Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aslanahmet Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,038
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 920,626
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2859.new#new
konu açılınca dikkatimi çekti

Etiketler

Hüseyin bey, Ferhat bey, Sami bey çok teşekkür ederim. Selamlar...

gezmen' Alıntı:
Erden Bey, yeni yaşınızı kutlar, sağlıklı ve kamperli bol geziler dilerim...

Cavid Sezen

Cavid hocam teşekkür ederim..
Şu an Camperim yok ama, bol bol geziyorum yine de :smiley:

öziyus' Alıntı:
Değerli dostlar sitenizde ilk günüm.Peugeot j9 bir araç buldum 18+1 bunun koltuklarını söktürüp karavana çevirebilirmiyim bunla ilgili bu sitenin duayenlerinden yardım istiyorum.Özetle trafik ve ruhsat konuları gibi bilgi eksikliğim var.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Sayın öziyus öncelikle aramıza hoş geldiniz aracınızı rahatlıkla karavana çevirebilirsiniz forumumuz içinde çokca benzer işlerin sonlandırıldığını göreceksiniz tam olarak neler lazım yazarsanız en doğru şekilde yönlendiririz sizi.

Erden bey yeni yaşınız güzel geçer umarım...

Arkadaşlar Atlas dergisinin bu ayki sayısını Cavid hocamın uyarısıyla aldım,gerçekten ''frig vadileri'' hakkında çok güzel bir cd hazırlamışlar.İleride benim gibi o bölgeye gezi yapmayı düşünenler için kaynak eser olacak.3 şehire yayılmış,köylerin yanında yada birlikte,doğanın tam içinde mükemmel yerler.Karavanla bile baya uzun sürecek bir gezi.

Arkadaşlar şurada kamp yaptığımızı bir hayal etsenize...

[attachment=1][attachment=2]

[attachment=3]

Tam ekran yakalama 19.01.2011 093408.jpg

Tam ekran yakalama 19.01.2011 092752.jpg

Tam ekran yakalama 19.01.2011 092853.jpg

Erden dostum nice yaş günlerinizi, sağlık ve hayallerinizi gerçekleştirmenin mutluluğu ile kutlamanızı dilerim. Sevgi ve saygılarımla

mayıstosböce' Alıntı:
Erden bey yeni yaşınız güzel geçer umarım...

Arkadaşlar Atlas dergisinin bu ayki sayısını Cavid hocamın uyarısıyla aldım,gerçekten ''frig vadileri'' hakkında çok güzel bir cd hazırlamışlar.İleride benim gibi o bölgeye gezi yapmayı düşünenler için kaynak eser olacak.3 şehire yayılmış,köylerin yanında yada birlikte,doğanın tam içinde mükemmel yerler.Karavanla bile baya uzun sürecek bir gezi.

Arkadaşlar şurada kamp yaptığımızı bir hayal etsenize...

[attachment=1][attachment=2]

[attachment=3]

Dergiyi edinemeyenler için online sitesi:

http://www.frigvadisi3d.com/

Bülent bey , Abdi bey güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Selamlar... :smiley:

berkcantp' Alıntı:
Erden bey yeni yaşınız sağlıklı güzel nice günlerde geçer.

İlhan bey çok teşekkür ederim.
Bir hemşehriniz olarak, karavanınızın yapımını yakınen inceliyor ve sizi kutluyorum. Kolay gelsin. Selamlar...

Arkadaşlar,

Bugün Vehbi hocam Bursada ısıtıcı için servise gitmiş...

Meğer Webasto nun ürünler gümrükte bekliyormuş...Elimizde hiç yok, 15 gün gelmez demişler...

O yüzden piyasada neredeyse hiç webasto AT-2000 yok... (Tırlar için 24V olan var)

Taktırmak isteyenlerin bilgisi olsun...

5 Şubat Ctesi akşamı (eğer hava muhalefeti olmayıp faaliyet gerçekleşirse) bir gökyüzü gözlem etkinliğine katılmak için eşim ve oğlumla Ağva da olacağız...

Kendi adımıza Bursadan Cuma gününden çıkıp Şile-Ağva taraflarını da gezmek istiyorum...

O civarda tavsiye edebileceğiniz gezilip görülecek mekanlar, ortamlar nerelerdir diye dostlara sormak istedim...

Not: Astronomiye ilgi duyan yada karavan birlikteliği için gelecek arkadaşlar da olursa çok seviniriz...

öziyus' Alıntı:
Değerli dostlar sitenizde ilk günüm.Peugeot j9 bir araç buldum 18+1 bunun koltuklarını söktürüp karavana çevirebilirmiyim bunla ilgili bu sitenin duayenlerinden yardım istiyorum.Özetle trafik ve ruhsat konuları gibi bilgi eksikliğim var.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Aramıza hoşgeldiniz. :smiley:
Bahsettiğiniz dönüşüm mümkündür. Öncelikle zaten karavana dönüştürülmüş bir araç satın almanızı tavsiye ederim.
Forum sayfalarında eski sayfalara da bakarak dolaşırsanız işinize yarayabilecek çok sayıda bilgiye ulaşabilirsiniz.

Bu arada kediniz de çok sevimli. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR