gezmen' Alıntı:Erden Bey, yeni yaşınızı kutlar, sağlıklı ve kamperli bol geziler dilerim...
Cavid Sezen
öziyus' Alıntı:Değerli dostlar sitenizde ilk günüm.Peugeot j9 bir araç buldum 18+1 bunun koltuklarını söktürüp karavana çevirebilirmiyim bunla ilgili bu sitenin duayenlerinden yardım istiyorum.Özetle trafik ve ruhsat konuları gibi bilgi eksikliğim var.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
mayıstosböce' Alıntı:Erden bey yeni yaşınız güzel geçer umarım...
Arkadaşlar Atlas dergisinin bu ayki sayısını Cavid hocamın uyarısıyla aldım,gerçekten ''frig vadileri'' hakkında çok güzel bir cd hazırlamışlar.İleride benim gibi o bölgeye gezi yapmayı düşünenler için kaynak eser olacak.3 şehire yayılmış,köylerin yanında yada birlikte,doğanın tam içinde mükemmel yerler.Karavanla bile baya uzun sürecek bir gezi.
Arkadaşlar şurada kamp yaptığımızı bir hayal etsenize...
[attachment=1][attachment=2]
[attachment=3]
berkcantp' Alıntı:Erden bey yeni yaşınız sağlıklı güzel nice günlerde geçer.
Salih bey, çok teşekkürler. Selamlar...salih çal' Alıntı:Erden bey nice sağlıklı mutlu yıllar dilerim.
Aramıza hoşgeldiniz.öziyus' Alıntı:Değerli dostlar sitenizde ilk günüm.Peugeot j9 bir araç buldum 18+1 bunun koltuklarını söktürüp karavana çevirebilirmiyim bunla ilgili bu sitenin duayenlerinden yardım istiyorum.Özetle trafik ve ruhsat konuları gibi bilgi eksikliğim var.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.