güngör' Alıntı:Kenan bey,
Karavanın aksesuar olarak eksikleri var yada muadil malzeme kullanılmış,buda fiyata yansımış zaten. Karavanda en önemli
konu projedir. TSE den onaylanmış projesine bakın araç ile aynıysa sorun yok demektir.
Alkoven karavanda iskeleti oluşturan profiller görünmediğinden yorum yapmak yanlış olur. Selamlar.
berkcantp' Alıntı:Fiyatı 62.000TL yazılsaydı yorum değişirmiydi acaba?
berkcantp' Alıntı:Fiyatı 62.000TL yazılsaydı yorum değişirmiydi acaba?
kenanyama' Alıntı:Yorum yapan güngör, vwcaravelle ve berkcantp arkadaşlarım yorumlarınız için teşekkür ederim. 1990 model bir araça 38000 tl vermektense 2004 model bir karavana 30000 tl vermeyi daha akıllıca buluyrum. Motor kısmının yedek parça durumundan dolayı. Karavan kısmını bu işe yeni başladığım için zamanla tadilat ile güncelleyebileceğimi tahmin ediyorum. Bu araç ilk tecrübe olacak.
kenanyama' Alıntı:Melih Bey alacağım aracın ruhsatını gördükten sonra bende şöyle bir kanı oluştu.
Alkovanlı araçların projelendirilip imalatı Türkiyede çoğu vilayette yasak.
Camper bir aracı alıp arka kasayı kesip kupa haline getirdikten sonra arkasına bir alkovanlı karavan konulsa ruhsatında motorlu karavan yazdığından bunu yolda veya tüvde kim kontrol edebilir. MESELA
kenanyama' Alıntı:1990 model bir araça 38000 tl vermektense 2004 model bir karavana 30000 tl vermeyi daha akıllıca buluyrum. Motor kısmının yedek parça durumundan dolayı. Karavan kısmını bu işe yeni başladığım için zamanla tadilat ile güncelleyebileceğimi tahmin ediyorum. Bu araç ilk tecrübe olacak.
orsaalabanda' Alıntı:Bu cümlenin doğrusu şu şekilde olmalıydı:
"1990 model bir karavana 38000 tl vermektense 2004 model bir araca 30000 tl vermeyi daha akıllıca buluyrum."
Tercih meselesi tabi... 1990'lı yılların karavanlarına istenen fiyatların çok normal olduğunu söylemiyorum. En önemli çekince de parça sıkıntısı gerçekten. Parça sıkıntısı olmayıp sorunsuzca yürütülebilecek olsalardı fiyatlar konusundaki yorumum (karavan bölümünün kondüsyonuna ve aksesuarlara bağlı olarak bellllki?...) değişebilirdi.
Ama yukarıdaki cümleyi yine düzeltme gereği duyardım.