Satılık VX80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 106
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,244
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Satılık VX80

arabaya gelip gidip bakıyorum. gerçekten de o bir karapanter. bunun için güncell diyorum ;)

Etiketler

sugur42' Alıntı:
affına sığınarak ismail abi diye hitap etmek istiyorum abi eğer maddi açıdan bir sıkıntı yoksa ki umarım yoktur ailenizle bu cengaveri barıştırmanın bir yoluna bakılsa yada siz biraz feragat edip edip onu 2. plana atsanız faydası olurmu bilmiyorum ki inanın vx80 duyunca aklıma ilk siz geliyorsunuz ve ilk alma hikayenizde aklımda kalan filmlerden birisidir.ama çare yoksa hayırlı satışlar demekten başka birşey gelmiyor elden inanın üzüldüm hayırlısı diyelim :'( :'( :'( :'(

Teşekkürler Ugur bey..kusura bakma uzun bir Karadeniz-İçAnadolu seyahatinden yeni döndüm.

degerini bilecek birini bulmazsam zaten vermeyecegim.Hiçbir sıkıntı yok Allaha şükür..

mdr' Alıntı:
Teşekkürler Ugur bey..kusura bakma uzun bir Karadeniz-İçAnadolu seyahatinden yeni döndüm.

degerini bilecek birini bulmazsam zaten vermeyecegim.Hiçbir sıkıntı yok Allaha şükür..
ismail abi konya ya yolun düşerse her zaman beklerim, dediğiniz gibi inş.değerini bilene giderde bizde arkasından üzülmeyiz bu araçlar gerçekten saygıya layık makinalar

Yönetici arkadaşlardan rica etsem..ilanı kaldırabilirler..,

VX80 Olması gereken kişiye verilmiştir.

Satana da alanada hayırlı olsun. Bildiğimiz tertemiz araçlardan biriydi.

İsmail ağbi hayırlı olsun

Alan arkadaşada hayırlı olsun Allah kazasız belasız binmek nasip ettsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,637
Kaydolan Son Üyemiz
Hnzlkskn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri