jpg

bıçak artık kemiğide deldi geçti, yeter artık,
Allah şehit ailelerimize sabır versin

Hepsinin hayali, onun gibi olamak ama nafile, topu bir olsa o olamaz..
Bunların uğruna ölecek biri olabilirmi....
O, bu vatan için, ölmeyi emredince, bu millet çanakkale'de seve seve ölüme giderek, bu vatanı ve bu ulusu yarattı...
Seni, hala anlamayanlar olmasına rağmen, biz seni her geçen gün daha iyi anlıyoruz, Atam....

Ataturk Cumhuriyet.jpg

neden sitemizin ana sayfasında bu saldırıları kınayan en ufak bir yazı yok, benmi göremiyorum

Arkadaşlar,

Dün TÜV muayeneye gittim...

Geçemedim...

M1 olacak dediler, N1 i kabul etmediler.

İyi de o N1 i geçen sene yazan gene sizdiniz deyince Ek-1 çıkartın denildi...

O vakit EK-1 alıp gittik ve hafif kusurla geçtik...

Sabahta trafik şubeye gittim ruhsata yazdırmak için...

Konuya çok hakim olmadıkları için ben izah ettim...

Yazıcıya koyup M1 yaptılar, birde yeni belge için 50 TL ödemedim yani...

Durum budur...

N1 yazıyorsa ruhsatta şansa muayene de geçebilirsiniz ancak ola ki sorun çıkarsa EK-1 doldurtup öyle gidin...

taiga' Alıntı:

Geçemedim...

Haldun Hocam, sen takılmışsın.

Levent (buralpdi) sorunsuz atlatmış.

Benim ki ne olacak acaba?

Rastgele diyorum. ;D

Bildiğim kadarıyla Atilla Abi ve Erdal Bey'de de aynı sorun vardı.

taiga' Alıntı:
Arkadaşlar,

Geçemedim...

İyi de o N1 i geçen sene yazan gene sizdiniz deyince Ek-1 çıkartın denildi...

O vakit EK-1 alıp gittik ve hafif kusurla geçtik...

Sabahta trafik şubeye gittim ruhsata yazdırmak için...

Konuya çok hakim olmadıkları için ben izah ettim...

Yazıcıya koyup M1 yaptılar, birde yeni belge için 50 TL ödemedim yani...

Durum budur...

N1 yazıyorsa ruhsatta şansa muayene de geçebilirsiniz ancak ola ki sorun çıkarsa EK-1 doldurtup öyle gidin...

bende N1 için bir şey demediler, seneye mutlaka sorun çıkarırlar o zaman ;)

aslanahmet' Alıntı:
Haldun Hocam, sen takılmışsın.

Levent (buralpdi) sorunsuz atlatmış.

Benim ki ne olacak acaba?

Rastgele diyorum. ;D

Bildiğim kadarıyla Atilla Abi ve Erdal Bey'de de aynı sorun vardı.

Hakan muayeneye orhanlı istasyonuna git

29 ekimde Pamukova- Ercova yaylasında offroad şenliği yapılacakmış...

Denk düşürebilirsem katılmayı hedefliyorum...

Organizasyondan Bülent beyi arayıp karavanların gelmesi sizin için sorun olur mu dedim...

Aksine memnun olacaklarını belirtti...

Ercova yaylasında su yok, ancak 3 km ötedeki İnönü yaylasında mevcut...

Zaten ortam sarmazsa İnönü yaylasına doğru ilerlerim diye düşünüyorum...

Yayla havası almak isteyen karavancı arkadaşların bilgisine...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=79768.0

Ayrıca bu ctesi-pazar AVD nin İznik gölü hamlesi de mevcut... (Konaklama yeri Orhangazide )

Benim niyetim vardı İznik e ama bir kaç sorundan dolayı gelemeyeceğimi düşünüyorum,Ercova için zamanı gelince bilgi veririm ama of road cularla ne kadar tat alırım bilemiyorum.Haldun sen zaten eski ofroad cusun sana sorun olmaz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR