Şehitler İçin Ortak Hareket?.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mertozzy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 153
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,205
Ynt: Şehitler İçin Ortak Hareket?.

ekinox' Alıntı:
Berat Bey çok doğru bir tesbit yaptı. Benim de aklımdan buna benzer birşey geçiyordu , tercüman olduğu için teşekkür ederim.

O bölgenin vatan toprağı olduğundan şüphe yok ; gidilemiyorsa , gitmeye korkuluyorsa bizim değildir.

............................................................

Rota ve program çok iyi planlanmalı , hareketin istismar edilmesi veya amacın dışına çıkması mutlaka önlenmeli.

boyle bir programin uygulanabilmesinin hicte kolay olmadigi kesin ... ama bu dogrultuda olabilecek bir organizasyona destek vermeye hazirim ...

Etiketler

bahcivankurt' Alıntı:
size ve size destek olanlara şimdiden hayırlı olsun ben gelemesemde kalbim sizlerle(on temmuz doğum günüm ve o gün mutlaka tekirdağda olmak zorundayım mutlaka)

ben 10 temmuzda tekirdağda olmak zorundayım. eski kız arkadaşımı ikna etmek için kapısının önünde yatmaya razıyken. neyse görüşmek üzere sevgiyle kal.

derken ben yoktum cevabını burdan vereyim Özay arkadaşını birkaç gün önce ikna et ve hem programa katılmış olursun hemde ANKARADA beraber kutlarız yaşlanmanı yada gençleşmeni SEVGİLER SAYGILAR.

Program bu kadar netleşmek üzereyken kel alaka olacak ama;
Aynı gün ve saatte tüm Türkiye'de her şehrin grupları, kendi şehrinde sabahtan akşama kadar, önceden hazırlanılmış rota eşliğinde bayraklar ve ortak bir sloganın sticker ını çoğaltarak dolaşsa ve bu bilgi önceden basınla paylaşılsa, daha fazla katılımlı ve daha göz önünde olmazmı acaba?
Ankara grubu Anıtkabir'e de gider, Çanakkale grubu, İstanbul........ şehitliklere de gider
Tüm Türkiye'de daha etkili ve koordine bir haraket olur diye düşünüyorum.
İşleri gereği farklı illerde olanlar bulundukları illerdeki buluşma noktalarına gelebilirler, katılım çok daha fazla olur.

ayı zamanda her il gruplarının bulunduğu yerde toplanmasıyla katılım oranlarının çok yüksek olacağını düşünüyorum.

Mert öncelikle böyle bir başlık açmış olman beni ve anladığım kadarıyla herkezi sevindirdi, tüm dostlar bir olup bir şeyler yapabilirsek ne mutlu,
Ama, keşke bu terör laneti olmasaydı ve böyle bir başlık açılmamış olsaydı :'(
Şehitlerimize Allahtan rahmet geride bıraktıklarına sabır diliyorum.....

3.gezenbiklir festivalinden sonra bu konu içinde bir netlik kazandırırız.
Birçok arkadaş bu konununda az çok takipcisi oldu vede yönetimin hazırlayacağı bir organizasyon olmalı.

ANKARA' Alıntı:
3.gezenbiklir festivalinden sonra bu konu içinde bir netlik kazandırırız.
Birçok arkadaş bu konununda az çok takipcisi oldu vede yönetimin hazırlayacağı bir organizasyon olmalı.
iyi bir fikir .. aslında festivalde konusu önceden belirlenmiş yada kamp yerinde alternatıf konular için katılımcıların oyları ile belirlenerek seçilen konularda AÇIK HAVA serbest tartışma,paylaşma forumları düzenlense güzel olurdu ...

Arkadaşlar 11 Temmuz Pazar günü Ankara'dayız, bu kesin ve nettir. Sadece içeriğini ve detaylarını oluşturmaya çalışıyoruz. Katılabilecek arkadaşlarımız programlarını şimdiden yapabilirlerse seviniriz.

evet şehitlerimizin ruhu için canakkalede sesimizi duyuralım tüm sitedeki arkadaşların katılmıyla .şehitlerimiz için birşeyler yapalım. ,

yol' Alıntı:
Arkadaşlar 11 Temmuz Pazar günü Ankara'dayız, bu kesin ve nettir. Sadece içeriğini ve detaylarını oluşturmaya çalışıyoruz. Katılabilecek arkadaşlarımız programlarını şimdiden yapabilirlerse seviniriz.

Arkadaşlar herkese merhaba,

Nihayet festival yoğunluğunu kısmen de olsa atlatabildik, festival bitse de bürokrasisi bitmiyor :smiley: Uzun süredir planladığımız Anıtkabir'de yapılacak tören için gerekli izinler alındı. Pazar günü saat 13:30'da Anıtkabir otoparkında buluşarak 14:00'de tören alanında yerimizi alıyoruz. Ayrıca Cumartesi günü Kırşehir'in Mucur ilçesinde yapılacak Seyfe Gölü Su Şenliklerine de katılıyoruz. Zamanı olanları her iki etkinliğimize de bekliyoruz. Detaylar için Zerrin hanımla (05326417532) iletişime geçebilirsiniz. Konu hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58702

Sağlıcakla...

Anıtkabir ziyaretimiz için Türkiye'nin her yerinden Gezenbilir Dostlarımızı ve Ankara'dan tüm Gezenbilir Ailemizi bekliyoruz..

Gezenbilir Ailemiz Anıtkabir tören alanında tören kıtası ile birlikte hareket edecektir..

of of bu anlamlı ve güzel etkinliği kaçırıyorum :( ...Aranızda olamadğım ve destek veremediğim için üzgünüm...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR