Satılık VX80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Satılık VX80

Bu nasıl iştir bu aralar VX80'ler VX100'ler satılıktan geçilmiyor hemde en aktif en çok hikayesini okuduğumuz kişilerin araçları bunlar.Daha sepeti yapılacak,yükseltmesi yapılacak diye beklerken ilanı görünce bende şok oldum :eek: :eek: :eek: Hayırlısı olsun diyelim.

Etiketler

ya aslında olay bana şöyle geliyo...
herkes bi heves alıyo yapıyo ama tam ama yarım sekilde sonrada satılıyo sanırım arac cok masraflı bilmiyorum cözemedim olayı ;Dtam olarak o yüzden bende uzaklastım artık land cruıser sevdasından ama asla toyotadan vazgecmem baska marka aracada binmem...ama bu efsane cruıser demekki bi süre sonra insanı yoruyo maddi olarak heralde günümüz sartları zaten malum gece yat benzine zam sabah kalk mazota zam yok yeni vergi düzenlemesi vsvs insan aracındanda soguyo falan filan durumları işte....
ben aslında su kanıya vardım zamanla gidip gelmelerle görüp dinlemeyle bu işin en ortası sanırım 4 runner...hılux cruıser karısımı gibi bişey bilmiyorum bana öyle geliyo artık durum zaman neyi gösterir bilemem ama cruıser hayalde kalmaya devam edecek... :-\

Araç zımba gibi, fiyatı güzel,bunları konuşalım.Gerisini boşverin ltf.

aslanaybars' Alıntı:
ya aslında olay bana şöyle geliyo...
herkes bi heves alıyo yapıyo ama tam ama yarım sekilde sonrada satılıyo sanırım arac cok masraflı bilmiyorum cözemedim olayı ;Dtam olarak o yüzden bende uzaklastım artık land cruıser sevdasından ama asla toyotadan vazgecmem baska marka aracada binmem...ama bu efsane cruıser demekki bi süre sonra insanı yoruyo maddi olarak heralde günümüz sartları zaten malum gece yat benzine zam sabah kalk mazota zam yok yeni vergi düzenlemesi vsvs insan aracındanda soguyo falan filan durumları işte....
ben aslında su kanıya vardım zamanla gidip gelmelerle görüp dinlemeyle bu işin en ortası sanırım 4 runner...hılux cruıser karısımı gibi bişey bilmiyorum bana öyle geliyo artık durum zaman neyi gösterir bilemem ama cruıser hayalde kalmaya devam edecek... :-\

Fatih ; ben olaya bu şekilde bakmıyorum.

Toyotaya binen biri başka aracı alsada yine döner dolaşır..Toyotaya biner.(benzetmek gibi olmasın ama..eşini aldatan biri eninde sonunda çocuklarının anasına..ilk göz agrısına geri dönermiş ;D ).Bunu sitemizdeki Toyotacı arkadaşlardan görebilirsin.
Gelelim esas konuya..Keşke ilk başta Toyota degilde...daha alt segmentten araçlarla başlanılsa bu olmaz sanırım.Son noktayı ilk baştan alınca bir boşluk oluyor...bu zor anlatılır...
Sonra..diyelim ki 6 ay içinde satılan Toyota vx80-vx100 sayısı bir elin parmakları kadar ancak vardır.Ama Land Rover yada Suzuki v.s her ay bundan kat kat fazla alınır-satılır dikkat çekmez.... :D :D :D
Neyse... her araç alınır-satılır....yeter ki gönüldeki araçlara binelim...İçimizde uhte kalmamalı..İmkanlar elverdigince denemeli... ;D

Üzüldüm doğrusu...
Ama mühim olan can sağlığı, Allah daha iyilerini nasip etsin. (önce sağlık ve huzur)

İsmail bey çok şaşırdım gerçekten
Bende vx100 'ü aldım bizim evde de harp çıktı çıkacak. :D :D ;D
Sağlık olsun size hayırlı satışlar diliyorum. umarım hakkını verecek değerini bilecek birisi alır. :smiley:

Özgür bey çok teşekkür ederim. iyi dilekleriniz için..

inşallah bende degerini bilecek birine gitmesini isterim..hayırlısı bakalım

İsmail abi hayırlı satışlar beni kim çekecek şimdi ya...

Teşekkür ederim..

buradayız Dündarım..çekeriz yine..bir yere gitmiyoruz... ;D

Abi araçlar TOYOTA bölümünde aracı gördüğümde aşık olmuştum.Şimdi gerçekten şoke oldum.Keşke birazcık daha imkanım olsaydıda alabilseydim.Aracın fiyatı yerinde umarım ailede kalır.Saygılarımla...

Çok teşekkürler Mustafa bey..

inşallah diyelim..

Ciddi 2 teklifin biri benim istedigime yakın aslında..Her an herşey olabilir.

İnşallah layık birine gider.de degerini bilir.

Abi sana yakışıyordu bu araç satmana üzüldüm ,hayırlısı olsun diyorum saygılar ORHAN.

hocam yenı ılanı gordum sok oldum 1.5ay vx80 baktım bulamadım bu hafta ıstanbula gıttım barı en ıyı bıldıgım aracı suzukı grubundan grand vıtara aldım geldım sen satılık ılanı koymussun usta sansım yok ne dıyelım alanada satanada hayırlı olsun

orhaneng' Alıntı:
Abi sana yakışıyordu bu araç satmana üzüldüm ,hayırlısı olsun diyorum saygılar ORHAN.

Teşekkürler Orhan bey..

araç mı bana yakışıyordu...ben mi araca yakışıyordum anlamadım :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,637
Kaydolan Son Üyemiz
Hnzlkskn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri