Satılık VX80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Satılık VX80

bir güncel de ben diyeyim ismail bey için belki para toplayabilirsem ben bile müşteri olabilirim ama nerde.sadece ağzımızın suyunu akıtabiliriz şimdilik :'(

Canavara sadece bakmakla yetiniyoruz cogu arkadasin yaptigi gibi,hayirli satislar..

Hayirli satislar abicim arac guzel ...

İlanınızı başından beri takip ediyorum. aracınız çok güzel ama fiyat beni aşıyor. bu yüzden sadece takip edebiliyorum ;)
inşallah fazla yorulmadan değerinde satarsınız :smiley:

Bu şahane araç için bir güncel de benden olsun.

böyle güzel bir arabaya, böyle önemli bir ilana bir güncel de benden...

mdr' Alıntı:
Teşekkür ederim Mustafa bey..

öyle uyduracagım ,bahane gösterecegim bir sebep yok..Neredeyse evde huzursuzluk çıkıyor bunun için.

Ama benden daha aktif...daha iyi degerini bilecek..göz önünde olacak birine giderse yerini bulur bence.. :smiley:

bu araçların layıgı budur..durduk yerde aglar... ;D
affına sığınarak ismail abi diye hitap etmek istiyorum abi eğer maddi açıdan bir sıkıntı yoksa ki umarım yoktur ailenizle bu cengaveri barıştırmanın bir yoluna bakılsa yada siz biraz feragat edip edip onu 2. plana atsanız faydası olurmu bilmiyorum ki inanın vx80 duyunca aklıma ilk siz geliyorsunuz ve ilk alma hikayenizde aklımda kalan filmlerden birisidir.ama çare yoksa hayırlı satışlar demekten başka birşey gelmiyor elden inanın üzüldüm hayırlısı diyelim :'( :'( :'( :'(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,637
Kaydolan Son Üyemiz
Hnzlkskn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri