orsaalabanda' Alıntı:
[attachment=1]
enderguney' Alıntı:Merhaba Zerrin hanım etkinlik için teşekkürler. Benim özürlü bir kızım var o yüzden yürüyüşe katılamayız ama karavan grubu oluşturulursa karavanla gelip piknik yapabiliriz. Aşağı eğlence Bağkur bloklarından hareket edebilecek arkadaşlarıda götürebiliriz. Tekrar teşekkürler. Ender Güney 0532 481 21 30
mayıstosböce' Alıntı:Ankara lı karavancı arkadaşlarımız umarım bu yazıyı okurlar.Paylaşım için teşekkürler.
Ben her zaman biz karavancılara en yakın grubun ne ofroad,ne motorsiklet nede diğerleri değilde, yürüyüş gruplarının daha yakın olduğunu düşünürüm.Karavancı arkadaşlarda yürüyüş den dönenlere güzel bir yorgunluk çayı demlerse beraber yan yana bu gezileri her zaman yapabiliriz.
mayıstosböce' Alıntı:Ankara lı karavancı arkadaşlarımız umarım bu yazıyı okurlar.Paylaşım için teşekkürler.
Ben her zaman biz karavancılara en yakın grubun ne ofroad,ne motorsiklet nede diğerleri değilde, yürüyüş gruplarının daha yakın olduğunu düşünürüm.Karavancı arkadaşlarda yürüyüş den dönenlere güzel bir yorgunluk çayı demlerse beraber yan yana bu gezileri her zaman yapabiliriz.
RÜZGAR' Alıntı:En iyisimi böyle gezilerde çay'dı sandviç di derken alışır gidersiniz şimdiden ;D
gezmen' Alıntı:Bursa ve yakınlarındaki arkadaşların dikkatine:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69800.new#new
Cavid Sezen
oort cloud' Alıntı:Cavid Bey , paylaşım için teşekkürler. Artık sitedeki konulara bakmaya yetişemez hale geldik... :
Ama yanlız Bursa' yı değil, tüm Türkiye' yi ilgilendiriyor, hatta dünyayı, bence herkes bilgilenmeli.
gezmen' Alıntı:Mehmet Bey, haklısınız. "Bursa ve yakınlarındaki arkadaşlar" derken kolayca ulaşabilecek durumda olanları kastetmiştim; kuşkusuz tüm insanları ilgilendiriyor..
Cavid Sezen
orsaalabanda' Alıntı:Yahu ne gerek var, sokak hayvanlarının birazcık başını okşayıp iki lokma yemek verdin mi kendi şımarık köpeğinden daha sadık dost ve daha güvenilir koruma görevlisi oluyorlar.. ;D
Şaka bir yana, hepsinin karakteri cidden çok farklı. Yemek bile vermeden sadece başını okşadığımız hayvanların yüzlerce metre aracın arkasından koşup ağladığını bilirim. Hepsi senin işte.. İki günden fazla kalacaksan sahiplen birini.