Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,798
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

mayıstosböce' Alıntı:
Benim niyetim vardı İznik e ama bir kaç sorundan dolayı gelemeyeceğimi düşünüyorum,Ercova için zamanı gelince bilgi veririm ama of road cularla ne kadar tat alırım bilemiyorum.Haldun sen zaten eski ofroad cusun sana sorun olmaz.

Hocam,

Biz offroad yapmayacağız ki... ;D

Onlar çamurda debelenecek, biz kenardan çayımızı içip seyredeceğiz...

Eskiden isoff oyunları için Bolu Aladağlara yada Ercovaya Anakamp tayfası hep gelirdi...

Sonuçta amaç doğada olup ateş başında KT yi özlemle anmak... :D

Hem zaten dediğim gibi sarmazsa ortam, aynen 3 km ileride İnönü yaylası beni bekler...

Her neyse, ben bilgi olsun diye yazdım...

Etiketler

Anladım zamanı gelsin karar veririz hep beraber,aslında ben bu İznik e çok heveslenmiştim Derya salı günü iş yerinde merdivenlerden düştü kırığı yok ama baya eziği var daha rahat yürümeye başlamadı yürümeye başladıda kampta keyfimi kaçıracak cinsten yürüyor :smiley: oturma da rahat oturamıyor.Bu yüzden erteledim ,istersen gidelim diyor ama gitmesek daha iyi.

mayıstosböce' Alıntı:
Derya salı günü iş yerinde merdivenlerden düştü kırığı yok ama baya eziği var daha rahat yürümeye başlamadı yürümeye başladıda kampta keyfimi kaçıracak cinsten yürüyor :smiley: oturma da rahat oturamıyor.

Geçmiş olsun Bülent :(; kırık olmaması teselli olmuş diyebilirim, tez iyileşme diliyorum!..

Cavid Sezen

taiga' Alıntı:
:'(

[attachment=1]

Dün gece saat 21.15 civarında Diskower kanalını zapladım."Taksiye bin Parayı kazan" diye bir yarışma proğramı vardı.Sürücü yol boyunca yolcuya soru soruyor,bildiği sorular karşılığında yolcuya USA dolar ödüyordu.

İşte Soru: Kürdistana sınır olan beş ülkeden, enaz dördünü sayabilirmisin?
Yanıt: Irak,İran,Türkiye,Suriye diye dört ülkeyi saydı.
- Bu tanım Irak kürdistanını anlatılıyordu.Sorulan bu soru ve alınan yanıt amaca ulaşmamıştı.Amerikanın BOP haritasını anlatamamıştı-

Sürücü beşinci ülkeyi de Ermenistan olarak açıkladığında Amaçın Irak Kuzeyindeki Kürdistanın değil,BOP a göre kurulması düşünülen
ve haritalarda bile yerini alan Ermenistan'a komşu Ülkemiz topraklarından bir bölümünüde kapasayacağı hayal edilen Kürdistanın tanıtımı amaçtı.
İşte Amerika BOP u
Eşbaşkanlığımız,
Aymazlığımız!

mayıstosböce' Alıntı:
Anladım zamanı gelsin karar veririz hep beraber,aslında ben bu İznik e çok heveslenmiştim Derya salı günü iş yerinde merdivenlerden düştü kırığı yok ama baya eziği var daha rahat yürümeye başlamadı yürümeye başladıda kampta keyfimi kaçıracak cinsten yürüyor :smiley: oturma da rahat oturamıyor.Bu yüzden erteledim ,istersen gidelim diyor ama gitmesek daha iyi.

Bülent geçmiş olsun (Serap&Erden)
Kırık olmayışı sevindirici.

mayıstosböce' Alıntı:
Bülent geçmiş olsun :smiley: :smiley: :smiley:

Arkadaşlar çok teşekkür ederim.Herşey yolunda hızlı bir şekilde düzeliyor.

Konuyu değiştirmek adına dışarıda harika bir hava var bu haftasonunu iyi değerlendirelim.Ben duramıyorum temiz güzel bir havaya kaçmak var şimdi.Kısa mesafe bir deniz,akşama ormanda mangal,göl kenarında kahvaltı,Yusuf kusura bakma seni de deşiyor gibi oldum,zaten senin de başını kaşıyacak vaktin yoktur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

SON KONULAR

Geri