Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,037
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 916,792
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Esinti35' Alıntı:
Çok güzel bir günübirlik gezi olmuş. Fotograflarda süper.

Eskişehir taraflarına aracı yada karavanı ile yolu düşecek dostlara Sakarbaşınıda görmelerini tavsiye ederim. Sakarya nehrinin başlangıcı olduğu söylenir. Nehir kenarında güzel bir mesire yeridir. Yazı çok güzel ama kışıda fena değildir. O cıvarın piknik yeridir. Nehir kenarında ve deltada çok lüks olmayan lokantalar mevcut, su içine atılmış masalarda alabalık, yayın balığı ve gözleme benzeri yiyecekler yenip arzu ettiğiniz içecekleri tüketebilirsiniz. Benim tavsiyem toprak kapta yayın yemenizdir. Ben çok beğendim tavsiye ederim.

"Sakarbaşı, Çifteler İlçesi'nin hemen yanıbaşında Çifteler Belediyesi tarafından piknik ve mesire alanı olarak düzenlenmesi yapılmış, Anadolu'nun ortasında adeta bir vaha görünümünde ve gerçekten harika bir doğa parçasıdır. Soğuk kaynak sularının doldurduğu havuzunda yüzerek sıcak yaz günlerinde serinleyebilir, çevredeki lokantalarda alabalık, sazan ve yayın balığı yiyebilirsiniz."

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=44512

Sakarbasi_1.jpg

Sakarbasi_2.jpg

Sakarbasi_3.jpg

Sakarbasi_4.jpg

Etiketler

Ümit bey "sakarbaşı" fotoğraflardan çok güzel bir yere benziyor.

Baharda buraya bi hafta sonu kampı düzenlenebilir sanırım.

Ankara, Bursa, İstanbul arzu ederlerse İzmir karavancı dostların katılımıyla (İzmire belki biraz uzak ama)

erdenbay' Alıntı:
Ümit bey "sakarbaşı" fotoğraflardan çok güzel bir yere benziyor.

Baharda buraya bi hafta sonu kampı düzenlenebilir sanırım.

Ankara, Bursa, İstanbul arzu ederlerse İzmir karavancı dostların katılımıyla (İzmire belki biraz uzak ama)
Merhabalar Erden bey. Selam ve sevgiler.
Çok haklısınız bir hafta sonu kampını fazlası ile hak ediyor bencede.
Afyon-Eskişehir-Konya -Ankara kavşağından Eskişehir çifteler yönüne dönülerek kolayca ulaşılabilir.
Uzun yıllar Afyonun Bolvadin ilçesinde çalıştım nispeten yakındı bize. Birkaç kere gitme fırsatım oldu.
Ayrıca o cıvarda İsparta Senirkent yakınlarında Eğirdir gölü var orasıda kamp için harika bir yerdir şiddetle tavsiye edilir. Plajı bile var, yazlıklar mesire yerleri oldukça güzeldir.

Hakan bey benim en az yılda iki kez içinden geçip gezemediğim ;D Eskişehir'i özel olarak gidip gezdiğiniz ve bizimle paylaştığınız için teşekkür ederim. :smiley:Bu yaz yola çıkmak nasip olursa Eskişehir'e en az 3 gün ayırmak şart oldu. ;D ;D Sevgiler..

Cem bey Fotoğraflarla süslenmiş güzel anlatım için teşekkürler.Esenköy Çınarcık arasındaki o rampalar duruyormu? Ben Çınarcık'tan gelmiştim de iyiki Gemlik tarafından gelmemişim diye şükretmiştim. ;D

Ümit Bey,

Sakarbaşı'na iki-üç yıl önce, çok sıcak bir yaz günü yolumuz düşmüştü... Öylesine yoğun bir kalabalık, öylesine keşmekeş vardı ki.. Fazla kalamadık.. Umarım, şimdi daha huzurlu bir ortam bulunabilir..
Nisan sonu gibi bir kamp düzenlenirse, herhalde katılabiliriz...

Selamlar...

Ülker&Yavuz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69180.0

Belki ilgimizi çeker diye düşündüm... :smiley:

Cavid Sezen

Sakarbaşı'nı gidilecek yerler listeme alıyorum... Paylaşım için teşekkürler. Bu bölgeye toplu bir gezi düzenlemek Ankara - Bursa ve İstanbul gruplarının bir araya gelmesi açısından da faydalı olabilir. Havaların havuzlara da girilebilecek ölçüde ısınmasını bekleyip geziyi gündeme getirmeyi öneriyorum.

orsaalabanda' Alıntı:
Sakarbaşı'nı gidilecek yerler listeme alıyorum... Paylaşım için teşekkürler. Bu bölgeye toplu bir gezi düzenlemek Ankara - Bursa ve İstanbul gruplarının bir araya gelmesi açısından da faydalı olabilir.

Cem Bey,

İzmirli karavancılar da var...

egeli' Alıntı:
Cem Bey,

İzmirli karavancılar da var...

Ah, Ülker hanım... Bu durum en başından beri canımı öyle sıkıyor ki, anlatamam... İnanın bir gün olacak. En büyük buluşmayı da gerçekleştireceğiz en kısa zamanda.

Biz Bursalılar da öyle arada kalıyoruz ki, aşağılara insek İstanbullu dostlarımıza uzak kalıyor, yukarı çıksak İzmirlilere.. Aslında tüm yörelere eşit uzaklıkta olan yer Bursa ama onu da teklif etmeye bizim dilimiz varmıyor. Bursa'daki Nilüfer Belediyesi'nin kamp alanı bir tamamlansa...

orsaalabanda' Alıntı:
Ah, Ülker hanım... Bu durum en başından beri canımı öyle sıkıyor ki, anlatamam... İnanın bir gün olacak. En büyük buluşmayı da gerçekleştireceğiz en kısa zamanda.

Biz Bursalılar da öyle arada kalıyoruz ki, aşağılara insek İstanbullu dostlarımıza uzak kalıyor, yukarı çıksak İzmirlilere.. Aslında tüm yörelere eşit uzaklıkta olan yer Bursa ama onu da teklif etmeye bizim dilimiz varmıyor. Bursa'daki Nilüfer Belediyesi'nin kamp alanı bir tamamlansa...

Benimde kendi bölgemi tavsiye etmeye dilim varmıyor.Bu yüzden en az benim bölgeye gezi yapılıyor :D

Sayın Ege li hepimizin bir araya gelebileceği bir gezi için inanın bizde kafa yoruyoruz.

mayıstosböce' Alıntı:
Benimde kendi bölgemi tavsiye etmeye dilim varmıyor.Bu yüzden en az benim bölgeye gezi yapılıyor :D

Sayın Ege li hepimizin bir araya gelebileceği bir gezi için inanın bizde kafa yoruyoruz.

Ayvalık iyidir... :D
İstanbul tayfası da Bandırmaya feribotla gelir, oradan aşağı akar...
Bursa-İzmir için zaten orta nokta sayılır...
Gönlümde hep Kazdağları var ama herkese uymayabilir oralar diye dile getiremiyorum... :-X

taiga' Alıntı:
Ayvalık iyidir... :D
İstanbul tayfası da Bandırmaya feribotla gelir, oradan aşağı akar...
Bursa-İzmir için zaten orta nokta sayılır...
Gönlümde hep Kazdağları var ama herkese uymayabilir oralar diye dile getiremiyorum... :-X

Kahrolsun Ankara diyorsun yani,700 km.
Adapazarı 450
istanbul 470

Toplu buluşma için Eskişehir-Bursa en ortak nokta arkadaşım.Eskişehir e en uzak yer İzmir olur oda 400 km.Yani bir bir frig vadisi gezisi.Gözü karartın 19 mayıs ta 4 gün yapalım vadileri gezelim.

Sakaryabaşı bana çok uzakmış gibi gelmiyor. Yani orada bir etkinlik yapılırsa ben katılmaya çalışırım. Bu söylediğim Ayvalık için zaten geçerli. Bir de üç günlük bir tatile denk getirilse çok güzel olurdu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR