Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 919,721

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Durumu toparlarsam (artık nasıl olacaksa :D ) bütçeyi ayarlar gene sıfır bir niva kaparım inceden diye hayal kurardım...

Hakikaten hayal oldu artık... :mad:

BUgün kışlık lastikleri taktırdım.Geçen İznik kampımızda Mehmet Kolege nin durduğu yerde 2 lastiği siboptan hava kaçırmıştı,benim Bolu dönüşümde çok sık fren kullanmaktan ön jantlar çok ısınınca sibobun dibinden hava kaçırmıştı.Eğer sizde lastiğinizi değiştirecekseniz sibopları da değiştirmeyi unutmayın.

mayıstosböce' Alıntı:
BUgün kışlık lastikleri taktırdım.Geçen İznik kampımızda Mehmet Kolege nin durduğu yerde 2 lastiği siboptan hava kaçırmıştı,benim Bolu dönüşümde çok sık fren kullanmaktan ön jantlar çok ısınınca sibobun dibinden hava kaçırmıştı.Eğer sizde lastiğinizi değiştirecekseniz sibopları da değiştirmeyi unutmayın.

Bülent abi selamlar sibop konusu çok önemli.bende bir deneyimimi paylaşayım bu yaz yaptığım karadeniz gezisinde araç full dolu idi 4500 km yapmıştım.gezi sonrası bir gün istanbulun sıkışık trafiğinde dur kalk yaparken ön lastik durduğu yerde havası aniden boşaldı ve jantın üzerinde üzerine oturdu araç.araç da sürat olsaydı olacakları tahmin edemiyorum.lastiklerim 5 senelik fakat az km yapmıştı.

inip baktığımda sibop yarılmıştı.diğer ön lastiğin sibopunu kontrol ettim.işaret ve başparmağınız ile sibopun dibini kontrol edin bir baloncukla patlayacağının haberini veriyor bilginize.en yakın lastikcide 4 sibopuda değiştirdim.gerçi arka lastiklerin ki iyiydi.

Artık hangi acı,üzüntü, sinir,hırs,temenni cümlesini söylesek klasik olacak.Yaptığımız tek şey forkliftle bayrağı daha yukarı asmak.Ne yazayım bu kadar ölen vatan evladına.

Zam zam üstüne ülkemizde gezmek lüks oldu. Gezmek için yayan yürümek lazım. Yazın 6000km yol yaptım Türkiyeyi turladım 1200tl gaz parası verdim arabam şahin, jip alsam nolacak bilmiyorum. Balık tutmayı, doğayı çok seviyorum ama masraflar çok oluyor diye artık senede bir kaç kez ancak gidiyorum.

Abi lütfen Şimdi Seçim Günü halka iyi gözüküyorlar seçimden sonra milletin anasını ağlatıyorlar....
Ama Eminim bu kadar zama halada o olsun diye birsürü Türk bulurum.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,602
Kaydolan Son Üyemiz
aytar6363

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR