Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)
Yazın 6000km yol yaptım Türkiyeyi turladım 1200tl gaz parası verdim arabam şahin..
ne mutlu size ..devletime + olarak 800-900 tl gibi bir katkıda bulup akaryakıt verğisi ödemişşiniz..
>>büyüklerimiz ne diyor porche 'ye binmeyin..ne güne duruyor fiat ve vokswagen ..alırkenki ödenen vergisi sizi üzecekse bir ufagını al demiş.. ;D
gezerken nappcaz .? ya gezmiyecez ..yada dünyanın en pahalı akaryakıtını almaya devam ediçez.
bu yaz 2.0 suzuki vitara ile 3000km yaptım güneye gidip geldim..sırada karadeniz seferim var 2012 yazında 8 ay sonrası akaryakıt fiyatını kestirmek mümkün degil her sene erteleye erteleye bu seneye kaldı ;D..ya unutacam yada iyi hesaplarla olabilirini araştıracam.. :
>>gerek net ortamında.gerekse medyanın ceşitli yerlerinde hükümet'i,partis'i ve kendisi hakkında olumsuz şeyler yazan'ı affetmiyen bir başbakanımız..var..! altını çizerim.. :
>>bilim adamı,yazar,gazeteci,profösör,aydın ,entel,dantel,,vs gibi sıfata sahip insanlar,, sırf akıllı olduklarından yazdılar...cizdiler..sonrasında akıllarının yetmediği kadar paraları ödemekle yükümlü oldular..cıkarıldıkları mahkemelerce.. ;D ;D
bizler onların yanında yarım akıllı zor oluruz derim..
gaza gelip gazlamayın derim..anlayan anlar.. ;D bizim gibi biride face boktan gazlamış o şimdi tatil de imiş.2 senecik..
;D