Satılık VX80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Satılık VX80

Çagrıcıgım merhaba,

Eskisi elimden gitmeden..yenisini açıga çıkartmam..

belki saçma ama prensibim böyle... ;D ;D

Az sabredip hafta sonu inşallah fotograflarıyla çıkar ortaya..
Bunu yalnız öyle" Kara panterim" gibi v.s yazmayacagım..
Bazı tipler var..ifrit oluyor galiba..Onları da düşerek abartmadan sade birkaç cümlelik yazarız..Yoksa bol bol düşman kazanıyoruz... ;D

Etiketler

Ayrıca bir gerçegin de bilinmesini istiyorum.

Gerçekten ama..gerçekten çok temiz uzuun yıllar hiçbir yeri masraf çıkarmayacak "taş gibi bir araçtı" ..vx80 Üzerine de segmentinde araç tanımam...
Yakın çevrem bile satmama karşı oldu.İlk başta ailem.......iş ve offroad grubu arkadaşlarım...
Çok özleyecegim bir araç....layık olana gitmesi daha memnun edecek beni..

satıldıgına en cok üzüldüğüm tr deki ender araclardan yeni sahibi kıymetini bilir umarım hayırlısı olsun ismail agabey unutmaki kara panter bi efsane oldu burda kıskananlar catlasın bosver sen düsmez kalkmaz bi ALLAH var...

Fatihcigim iyi dileklerin ve begenilerin için teşekkür ederim.

Tartışmayı hiç sevmiyorum..Bunu laf olsun diye söylemiyorum..içtenlikle söylüyorum.
Hiçbir tartışma.."tartışma adabını bilmeyenlerle" yapıldıgında sonuca götürmez.Bizde tartışma kültürü yerine kavga kültürü egemen.

Kavga ortamı yaratmamak için bu gibi konulardan hep uzak duruyorum.durdum da..duracagım da..benim işim kavga degil.
Satılık ilanı koyarsın..biri gelir acaip acaip yazı yazar.Araç alırsın biri ukala ukala akıl hocalıgı yapar.."Biz her şeyin iyisini biliriz..bu işte duayen biziz" havaları basılır.Olsan bile bunu etrafın söyleyecek ki deger kazansın.Digerleri haklı haksıza bakmadan ona destek çıkar."Bizim takımın taraftarı -benim arkadaşım hata yapmaz.haksız degildir.." mantıgı işler.Bu zihniyet degil mi ki..gelişmeye açık kapıları kapatan.?
İnan normal hayatında-aile hayatında başarısızlıklarla dolu olan insanlarda genelde bu psikoloji öne çıkıyor.Sataşacak yer ararlar.

Oysa neyi paylaşamıyoruz ki..bırakalım bazı şeyleri oluruna..sadece yol gösterelim..seçici insanın kendisi olsun..

Neyse ....Hayat devam ediyor...

dogrusun abi katılıyorum....
evet hayat devam ediyor havalarda actı oh ne güzel ;D ;D ;D
saygılarımla abi....

cok guzel arac gercekten, acaba aldıktan sonra asagı yukarı nekadar masraf yaptınız? 80 kasa proje yapmak ısteyenlere ısık verebılır, syg

mdr' Alıntı:
Fatihcigim iyi dileklerin ve begenilerin için teşekkür ederim.

Tartışmayı hiç sevmiyorum..Bunu laf olsun diye söylemiyorum..içtenlikle söylüyorum.
Hiçbir tartışma.."tartışma adabını bilmeyenlerle" yapıldıgında sonuca götürmez.Bizde tartışma kültürü yerine kavga kültürü egemen.

Kavga ortamı yaratmamak için bu gibi konulardan hep uzak duruyorum.durdum da..duracagım da..benim işim kavga degil.
Satılık ilanı koyarsın..biri gelir acaip acaip yazı yazar.Araç alırsın biri ukala ukala akıl hocalıgı yapar.."Biz her şeyin iyisini biliriz..bu işte duayen biziz" havaları basılır.Olsan bile bunu etrafın söyleyecek ki deger kazansın.Digerleri haklı haksıza bakmadan ona destek çıkar."Bizim takımın taraftarı -benim arkadaşım hata yapmaz.haksız degildir.." mantıgı işler.Bu zihniyet degil mi ki..gelişmeye açık kapıları kapatan.?
İnan normal hayatında-aile hayatında başarısızlıklarla dolu olan insanlarda genelde bu psikoloji öne çıkıyor.Sataşacak yer ararlar.

Oysa neyi paylaşamıyoruz ki..bırakalım bazı şeyleri oluruna..sadece yol gösterelim..seçici insanın kendisi olsun..

Neyse ....Hayat devam ediyor...
+1

demek karapanteri satıyon he ismail ağbi,Hayırlısı ne ise o olsun ismail ağbi... İnşallah senin gibi titix birine gider karapanter

lastık 2,000
on arka tampon vınc 3,000
snorkel 500
lpg 2000

cıvarmı bırseymı tutar bılgı almak maksatlı soruyorum, bende aynı ıslere gırecegım yakında :smiley:

bekko' Alıntı:
lastık 2,000
on arka tampon vınc 3,000
snorkel 500
lpg 2000

cıvarmı bırseymı tutar bılgı almak maksatlı soruyorum, bende aynı ıslere gırecegım yakında :smiley:

Sadece yazdıgını kalemler
en ucuz..1600 tl lastik,ön,arka tampon 1500,vinç 950,snorkel 170 tl takma 100 tl ,lpg 1600 tl dir.Yani toplamda 6000 tl mesela lastik 4 adet alınır.5 yerine :D
vinç normal bir marka alınır.. :D v.s v.s

Ama kaliteli olsun.benim kullanımımda iyi olsun dersen 12-13.000 tl gibidir.

takip
selamlar, bütçemi aşmasa gözü kapalı gelicem aracınız için pazarlığa...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,637
Kaydolan Son Üyemiz
Hnzlkskn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri